maritbet girişmaritbet
Ascendum Makina, Marble 2017 Fuarı'na hazırlanıyor

Ascendum Makina, Marble 2017 Fuarı'na hazırlanıyor

Ascendum Makina, Türkiye’nin en büyük mermer fuarına özenle hazırlandıklarını ve mermer çözümlerini ziyaretçilere paylaşmak istediklerini belirtti.

Ascendum Makina; Türkiye'nin en büyük, dünyanın sayılı mermer fuarlarından 23. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı'nda (Marble 2017) mermer sektörünün önemli temsilcileriyle bir araya geliyor. Sektörün profesyonellerini buluşturacak olan Marble 2017, 22-25 Mart tarihleri arasında Türkiye'nin en büyük fuar ve kongre kompleksi olarak anılan fuar izmir'de gerçekleştirilecek. Her yıl sektöre değer katan sayısız marka ve ürünüyle ilgi odağı olan Ascendum Makina, bu yıl da standında “Mermerin Liderleri”ni sergileyecek. Stantta, Volvo İş Makinaları'nın ses getiren lastikli yükleyicisi L350F ile paletli ekskavatörleri EC480DL'nin yer alacak.

Volvo kuralları değiştiriyor

Marble 2017 Fuarı'nda Ascendum Makina olarak iş ortakları, müşterileri ve ziyaretçileriyle buluşturacakları ürünlerden söz eden ASCENDUM Makina Pazarlama ve Satış Destek Müdürü Serhan Özkan, verimlilik ve kazançta rakip tanımayan Volvo L350F ve EC480DL ile fuarda fark sağlayacaklarını söylüyor. Bugün mermer sektöründe güçlü mühendislik, güvenilir ve yenilikçi teknolojilerin hiç olmadığı kadar önem kazandığını belirten Özkan, “Farklı sektörlere göre daha ağır şartlarda iş yapılan mermer ocaklarında dayanıklılık, güvenilirlik, verimlilik ve yakıt tasarrufu en önemli kalemler. Sektör temsilcilerinin ilk başvurduklarını çözüm ortağı olan Volvo da bu kıstasları aşan ürünleriyle yaptığı her işe değer katıyor” diyor ve pazarda oyunun kurallarının yeniden yazıldığını söylüyor.

Mermer sektöründe zengin ürün yelpazesinin öneminin oldukça büyük olduğunun altını çizen Özkan, “Mermer ocaklarını yöneten en önemli oyuncular makinalar. Kazı, çıkarma, yükleme ve taşıma gibi birçok alana yönelik bu ürünlerin varlığı, işlerin sorunsuz bir biçimde yapılmasına imkan sağlıyor. Volvo bu alandaki eksiklikleri ustaca doldurduğundan, mermer ocaklarının vazgeçilmezi olmuş durumda” diyor. Özkan'a göre Volvo'nun takım kaptanı olarak da adlandırılan L350F, uzun çalışma saatleri, yüksek performans ve yakıt ekonomisi sunmasıyla şu an için rakipsiz durumda. Benzer şekilde L350F ve EC480DL de dayanıklı yapıları ve düşük yakıt tüketimi sağlayan motor yapısıyla gücü tek elde toplayan ürünlerden.

“Güvenin tek adresi”

“Mermer sektöründe ihtiyaç duyulan makina, ekipman ve yedek parça konusunda her zaman ilk tercih olan Ascendum Makina'nın sektördeki ağırlığı tartışılmaz. Ancak onu sektörün hakimi yapan tüm bunların dışında, pazarlama anlayışı” diyen Özkan, Ascendum Makina'nın uzun yıllara dayanan ilişki ağı ile sektörde “güven”in tek adresi olduğunu belirtiyor. Zira Ascendum Makina, ürün satışı odaklı değil, müşteri odaklı bir pazarlama anlayışı güdüyor. Hangi makinaların hangi alanlarda kullanacağı bilgisini vererek danışmanlık hizmeti de veren firma, makina teknolojilerinin yanında satış sonrası hizmetlerle de sektör oyuncularının takdirini kazanıyor.

Mermerde güç Ascendum Makina'nın

Marble 2017'de mermer sektöründeki köklü bilgi ve deneyimini fuara yansıtacak olan Ascendum Makina, standında yer vereceği yüksek teknolojili ürünleriyle müşterilerinin ihtiyaç duyduğu çözümlere cevap verecek. Her yıl olduğu gibi en çok ziyaretçiyi bir araya getirecek standa ev sahipliği yapmaya hazırlanan Ascendum Makina, tüm iş ortaklarını Marble 2017'deki standına davet ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ascendum Makina, Marble 2017 Fuarı'na hazırlanıyor
  • 17.03.2017 13:23

Ascendum Makina, Marble 2017 Fuarı'na hazırlanıyor

Ascendum Makina, Türkiye’nin en büyük mermer fuarına özenle hazırlandıklarını ve ...

Ascendum Makina iş makinaları sektöründe hedefini değiştirmedi
  • 11.02.2014 11:58

Ascendum Makina iş makinaları sektöründe hedefini değiştirmedi

İş makinaları sektörü büyüme trendinin devam ettiği bir yılı daha geride bıraktı ...