maritbet girişmaritbet
Artaş İnşaat, 10 projesiyle Expo Turkey by Qatar'da!

Artaş İnşaat, 10 projesiyle Expo Turkey by Qatar'da!

Expo Turkey by Qatar Fuarı’ndaki yerini alan Artaş İnşaat, 10 projesini yatırımcıların beğenisine sundu.

İnşaat sektörünün önde gelen ve en aktif firmalarından Artaş İnşaat, 19 – 21 Nisan tarihleri arasında, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen Expo Turkey by Qatar Fuarı'nda yerini aldı. Körfezli yatırımcılarla buluşan Artaş İnşaat, devam eden 6 projesi ve yıl içinde başlamayı planladığı 4 proje kapsamında 6.631 konut ile 550 bin metrekarelik ofis ve ticari alanın tanıtımını yapıyor.

Artaş İnşaat, Türk ve Katarlı yatırımcılar arasında bir köprü olarak düzenlenen Expo Turkey by Qatar Fuarı'na 10 projesiyle katıldı.

Fuara 180 metrekarelik bir stantla katılan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Konutları Atakent 4 A, B ve C ile Avrupa Office Ataşehir, Avrupa Konutları Kale 2, Avrupa Konutları Arıcılar, Avrupa Konutları Yamanevler ve ortak girişimle geliştirilen Vadistanbul Park etabı ile Vadipark Seyrentepe projelerini Katarlı yatırımcılara tanıtıyor.

KATAR TİCARET ve SANAYİ ODASI BAŞKANI'NDAN ARTAŞ STANDINA ZİYARET

Artaş İnşaat, fuarın ilk günü Katar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mohammed Bin Ahmed Bin Towar'ı ağırladı. 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın eşlik ettiği ziyarette Mohammed Bin Ahmed Bin Towar'a devam eden ve başlayacak projelerle ilgili bilgiler aktarıldı.

süleyman çetinsaya

Expo Turkey By Qatar Fuarı'na katılımda öncelikli amaçlarının Türkiye'nin potansiyelini ve Türk inşaat sektörünün gücünü Körfezli yatırımcılara tanıtmak olduğunu belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; “Katar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanının standımızı ziyaretinden büyük  memnuniyet duyduk. Katar'da proje geliştirme noktasında teklif gelirse memnuniyetle değerlendiririz. Katar ile Türkiye arasında çok güçlü ilişkiler var. İki ülke arasındaki iletişime, diyolağa güvenimiz tam. Uluslararası alanda yatırımcıları bir araya getiren fuarların ülkemizin ve sektörümüzün tanıtılması açısından büyük avantajı var. Bilhassa gayrimenkul yatırımı noktasında yabancı yatırımcıların Türkiye gayrimenkullerine olan talebi de bu fuarlarda aktif şekilde yer almamız gerektiğinin önemli bir göstergesi. Artaş İnşaat olarak biz de Körfezli yatırımcılara ülkemizin ve projelerimizin tanıtımı noktasında çalışmalar yapıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda katıldığımız Dubai Cityscape Fuarında bölgedeki yatırımcıların ilgisinden gayet memnun kalmıştık. Körfez bölgesinden Türkiye'deki gayrimenkullere ciddi anlamda bir talep geliyor. Bu talebin büyük kısmını da Katarlı yatırımcılar oluşturuyor. Bu anlamda Türkiye ve Katar yönetimlerinin girişimleriyle düzenlenen Expo Turkey by Qatar Fuarı da büyük önem taşıyor. Biz de devam eden 6 projemiz ile yıl içinde başlamayı planladığımız 4 projeyi Katarlı yatırımcılara tanıtmak üzere fuarda yerimizi aldık. Fuar tarihinin çok daha öncesinden bölgedeki firmalardan görüşme talepleri geldi. Şimdiden gözlemlediğimiz üzere Katarlıların ülkemize yatırım noktasında güveni tam. Fuarın, Türkiye ve Katar arasındaki ticareti daha da güçlendireceğine inanıyorum. Kısa sürede burada aldığımız izlenim de bu yönde.” şeklinde konuştu.

vadi istanbul

ÇETİNSAYA; “KATARLILAR REFERANDUM SÜRECİNİ YAKINDAN TAKİP ETTİ”

Katar hükümetinin ve Katarlı yatırımcıların Türkiye'ye ve Türklere karşı oldukça ılımlı yaklaştıklarını belirten Çetinsaya; “Başta Katar hükümeti olmak üzere Katarlı yatırımcıların bizlere yaklaşımı çok samimi. Burada hükümetimizin Katar yönetimi ile izlediği politika ve kurduğu ilişkiler çok kuvvetli. Katarlılar ekonomimizi, gayrimenkul sektörümüzü ve ülkemizdeki tüm gelişmeleri yakinen takip ediyor. Katar'da Türkiye'ye yatırım planı yapan ciddi bir kitle bulunuyor. Bu yatırımlarını şekillendirmek üzere de referandum sonuçlarımızı yakından takip ettiler. Standımızı ziyaret eden Katarlılardan  referanduma ilişkin değerlendirmeler dahi duyuyoruz. Burada oluşmuş ortak bir algı ise Türkiye'nin çok hızlı bir gelişim kaydedeceği yönünde. Bu ilgi ve samimi yaklaşım bizi son derece memnun etti.“ dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor
  • 14.03.2024 14:10

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor

Kurulduğu günden itibaren kalite odaklı projeler üreten ve faaliyet gösterdiği s ...

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!
  • 19.10.2022 11:06

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Esentepe projesinin re ...

Süleyman Çetinsaya, sosyal konut kampanyasını değerlendirdi!
  • 14.09.2022 10:23

Süleyman Çetinsaya, sosyal konut kampanyasını değerlendirdi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ...

Artaş İnşaat Turizm Satış&Pazarlama Direktörü Berna Burçin Çakır oldu
  • 18.08.2022 09:57

Artaş İnşaat Turizm Satış&Pazarlama Direktörü Berna Burçin Çakır oldu

25 yıldır turizm sektöründe görev alan Berna Burçin Çakır, bundan böyle Artaş Gr ...

Avrupa Konutları Esentepe'nin maket videosu yayında!
  • 21.07.2022 11:25

Avrupa Konutları Esentepe'nin maket videosu yayında!

Artaş İnşaat ile Betacons ortaklığında hayata geçirilen Avrupa Konutları Esentep ...

Avrupa Konutları Esentepe ön satışa çıktı!
  • 19.07.2022 11:22

Avrupa Konutları Esentepe ön satışa çıktı!

Anadolu Yakası’ndaki ikinci projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ markasıyla Kar ...