maritbet girişmaritbet
Regus'tan Adana’ya kullanıma hazır prestijli ofisler...

Regus'tan Adana’ya kullanıma hazır prestijli ofisler...

Hazır ofis sistemlerinde dünya lideri olan Regus, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Gaziantep’in ardından Adana’yı da hazır ofislerle tanıştırdı.

Dünyada hazır ofis sistemini hayata geçiren Regus, Türkiye'de 23 merkezdeki hazır ofislerine yenilerini ekleyerek yoluna devam ediyor. Adana 'da yeni İş Merkezini açan şirket gelişmiş sanayisi ve ticaret hacmi ile ile göz dolduran kentin iş yaşamına dünya standartlarındaki ofisleri ile damga vurdu.

Dünya standardında ofis isteyenlerin tercihi olan Regus, kısa dönemli ve esnek kiralamalar yapmak isteyen, sekretarya, altyapı yatırımı, aylık en az 5-6 farklı fatura, güvenlik, temizlik,stopaj gibi konularla ilgilenmek istemeyen, çalışan sayısı hızla artma eğiliminde olan girişimcilere A'dan Z'ye ofis hizmeti vererek işlerinde daha başarılı olmalarına katkı sağlıyor.

Regus'un Aralık 2014'te açtığı ofis alanı ile kentin iş yaşamını dünya standartlarında ofis kavramı ile tanıştırdıklarını belirten Regus Türkiye Ülke Müdürü Hakan Atalay, geni bir sanayi alt yapısı ve şirketlerin bölge müdürlükleri ile öne çıkan kenti yeri ve yabancı işadamlarının sık ziyaret etmeleri nedeniyle de büyük talep aldıklarını ekledi. Gerek orta/ büyük ölçekli kurumsal firmaların taleplerini gerekse lokal küçük firmaların talepleri sonrasında Adana'da hazır kiralık ofis alanı açtıklarını söylüyorlar.

Şehrin merkezi noktasında bulunan Atatürk caddesinde yer alan Adana ofisinde, 2 kata yayılmış olarak farklı büyüklüklerde 57 ofis, 1 toplantı odası ve Business Lounge bulunuyor. Kolay ulaşılabilen, çok popüler bir bölgede yer alan ofis binası mimarisi ile dikkat çekerken kapalı otoparka da sahip.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Regus'tan Adana’ya kullanıma hazır prestijli ofisler...
  • 09.11.2015 17:39

Regus'tan Adana’ya kullanıma hazır prestijli ofisler...

Hazır ofis sistemlerinde dünya lideri olan Regus, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ...