maritbet girişmaritbet
Nurus bayilik ağını genişletiyor

Nurus bayilik ağını genişletiyor

Ofis mobilyası alanının lider üreticilerinden Nurus, artan talebe cevap verebilmek için 2015'te perakende ağını büyütecek ve yeni bayilikler verecek.

Nitelikli tasarımları ile yurt içi ve yurt dışında birçok özel projeye imza atan lider mobilya üreticilerinden Nurus, Türkiye'deki ve dünyadaki satış noktaları ile ağını güçlendirmeye devam ediyor. Sahip olduğu birikim ve iş ortağı olarak müşterilerine yaklaşımı sayesinde sektörde farklı konumlanan Nurus, özgün tasarımlarıyla ofislerden havalimanına, sosyal alanlardan eğitim kurumlarına uzanan zengin çözümlere sahip. Şehirleşmenin hızlanması ve beraberinde inşaat sektörünün gelişmesi ile mobilya pazarının büyümesine olanak sağladığını belirten Nurus CEO'su Dinçer Sinici talebin daha da arttığının altını çiziyor. Sinici “Markamızın ofis yaşamında motivasyonu öncelikli kılan ve kullanıcıyı merkezine alan 90'dan fazla ürün ailesi bulunuyor. Nurus olarak; hem iç pazara hem de dış pazara sunduğumuz ürünlerimiz ile dünyanın önde gelen ofis mobilya üreticileri arasında yer alıyoruz. Ürünlerimizi Belçika'dan Mısır'a, Türkmenistan'dan Suudi Arabistan'a kadar 30'dan fazla ülkede kullanıcılarımız ile buluşturuyoruz. Almanya'da açtığımız yeni satış ofisimizle, bu bölgedeki bayi ağımızı genişletiyoruz. Yeni ürünlerimiz ve yatırımlarımızla birlikte bayi kanalındaki ciromuzu 10 milyon TL civarında artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Yurt içinde yeni bayilikler vereceğiz

Nurus olarak tasarımlarının çok iyi tanındığını belirten Dinçer Sinici,“Türkiye'de başlıca İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Gaziantep, Kayseri, Kocaeli ve İzmir olmak üzere 8 şehirde mağazalarımızla yer alıyoruz. 2015 hedeflerimiz doğrultusunda artan talebe cevap verebilmek üzere perakende ağımızı büyütmeyi ve yeni bayilikler vermeyi planlıyoruz. Hedefimiz, yıl içinde yurt içi bayi sayımızı 3 katına çıkarmak” şeklinde konuştu.

Etkin tedarik zinciri

Sektörde 88 yıla dayanan deneyime sahip markanın bugüne kadar tasarladığı birçok farklı ürün, tek bir noktadan tüm ihtiyaçları karşılayabilecek bir konsepte sahip. Nurus, tüm bu gereksinimleri karşılamak için öncelikle kullanıcı ihtiyaçlarını detaylı analiz eden, beklentilere yanıt veren, verimli ve ihtiyaçları doğru çözebilen ürünleri sunmak adına yenilikçi ve gelişmiş hizmetler sunuyor. Entegre proje yönetimi ve lojistik hizmetleri başlığı altında geliştirdiği Nurus Digital Chain sistemi, proje başlangıcından teslimata ve ürün kullanımına kadar tüm süreci yönetmeye olanak sağlıyor. Bu sayede üretimden teslime sıfır hata payı ile hizmet veriliyor.
Nurus Bayisi olmak isteyen Türkiye'nin dört bir yanındaki girişimciler bayilik başvurularını firmanın internet sitesi üzerinden (http://www.nurus.com.tr/bayi-talep-formu) gerçekleştirebiliyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nurus, Türkiye’nin ‘Ergonomi Sertifikası’na sahip ilk firması oldu!
  • 24.03.2022 09:20

Nurus, Türkiye’nin ‘Ergonomi Sertifikası’na sahip ilk firması oldu!

Türk Standartları Enstitüsü tarafından ilk kez düzenlenen TS EN ISO 9241-5 Ergon ...

Nurus, Türkiye'nin en büyük "ofis göçü"ne hazırlanıyor!
  • 13.01.2022 11:33

Nurus, Türkiye'nin en büyük "ofis göçü"ne hazırlanıyor!

Asırlık ofis mobilyası markası Nurus, İstanbul Finans Merkezi ile hayata geçecek ...

‘Güncel Türkiye Mimarlığı’ sergisi açıldı
  • 09.10.2017 17:32

‘Güncel Türkiye Mimarlığı’ sergisi açıldı

Sanatçı Cemal Emden’in mimari fotoğraflarından oluşan ‘Güncel Türkiye Mimarlığı’ ...

Nurus, Nurus Levent Experience Hub için lansman düzenliyor
  • 23.05.2017 15:48

Nurus, Nurus Levent Experience Hub için lansman düzenliyor

Nurus, yeni bir deneyim için 25 Mayıs'ta ‘Nurus Levent Experience Hub’ lansmanı ...

Nurus, sağlıklı çalışma alanlarına dikkat çekiyor!
  • 21.02.2017 09:44

Nurus, sağlıklı çalışma alanlarına dikkat çekiyor!

Nurus, çalışma alanlarında insan sağlığı ile ilgili bilgi ve tecrübelerini aktar ...

Ofisler çalışan verimliliğini etkiler mi?
  • 21.02.2017 09:35

Ofisler çalışan verimliliğini etkiler mi?

Nurus Yönetim Kurulu Üyesi ve Nurus Tasarım Laboratuvarı Kurucusu Renan Gökyay, ...