maritbet girişmaritbet
Kule Evo Ankara'da 40 ay sıfır faiz!

Kule Evo Ankara'da 40 ay sıfır faiz!

Kule Evo Ankara projesinde teslimler yıl sonunda tapular ise hemen teslim!

Yeni neslin evofisi, hayatı kolaylaştıran çözümleriyle; dilerseniz kendinize, dilerseniz işinize zaman ayırabilme özgürlüğü sunuyor.

Profesyonelliğinizi yansıtacak toplantı salonları, lobi & resepsiyon hizmeti ve istediğinizde daireye kahvaltı servisi Kuleevo'da sizi bekliyor. 600 metrekarelik kapalı, 960 metrekarelik açık terasıyla dört cephesi şehir manzaralı restoran ve kafeteryalarında misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz Kulevo, iş hayatının en seçkin ev adresi olacak. 

1+1 ve 2+1 evofislerin bulunduğu Kulevo'da toplantı salonları, kahvaltı servisi, alışveriş merkezi, spor merkezi, lobi ve resepsiyon hizmetleri, sauna, yüzme havuzu, sinema odası, otopark, vale hizmeti, restoran ve kafe, daire temizlik hizmeti, merkezi TV sistemi/uydu hattı, kalorimetreli merkezi ısıtma, 7/24 güvenlik hizmeti, araç yıkama, kuru temizleme, kiralanabilir depo alanları, şoförlü özel araç hizmeti, kırtasiye, kopyalama merkezi ve terzi hizmeti mevcut.

Kule Evo ödeme seçeneği!

Yıl sonunda teslimlerin yapılacağı projede tapular hemen teslim ediliyor. Yüzde 50 peşin ve 40 ay 0 faiz imkanının sunulduğu Kuleevo, Eskişehir Yolu 15. kilometresinde Mutlu Grup ve Tokur Ağaç ortaklığında hayata geçiriliyor.

Kulevo, biri yatay diğeri 30 katlı dikey olmak üzere 2 bloktan oluşuyor. 40 bin metrekare arsa alanına sahip olan projede, 180 birim mevcut.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kule Evo Ankara'da 40 ay sıfır faiz!
  • 27.04.2015 16:27

Kule Evo Ankara'da 40 ay sıfır faiz!

Kule Evo Ankara projesinde teslimler yıl sonunda tapular ise hemen teslim! ...

Kule Evo Ankara'da fiyatlar 285 bin liradan başlıyor
  • 11.04.2014 11:12

Kule Evo Ankara'da fiyatlar 285 bin liradan başlıyor

1+1 ve 2+1 home ofislerden oluşan Kule Evo, yatay ve dikey olmak üzere 2 bloktan ...