maritbet girişmaritbet
Çiçek Kardeşler İnşaat'tan Oba Camping arsasına 80 lüks konut!

Çiçek Kardeşler İnşaat'tan Oba Camping arsasına 80 lüks konut!

Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, Oba Camping'in bulunduğu 21 dönümlük alanda 80 lüks konut inşa edeceklerini duyurdu.

Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, 2016'nın tüm sektörler açısından olduğu gibi inşaat için de sıkıntılı bir yıl olduğuna özellikle darbe girişiminin ardından ciddi durgunluk yaşadığını söyledi. Tüm olumsuzluklara rağmen sektörün kısa surede yeniden toparlandığına dikkat çeken Çiçek, "Öz sermayesiyle proje üreten bir firma olmamızdan dolayı geride bu sancılı süreçten çok etkilenmedik. Bayraklı'da hizmete sunduğumuz Çiçek Plaza'da büyük oranda satış ve kiralamayı tamamladık" dedi. 

DENİZE NAZIR 80 KONUT 

Güzelbahçe'de 2016'da satın aldıkları Oba Camping'in bulunduğu 21 dönümlük alanda 80 lüks konutun temellerini bu yıl içinde atacakları bilgisini veren Mustafa Çiçek, "Bizim açımızdan çok önemli bir proje. İzmir'in ilk çevreye duyarlı yeşil bina sertifikasına sahip konutları bu projede hayata geçirilecek. Yaklaşık 25 milyon dolarlık bir proje. Nisan-mayıs gibi lansmana çıkmayı planlıyoruz. Bunun dışında yine Güzelbahçe-Urla aksında yeni projelerimiz de olacak" diye konuştu. 

CİDDİ TALEP YAŞANACAK 

Yaşanan kur dalgalanmalarının ve ekonomik krizin gayrimenkulün en korunaklı liman olduğunu bir kez daha gösterdiğinin altını çizen Çiçek, şöyle devam etti: "inanıyorum ki. bu yılın özellikle ikinci çeyreğinde, ötelenen talepler yeniden gündeme gelecek ve ciddi talep artışı yaşanacak. 2017'de İzmir'inde onu açık. İstanbul İz mir Otoyolu ve Ankara İzmir Hızlı Tren Hattının bitmesinin ardından kentin var olan potansiyeli katlanacak. İstanbul ve Ankara'dan İzmir'e gelen göç de artacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çiçek Kardeşler İnşaat'tan Oba Camping arsasına 80 lüks konut!
  • 09.01.2017 08:18

Çiçek Kardeşler İnşaat'tan Oba Camping arsasına 80 lüks konut!

Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, Oba Camping'in bulund ...