maritbet girişmaritbet
Artaş, 3.5 milyar dolarlık projeleriyle körfezin yıldızı oldu!

Artaş, 3.5 milyar dolarlık projeleriyle körfezin yıldızı oldu!

Artaş İnşaat, Dubai Cityscape fuarına 3 milyar 570 milyon dolar yatırım değerine sahip 6 projeyle çıkarma yaptı.

Fuarın en büyük stantlarından birini kurarak körfez yatırımcılarıyla buluşan Artaş İnşaat, merakla beklenen Ataşehir projesini de ilk kez Dubai'de tanıttı.

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı Dubai Cityscape'ye Artaş İnşaat İstanbul'da hayata geçirdiği 3 milyar 570 milyon dolar değerindeki 6 projesiyle katıldı.

artaş inşaat

Fuarda 330 metrekarelik dev bir stantla yerini alan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Atakent 4, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Residence & Office Ataköy, Avrupa Office Ataşehir ve ortak girişimlerle hayata geçirdiği Vadistanbul ile Tema İstanbul projelerini tanıttı.

AVRUPA OFFICE ATAŞEHİR İLK KEZ DUBAİ'DE TANITILDI

Uzun zamandır merakla beklenen, Avrupa Konutları markasının en yeni halkası Avrupa Office Ataşehir projesi de ilk kez Dubai'de görücüye çıktı.

avrupa office ataşehir

Körfez bölgesinin önde gelen yatırımcılarına tanıtılan Avrupa Office Ataşehir, İstanbul Finans Merkezi'nin tam karşısında 38 katlı bir kulede ofis ve ticari ünitelerden oluşuyor.

İstanbul Finans Merkezi bölgesinin yeni siluetinde yer edinecek proje, Sabri Paşayiğit Mimarlık – SPDO tarafından tasarlandı. 

ÇETİNSAYA; “KÖRFEZ BÖLGESİNDE MARKAMIZIN GÜVENİLİRLİĞİ YÜKSEK”

Ataşehir projesini ilk kez Dubai'de tanıttıklarını ve Körfez bölgesinin yatırımcılarından tam not aldıklarını belirten Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; “Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları markamızın Körfez bölgesinde ciddi anlamda güvenilirliği bulunuyor. Geçtiğimiz yıllarda Körfez'den önemli isimlere satışlar gerçekleştirmiştik. Burada projelerimizi takip eden ve sürekli iletişimde olduğumuz gruplar var. Bu ilgiye karşın fuara global ölçekli markalarla yarışacak büyüklükte bir stantla katıldık ve satıştaki tüm projelerimizi yatırımcılarla buluşturduk. Ataşehir projemizi de ilk kez Dubai'de tanıttık ve büyük bir ilgiyle karşılaştık. Buradaki yatırımcılar İstanbul Finans Merkezi ve çevresinde gerçekleştirilen yatırımlara önem veriyorlar. Geçtiğimiz yıl Vadistanbul projemizden ofis katı alan bir grup bu yıl da standımızı ziyaret ederek Ataşehir projemizle ilgilendiklerini belirtti. Projeyi henüz satışa açmadık ancak güzel bir ilgiyle karşılaştık.” dedi.

avrupa office ataşehir

ÇETİNSAYA; “AMACIMIZ TÜRKİYE'NİN POTANSİYELİNİ TANITMAK”

Dubai Cityscape fuarına katılımda öncelikli amaçlarının Türkiye'nin potansiyelini ve Türk inşaat sektörünün gücünü yabancı yatırımcılara tanıtmak olduğunu belirten Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; “Dubai Cityscape Fuarı bizim için büyük önem arz ediyor. Dünyanın en büyük gayrimenkul sektörü buluşması olarak anılan bu buluşma önemli yatırım fonlarını firmalarla bir araya getiriyor. Türkiye de bu sektörde söz sahibi ve son derece değerli bir konumda. Bu anlamda bizler de ülkemizin bu potansiyelini uluslararası arenada yabancı yatırımcılara tanıtmayı misyon olarak üstlendik. Ciddi bir hazırlığın ardından fuara 3 milyar 570 milyon Dolar değerindeki 6 projemizin tanıtım materyallerini ve ekibimizi getirdik. Fuarın en büyük stantlarından birini kurarak, burada Türkiye'nin inşaat sektöründe geldiği noktayı ve ülkemizin potansiyelini tanıttık. Körfez bölgesinin yatırımcıları Türkiye'ye çok sıcak bakıyor. Yatırımcıların bu yaklaşımının iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Bu bölgeden bugüne dek tüm projelerimize talep aldık. Bizleri İstanbul'da ziyaret eden ve projelerimizden konut – ofis alan gruplar oldu. Bu yıl da fuarda önemli kontaklar kurduk.” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrupa Office Ataşehir foto galerisi
  • 08.12.2016 10:34

Avrupa Office Ataşehir foto galerisi

Artaş İnşaat'ın hayata geçirdiği Sabri Paşayiğit Mimarlık-SPDO tarafından tasarl ...

Maktoum'un oğlundan Avrupa Office'e tam not!
  • 08.09.2016 12:36

Maktoum'un oğlundan Avrupa Office'e tam not!

Artaş İnşaat'ın Dubai Cityscape Fuarı’ndaki standını Dubai Emiri şeyh Maktoum’un ...

Artaş, 3.5 milyar dolarlık projeleriyle körfezin yıldızı oldu!
  • 06.09.2016 16:21

Artaş, 3.5 milyar dolarlık projeleriyle körfezin yıldızı oldu!

Artaş İnşaat, Dubai Cityscape fuarına 3 milyar 570 milyon dolar yatırım değerine ...

Artaş İnşaat, 6 projesiyle Dubai'ye çıkarma yapıyor
  • 30.08.2016 13:51

Artaş İnşaat, 6 projesiyle Dubai'ye çıkarma yapıyor

Türk inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Artaş İnşaat, Dubai Cityscape fu ...

Artaş, Avrupa Office Ataşehir'i Dubai Cityscape'te tanıtacak!
  • 27.08.2016 13:12

Artaş, Avrupa Office Ataşehir'i Dubai Cityscape'te tanıtacak!

Artaş Holding, Dubai'de gerçekleştirilecek olan Cityscape Fuarı'nda Avrupa Offic ...