maritbet girişmaritbet
Ümraniye’de kiralık plaza!

Ümraniye’de kiralık plaza!

Ümraniye’de inşa edilen Doruk Plaza yeni ofis bölgesinde bir binayı komple kiralamak isteyen şirketlere hitap ediyor

 


A Sınıfı özelliklere sahip bir ofis binası projesi olan Doruk Plaza, bir binayı komple kiralamak isteyen şirketlerin ilgisini çekiyor.
Ümraniye'de şu anda kiralık olan A ve A+ sınıfı ofis binalarının hepsi çok katlı ve çok sayıda kiracı için pazarda olan binalar. Doruk Plaza ise komple kiralık A sınıfı ofis binası arayanlar için tek alternatif.
 
Pega gayrimenkul tarafından pazarlaması yapılan Doruk Plaza'nın inşaatını Ağaoğlu İnşaat yaptı. Şu anda kiracısına teslim edilebilir duruma gelen Doruk Plaza, İstanbul'un parlayan yıldızı Ümraniye'de yer alması ve A+ bina özelliklerine sahip olması açısından önemlidir.
 
İstanbul'un parlayan yıldızı Ümraniye
Avrupa Yakası'nda A ve A+ ofis alanlarının büyük ölçüde tüketilmesi, ofis ve iş merkezi yatırımcılarını Anadolu Yakasına yöneltmiştir. Kozyatağı ve Kavacık'da var olan ofis binalarının genellikle B ve B+ özelliklerde olması yeni bölgeler yaratılmasını gerektirmiştir. Ve böylece Ümraniye keşfedildi.
Ümraniye, son 3-4 yılda peş peşe yükselen plazaları ve konut projeleriyle dikkat çekiyor. Konum olarak hem iki köprüye yakın hem de tüm anayolların birleştiği mevkide olması, şirketler açısından bölgenin tercih edilmesinin ana nedenini oluşturuyor. Birçok şirketin bu bölgede ofisleri bulunuyor. Örneğin; Citibank, Bosch - Siemens, Bayer, Avea, Bank Asya, Casper, Sony, Total, Anel, TEB, Finansbank, Avivasa vb.

Gelecek dönemde TEM otoyolunda Küçüksu kavşağının yapımı ve önümüzdeki yıllarda hafif metro hattı ile Marmaray projelerinin hayata geçmesiyle beraber, Ümraniye'nin stratejik öneminin daha da artması bekleniyor.
Aşağıdaki tabloda Ümraniye'deki A sınıfı ofis binalarının ortalama boşluk oranı ve ortalama kira bedeli görülmektedir.
 

 

Boşluk Oranı

Kira Bedeli

ÜMRANİYE

69,85 %

18,87 $/m²/ay

 

Boşluk oranının bu derece yüksek olmasının sebebi inşaatı bu sene tamamlanacak 2 adet ofis binasının %100 boşluk oranı ile pazara girmiş olmasıdır.
 

İletişim bilgileri
E-mail: [email protected]
Tel: 0212 257 1810
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz