maritbet girişmaritbet
Abdullah Gül'den Süleyman Çetinsaya ödül aldı!

Abdullah Gül'den Süleyman Çetinsaya ödül aldı!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya’nın sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’ne bağışladığı Kültür Merkezi, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün katılımıyla düzenlenen törende hizmete girdi

Avrupa Konutları markalı konut projeleriyle gayrimenkul sektörünün önde gelen firması Artaş Grubu, sosyal sorumluluk projelerine ara vermeden devam ediyor.

Abdullah Gül Üniversitesi'nin inşasında büyük katkı sahibi olan Süleyman Çetinsaya Kayseri'de inşa ettiği deneysel ve klinik araştırma merkezi, kan merkezi, üniversite sosyal tesisleri ardından Nuh Naci Yazgan Üniversitesi'ne de Kültür Merkezi inşa etti. Kültür Merkezi'nin açılışı ise geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılımıyla düzenlenen törende oldu.

Sosyal sorumluluk projeleriyle öne çıkan ve 2010 yılında TBMM Üstün Hizmet Ödülü'ne layık görülen Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Kültür Merkezi'nin açılış töreninde; “Artaş Grubu olarak her yıl sosyal sorumluluk sosyal sorumluluk projelerimizin olmasına özen gösteriyoruz. Camiler, okullar, üniversite kampüsleri, sağlık ocakları gibi kamu binalarıyla  halkımıza maksimum faydayı sağlamak istiyoruz. Açılışını yaptığımız Kültür Merkezi'nin de tüm Kayserililere ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu Kültür Merkezi'nin hizmete girmesinde katkısı geçen tüm dostlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum."

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Kültür Merkezi'nin açılışını gerçekleştiren ve Kayseri'nin bir üniversite kenti olduğunu vurgulayan Sayın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül; “Kentte 4 üniversitenin gerçekleşmesine katkıda  bulunan hayırseverlere teşekkür ederim. Kayserili hayırseverler sadece üniversitelere değil, araştırma merkezleri, liseler, hastaneler yaptırdı. Ben, Cumhurbaşkanı olarak kimseye ‘şunu yaptırın' demedim. Kayseri, hayırsever vatandaşlarımızla bir üniversite şehri oldu.” dedi. Şehre yaptığı yatırımlardan ve sosyal sorumluluk projelerinden dolayı da Süleyman Çetinsaya'ya teşekkürlerini ileten Gül, Kayseri'nin hayırseverlerle güçlenmiş örnek bir şehir olduğunu belirtti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor
  • 14.03.2024 14:10

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor

Kurulduğu günden itibaren kalite odaklı projeler üreten ve faaliyet gösterdiği s ...

Avrupa Konutları Kartal Esentepe projesi işte böyle olacak!
  • 20.10.2022 15:32

Avrupa Konutları Kartal Esentepe projesi işte böyle olacak!

Konum, fiyat listesi, örnek daire, ödeme planı, satış ofisi gibi detayların mera ...

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!
  • 19.10.2022 11:06

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Esentepe projesinin re ...

Artaş Grubu, Milpa Pendik arsasını 99 milyon dolara satın aldı!
  • 02.09.2022 13:29

Artaş Grubu, Milpa Pendik arsasını 99 milyon dolara satın aldı!

Pendik’teki MİLPA Arazisi 99 milyon 893 bin 084 ABD Doları karşılığında (KDV har ...

Artaş Grubu'ndan Erciyes'e 5 yıldızlı yatırım!
  • 22.12.2021 13:34

Artaş Grubu'ndan Erciyes'e 5 yıldızlı yatırım!

Kayak sporu denince ülkemizde akla ilk gelen merkezlerden biri olan Kayseri – Er ...