maritbet girişmaritbet
Emlaktasondakika WhatsApp İhbar Hattı açıldı!

Emlaktasondakika WhatsApp İhbar Hattı açıldı!

Gayrimenkul haberciliği sektörünün bir numarası emlaktasondakika.com şimdi de WhatsApp İhbar Hattı'nı kullanıma açtı.

‘Türkiye'nin Gerçek Gayrimenkul Sitesi' Emlaktasondakika.com bir ilke daha imza atıyor. Emlak ve gayrimenkul sektörünün ilk WhatsApp İhbar Hattı artık yayında.

Kurulduğu günden bu yana kendini sürekli yenileyen ve emlak sektörünün nabzını her an her yerde tutan Emlaktasondakika.com, WhatsApp İhbar Hattı sayesinde de farkını ortaya koyuyor. Artık haber niteliği taşıdığını düşündüğünüz görüntü ve haberleri Emlaktasondakika.com haber merkezine anında iletebileceksiniz. İş güvenliğine aykırı gördüğünüz görüntüleri, dairenizde ya da sitenizde şikayetçi olduğunuz olayları, çalışma saatleri dışında devam eden inşaatları, sokak ve caddelerde devam eden yol bakım çalışmalarındaki güvenlik açıkları ve benzeri tüm olayları bizlerle paylaşabilirsiniz.

Diğer WhatsApp ihbar hatlarından farklı olarak, önemli haberler bu hat üzerinden sektörün önde gelen isimlerine de servis edilecek. Bugün itibariyle 4 bin 750 kişilik dataya sahip olan Emlaktasondakika.com WhatsApp İhbar Hattı'nda Türkiye'nin ünlü sunucularından ekonomistlerine, müteahhitlerinden yazarlara, belediye başkanlarından gazetecilere varana kadar birçok isim yer alıyor.

Çevrenizde yaşanan, dikkatinizi çeken olaylarla kendi haberinizi yapın, Emlaktasondakika.com WhatsApp İhbar Hattı'na gönderin. Kısaca görüntüleri siz çekin, biz yayınlayalım.

Emlaktasondakika.com WhatsApp İhbar Hattı: 0546 642 2017

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlaktasondakika WhatsApp İhbar Hattı açıldı!
  • 02.01.2017 13:47

Emlaktasondakika WhatsApp İhbar Hattı açıldı!

Gayrimenkul haberciliği sektörünün bir numarası emlaktasondakika.com şimdi de Wh ...