maritbet girişmaritbet
Demir Romance Çarşı’da metrekaresi 6 bin TL'ye dükkan!

Demir Romance Çarşı’da metrekaresi 6 bin TL'ye dükkan!

Demir Romance’ın ticari alan satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Beylikdüzü'nün yükselen markası Demir Romance'da Ağustos ayında yaşam başlıyor. Beylikdüzü'nün yeni yaşam alanı olan Demir Romance'ın ticari alanlarını oluşturan “Romance Çarşı”nın satışları da tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden ünlü markalara ev sahipliği yapmaya hazırlanan “Romance Çarşı”nın yüksek kazanç vaad eden alanları kapılarını açmaya hazırlanıyor.

İnşaat sektörünün fark yaratan markası Demir İnşaat'ın Beylikdüzü'nün en değerli konumunda yükselen ve insanlara yeni yaşam alanı sunan Demir Romance projesinde yaşam Ağustos ayında başlayacak. Birbirinden ünlü markalara ev sahipliği yapmaya hazırlanan “Romance Çarşı”nın satışları tüm hızıyla devam ederken, yüksek kazanç vaad eden ticari alanları da yatırımcıların beğenisine sunuldu. 

Demir Romance'ın Beylikdüzü'nün yeni çekim merkezi olacağına dikkat çeken Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Demir Romance'ın ticari alanlarını oluşturan “Romance Çarşı” birbirinden ünlü markalara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Burada konumlanacak olan mağazalar, merkezi lokasyonları ile bölge insanına hizmet verirken, burada yapılacak yatırımların hızlı bir şekilde geri dönmesini sağlayıp yatırımcısına yüksek kazanç sağlayacak” diyor.  

Oturum Amaçlı Tercih Ediliyor

Sosyal alanlarından 22 bin metrekarelik yeşil alanlarına kadar sağladığı olanaklarla insanlara kaliteli bir yaşam tarzı sunan Demir Romance, oturum amaçlı tercih ediliyor. Satışları büyük ölçüde tamamlanan Demir Romance projesi, bölgenin yeni çekim merkezi olacak. Projede oturanların yanı sıra bölge halkına da hizmet verecek olan “Romance Çarşı”da konumlanan ticari alanların metrekaresi 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Akıllı Ev Teknolojileri Kullanılıyor

Beylikdüzü'nün tek akıllı ev teknolojisini barındıran Demir Romance'ta 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunuluyor. E-5'e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü iki hastaneye, bölgenin en büyük alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna aracınızla 5 dakika, Atatürk Havalimanı'na da 15 dakika mesafede yer alıyor.  

Doğal Yaşam Alanları

170.000 metrekare brüt inşaat alanında 22.000 metrekare özel peyzaj alanlı Demir Romance'da, süs havuzları, köprüler ve fıskiyelerle huzurlu bir yaşam sunuluyor. Site içerisinde bütün ihtiyaçları karşılayabileceğiniz 60 işyeri, sosyal alanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, dans eğitim merkezi, diyetisyen hizmeti, dans eğitim merkezi, bay-bayan güzellik merkezi, koşu ve bisiklet parkurları, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, Türk hamamı ve sauna yer alıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Engin Kırmızıtoprak, Demir Romance örnek dairesini tanıttı!
  • 01.05.2013 13:44

Engin Kırmızıtoprak, Demir Romance örnek dairesini tanıttı!

Demir Romance projesinin satış sorumlusu Engin Kırmızıtoprak, Demir Romance proj ...

Demir Romance lansmanı yayında!
  • 26.04.2013 15:32

Demir Romance lansmanı yayında!

Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirilen Demir Romance projesinin lansmanı emlakta ...

Hamit Demir, Demir Romance'ı yorumladı!
  • 26.04.2013 15:28

Hamit Demir, Demir Romance'ı yorumladı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Demir Romance projesinin detayl ...

Demir Romance Beylikdüzü reklam filmi yayında!
  • 18.04.2013 16:30

Demir Romance Beylikdüzü reklam filmi yayında!

235 milyon liralık yatırım değerine sahip Demir romance Beylikdüzü projesinin re ...

Demir Romance proje galerisi
  • 31.12.2013 08:30

Demir Romance proje galerisi

Beylilkdüzü'nde Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance projesinden ka ...

Demir Romance projesinin lansmanından kareler yayında!
  • 18.04.2013 17:08

Demir Romance projesinin lansmanından kareler yayında!

235 milyon lira yatırım değerine sahip Demir Romance projesi Beylikdüzü'nde haya ...