maritbet girişmaritbet
İstanbul'da en pahalı kiralık ofis Esentepe'de!

İstanbul'da en pahalı kiralık ofis Esentepe'de!

Ofis piyasasının lideri Esentepe, İstanbul'da en yüksek kira bedeline sahip bölge olma ünvanını korumaya devam ediyor.

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2015 yılı birinci çeyrek sonuçlarına göre, ofis kiraları bir önceki çeyrek dönem verilerine göre azalış gösterirken, metrekare fiyatları baz alındığında 22 ofis bölgesi içinde Esentepe, yine en yüksek kira değerine sahip bölge oldu. En düşük kira bedeli değerinde ise Kavacık ve Pendik dikkat çekti.

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2015 birinci çeyrek sonuçları açıklandı. Toplam 22 ofis bölgesi üzerinden gerçekleştirilen endekse göre, İstanbul geneli ofis kira değerlerinde bir önceki çeyrek dönem verilerine göre üst segmentte yüzde 1.27, alt segmentte ise yüzde 0.90 oranında azalış yaşandı.

İlçe ve mahalle resmi sınırları kullanılarak hesaplanan endekse göre, metrekare fiyatları baz alındığında en yüksek kira gelirine sahip semt yine Esentepe oldu. Esentepe, Üst Fiyat Segmenti'nde metrekare fiyatlarına göre 42.40 dolar, Alt Fiyat Segmenti'nde ise 27.26 dolar ile en yüksek kira değerine sahip bölge olma özelliğini devam ettirdi. En düşük kira gelirine sahip bölgelerde ise Kavacık, Üst Fiyat Segmenti'nde 14.67 dolar ile, Pendik ise Alt Fiyat Segmenti'nde 6.99 dolar ile öne çıktı.

istanbu ofis piyasası 2015

istanbul ofis kiraları 2015

Kira Değeri: ABD$/m2 Aylık

levent maslak ofis kiraları 2015

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul'da en pahalı kiralık ofis Esentepe'de!
  • 13.05.2015 11:03

İstanbul'da en pahalı kiralık ofis Esentepe'de!

Ofis piyasasının lideri Esentepe, İstanbul'da en yüksek kira bedeline sahip bölg ...