maritbet girişmaritbet
Esas Gayrimenkul MIPIM 2016'ya katılıyor!

Esas Gayrimenkul MIPIM 2016'ya katılıyor!

Projelerini Fransa'da tanıtacak olan Esas Gayrimenkul, Cannes kentinde düzenlenecek MIPIM'de boy gösterecek.

Türkiye'de ve yurt dışında gerçekleştirdiği başarılı projeler ile sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Esas Gayrimenkul; dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından MIPIM 2016'ya katılıyor.  

Esas Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından MIPIM 2016'da yer alacak. 15-18 Mart 2016 tarihlerinde Fransa'nın Cannes şehrinde 27. kez gerçekleştirilecek MIPIM 2016; dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının, markalaşmış ve markalaşmaya kararlı yatırım şehirlerinin buluşma noktası olacak. 

MIPIM'in gayrimenkul sektörünün en önemli fuarlarından olduğunu belirten Esas Gayrimenkul CEO'su Sn. Kazım Köseoğlu: “Türkiye'deki ve yurt dışındaki yatırım fırsatlarına odaklanmış en yenilikçi şirketler arasında yer alan Esas Gayrimenkul olarak; güçlü inancımız ve sonsuz emeklerimizle faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Bu anlamda; gerek ülkemizi temsil etmek gerekse de yurt dışındaki fırsatları değerlendirmek adına Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan dünyanın en büyük ve en prestijli gayrimenkul fuarlarından MIPIM'e ikinci kez katılacağız. Esas Gayrimenkul olarak MIPIM'de başlıca yurt içi projelerimiz olan; Kurtköy Aeropark, Maltepe Ofispark, Kavacık Esas Plaza, Esas 10 Burda, Esas 14 Burda AVM, Esas 41 Burda AVM, Esas 17 Burda AVM ve Esas 67 Burda AVM projelerimizi tanıtacağız. Bunların yanı sıra; İngiltere'de toplamda 6 adet alışveriş merkezi ve 7 adet ofis binası, New York Manhattan'da da 1 adet otel, 2 adet ofis binası projelerimizi de fuarda lanse edeceğiz. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ederken, MIPIM 2016'nın bizlere yeni fırsatlar sunacağına inanıyoruz” dedi.

93 ülkeden gayrimenkul devleri ve iddialı şehirlerin de katılacağı MIPIM 2016'da geçen yıl özellikle katılım sayısı açısından dünyanın ilk 7. ülkesi konumuna ulaşan Türkiye'nin, bu yıl rekor katılım sağlayarak, 350'ye yakın firma ve belediye ile temsil edilmesi bekleniyor.

Yorum Yaz