maritbet girişmaritbet
Nurol Park'ta '0 peşinatla' ofis sahibi olma fırsatı!

Nurol Park'ta '0 peşinatla' ofis sahibi olma fırsatı!

Nurol GYO tarafından İstanbul'un çekim merkezi Basın Ekspres'te hayata geçirilen Nurol Park'ta sıfır peşinatla, kira öder gibi sahibi olabilirsiniz.

İstanbul'a seçkin yaşam projeleri kazandıran Nurol GYO'nun hayatın merkezinde bir yaşam sunan Nurol Park projesinde ofisler satışa çıkıyor. İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak gösterilen ve Basın Ekspres'in en prestijli noktasında hayat bulan Nurol Park, bugünün modern ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan karma projeyle fark sunuyor.

Sıfır peşinatla Nurol Park Ofis'te yerinizi alın

Nurol GYO, hayatın merkezinde yer alan projesi Nurol Park Ofis'te sıfır peşinatla, kira öder gibi ofis sahibi olma fırsatı sunuluyor. Üstelik yılın ilk yarısında yapılacak teslimat ile yaz mevsimine yeni ofisinizde girme imkanı sizleri bekliyor.

Nurol Park'ta ‘nefes alan ofisler'

Nurol Park, toplam 19.000 metrekarelik ofis alanlarında teknoloji ve fonksiyonelliği bir arada kullanarak, mükemmel bir çalışma ortamı sağlıyor. Ofisler, 99 metrekareden 1454 metrekareye kadar birleştirilebilen tasarımıyla ihtiyacınıza göre şekilleniyor.

Nurol GYO, 4 metre tavan yüksekliği ve açılabilir pencereleriyle geniş ve ‘nefes alan ofisler' sunuyor. Ofislerde teras ve balkon seçenekleriyle de havadar bir çalışma ortamı sunuluyor. Tesisat ve kabloların yükseltilmiş döşeme altına gizlenmesini sağlayan Shell & Core özelliği sayesinde, Nurol Park Ofis'te çalışma alanlarına işlevsellik geliyor.

Aynı zamanda Nurol Park projesi içerisinde tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz dükkanlar, mağazalar, restoranlar ve kafeler bulunuyor.

Ayrıca İş Bankası'da Basın Ekspres'in ilk A plus ofis projesi olan Nurol Park Ofis kalitesini tercih ederek, 10 yıllığına bu özel projede yerini aldı.

Kolay ve modern ulaşım imkanı

E-5 ve TEM karayollarını birbirine bağlayan Basın Ekspress yolu üzerinde bulunan Nurol Park Ofis prestijli konumuyla, kolay ve modern ulaşım imkânı sunuyor. Atatürk Havalimanı ve 3. Havaalanı Projesi'nin ulaşım alternatiflerine çok yakın olan Nurol Park'ın hemen yanında bulunan iki metro durağı da, şehrin her yerine kolay ulaşımı mümkün kılıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Doğalgaz tüketiminde tüm zamanların rekoru kırıldı
  • 22.03.2016 11:40

Doğalgaz tüketiminde tüm zamanların rekoru kırıldı

Türkiye'nin doğalgaz tüketimi ocakta bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 5,7 ...

Nurol Park'ta '0 peşinatla' ofis sahibi olma fırsatı!
  • 18.12.2015 14:39

Nurol Park'ta '0 peşinatla' ofis sahibi olma fırsatı!

Nurol GYO tarafından İstanbul'un çekim merkezi Basın Ekspres'te hayata geçirilen ...