maritbet girişmaritbet
Premier Kampüs Ofis ile iş hayatına yeni bir soluk!

Premier Kampüs Ofis ile iş hayatına yeni bir soluk!

FerYapı tarafından Kağıthane'de hayata geçirilen ‘Premier Kampüs Ofis’ iş hayatına yepyeni bir soluk getirirken hem de doğru yatırımın kapısını açıyor

Yeni kuşak dünya trendi kampüs ofis kavramını hayata geçiren Kağıthane'nin en değerli lokasyonunda konumlanan ‘Premier Kampüs Ofis', yatay binalarda, ferah, yeşil alanların unutulmadığı ve kat bahçelerinde nefes almaya olanak sağlayan akıllı ofislerle yatırımcısının karşısına çıkıyor. Yatay ofisin kullanım kolaylığı ve konforundan yola çıkarak genelin aksine yatay şekilde projelendirilen ‘Premier Kampüs Ofis', yatay ofis bulmanın neredeyse imkansız olduğu rakip lokasyonlarla kıyaslandığında bu özelliği taşıyan ender yatırımlardan biri olarak dikkat çekiyor.

392 ofis, kat bahçeleri ve spor alanları...

Bugüne kadar ‘iTower', ‘İstWest', ‘Mai Residence' ve ‘Parima Ofis' gibi önemli projelere imzasını atan FerYapı, geleceğin en değerli lokasyonları arasında sayılan Kağıthane'de inşa ettiği ‘Premier Kampüs Ofis'te teknolojinin son imkanlarını konforla birleştiriyor. Dijital kart yazılımı ile entegre, enerji tasarrufu sağlayan ve kolay organize edilen toplantı odaları ve seminer odaları; sadece kullanıldığında enerji harcayan sosyal alanlar, kullanıcı yokken tüm enerji sistemini kapatan tasarruf sistemi; binaya ergonomik olmasının yanı sıra tasarruf avantajı da sağlıyor. 

20 bin metrekare arazi üzerinde yükselen ‘Premier Kampüs Ofis', 58 bin 118 m2 ofis alanı ve 40 bin m2 ticari alana sahip bulunuyor. 372 adet ofis ve 42 adet ticari alanı bulunan ‘Premier Kampüs Ofis'in yüzde 50'ye yakın kısmı ise yeşil alan ve çalışanların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ‘Kampüs 
Bahçe' ve ‘Kampüs Meydan' olarak değerlendirilecek. Modern ve şık A+ ofisler, muhteşem bir manzara, bahçeler, parklar, su alanları, açık hava toplantı alanları, zengin sosyal imkanlar ve spor alanları projenin dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor. Kağıthane'nin merkezinde konumlanan proje, çalışanların rahat bir nefes alacağı 154 bin 491 m2'lik bir alana yayılan Sadabad Korusu'na komşu olma özelliğiyle de öne çıkıyor.

Teslimler bu ay başlıyor

Yeni kuşağın çalışma ve sosyal yaşamı iç içe algılaması ileri teknolojiyle inşa edilen geleceğin ofislerini şekillendiriyor.  2016 yılı şubat ayında teslimlerine başlanması planlanan ‘Premier Kampüs Ofis' de bu bağlamda sunduğu avantajlarla birlikte, ‘yeni nesil kampüs ofis konsepti'nin Türkiye'deki ilk ve en iyi örneğini oluşturuyor. 

Geleceğe yapılan yatırımda ulaşım sorunu da yok

‘Premier Kampüs Ofis', tercih edilebilirlik alanında en popüler lokasyon olma yolunda hızla ilerliyor. 
Ulaşımın çok kolay olduğu ‘Premier Kampüs Ofis'; iş dünyası için çok önemli olan Levent, Maslak, Mecidiyeköy, Taksim, Eminönü, Karaköy gibi merkezi semtlerin ortasında,  1 dakikada TEM bağlantı yoluna, 15 dakikada Boğaziçi Köprüsü'ne ve 12 dakikada FSM Köprüsü'ne bağlantı sağlıyor.  

‘Kağıthane - Dolmabahçe arasını 5 dakikaya indiren Dolmabahçe - Bomonti Tüneli, metrobüs hattı, sanayi metro istasyonları, Seyrantepe TEM viyadüğü gibi yapılan yatırımlar Kağıthane bölgesinin değerini artırırken, ulaşımı da rahatlatıyor. 

Ayrıca Mahmutbey-Kabataş metro hattının birinci etabı olan Mahmutbey-Mecidiyeköy hattının, 2017'de tamamlanacak olması Kağıthane'ye ulaşım yollarını oldukça rahatlatacak. Kağıthane bölgesinin geleceğini dikkate alarak ‘Premier Kampüs Ofis'e yatırım yapanlar, 2020 yılına kadar tamamlanması planlanan İstanbul Boğazı Tüp Geçit Projesi'yle beraber daha da değerlenen yatırımının meyvelerini toplamış olacak. Tüp Geçit Projesi ve entegre olacak bağlantı yolları ile birlikte Hasdal-Ümraniye arası 40 dakikaya inecek ve Kağıthane bu iki lokasyonu birbirine bağlar konumda olacak.

Değerli bölge, değerli yatırım

Bulunduğu lokasyon, alternatif alanlardaki m2 ve kira fiyatlarının yüksekliği Kağıthane bölgesini cazip hale getiriyor. Bölgede otopark sorunun olmaması da önemli özellikler arasında yer alıyor. 
Yakın çevre lokasyonlarındaki ofis projelerinde otopark kapasitesi 75 - 100 m2'ye bir araç olurken, Premier Kampüs Ofis'te 60 m2'ye bir araç düşüyor. Tüm bu ayrıcalıklar ‘Premier Kampüs Ofis'in tercih edilmesinde önemli rol oynuyor. 

İstanbul'un ulaşım ağında çok önemli bir noktaya sahip olan Kağıthane, hem yeni yaşamın hem de dev yatırımların yeni merkezi olarak daha da cazip hale geliyor. 

Tüm bunlara ek olarak iş merkezlerinin yoğun olarak yer aldığı Maslak bölgesinde metrekare fiyatlarının doyum noktasına ulaştığı düşünüldüğünde, çok daha yüksek potansiyele sahip olan Kağıthane'nin gelecekte yatırımcısına ne kadar çok değer katacağı ortaya çıkıyor. 

Öte yandan; FerYapı bünyesi altında kiralama faaliyetlerini sürdüren FerBusiness ve diğer uluslararası kiralama şirketleri İstanbul'un yeni merkezi iş alanlarına ihtiyaç duyduğunu ve Levent – Maslak hattına göre ulaşım imkanları çok daha iyi olan Kâğıthane bölgesinin bu açığı kapatacağının altını çiziyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Premier Kampüs Ofis ile iş hayatına yeni bir soluk!
  • 16.02.2016 10:07

Premier Kampüs Ofis ile iş hayatına yeni bir soluk!

FerYapı tarafından Kağıthane'de hayata geçirilen ‘Premier Kampüs Ofis’ iş hayatı ...