maritbet girişmaritbet
Esas Gayrimenkul’den Bolu’ya esaslı yatırım

Esas Gayrimenkul’den Bolu’ya esaslı yatırım

Esas Gayrimenkul; toplamda 85 milyon dolarlık yatırım ile Bolu ilinin ilk ve tek alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi Esas 14 Burda’yı hayata geçirdi.

Esas Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yurt dışında satın alma ve birleşme; Türkiye'de ise sıfırdan yatırım stratejisi ile ilerleyen Esas Gayrimenkul; kültür ve doğayı buluşturan, Türkiye sıralamasında kişi başı milli geliri en yüksek il olması sebebiyle Türkiye'nin yüksek büyüme potansiyeline sahip ili Bolu'da yaklaşık 85 milyon dolarlık bir yatırımla “Esas 14 Burda” AVM projesini hayata geçirdi.

BOLU'NUN EN BÜYÜK AVM'Sİ

Bolu ilinin doğal büyüme aksı üzerinde D100 karayoluna geniş cephesi sayesinde şehir merkezine yakın konumu ile halkın tüm ihtiyaçlarına çözüm bularak; alışverişin yanı sıra yeme-içme, kültür-sanat ve eğlencenin de tek adresi olmaya hazırlanan Esas 14 Burda; toplamda 35 bin metrekare kiralanabilir alan ve 17 bin metrekarelik orta ölçekli, 5 bin metrekarelik büyük ölçekli mağazaları ile toplamda 120 adet mağaza, hipermarket, elektronik market ve yapı market alanları ile bir sinerji yaratıyor. Bolu'nun en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olma özelliğine sahip olan Esas 14 Burda; dünya standartlarındaki özellikleri ile Bolu'yu beklediği markalar ile tanıştırmaya, alışkanlıklarını değiştirmeye ve yeni deneyimlere davet ediyor. Esas 14 Burda; 1.000 araç kapasiteli otoparkı ve yabancı kurumsal şirketler için de büyük önem taşıyan “Leed Sertifikası” sahibi olmasıyla çevreci ve enerji duyarlı yaklaşımını ortaya koyarak, alışverişin en kapsamlı halini ziyaretçilerine sunuyor.

Esas 14 Burda

EĞLENCENİN KALBİ ESAS 14 BURDA'DA ATACAK

Bir kültür ve üniversite kenti olarak da öne çıkan Bolu, Esas 14 Burda projesi ile sosyal yanı da çok güçlü bir yatırıma ev sahipliği yapıyor. Ziyaretçilerine alışveriş keyfi sağlayacak olan konsept mağazalarının yanı sıra şehirde ilk kez yer alacak yeme-içme alanları, eğlence alanları, sinema salonları ve düzenli aktiviteleri ile de eğlencenin kalbi olmaya hazırlanıyor.

Esas 14 Burda görseli

BOLU'DA BİN KİŞİLİK İSTİHDAM OLACAK

Esas Gayrimenkul ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Esas 14 Burda” resmi açılışında Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı: “Esas Gayrimenkul olarak 85 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiğimiz Bolu'nun ilk ve tek alışveriş ve yaşam merkezi olma özelliğine sahip olan Esas 14 Burda projemiz ile Bolu'yu dünya standartlarında, beklediği markalar ile tanıştırmaya, alıveriş alışkanlıklarını değiştirmeye ve yeni deneyimlere davet ediyoruz. Aynı zamanda Bolu ilimiz; Türkiye sıralamasında kişi başı milli gelirin en yüksek il olması, 30 bin kişilik üniversite öğrencisinden oluşan genç nüfus potansiyeli, coğrafi konumu, dört mevsim sunduğu turizm imkanları,  Abant ve Kartalkaya gibi Türkiye'nin önemli merkezlerini bünyesinde bulundurmasıyla da bizim için cazip bir yatırım noktası haline geliyor. Bolu ilimiz; katma değer yaratacak, sürdürülebilir kalkınma sunacak yatırımlar ile geleceğe büyüyerek ilerleyecek. Dolayısıyla Bolu'da gerçekleştireceğimiz Esas 14 Burda projemiz bizim için anlamlı bir yatırım. Bolu'da yaklaşık 1000 kişilik ciddi bir istihdam olacak; bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlamak, Bolu halkımıza yaraşır hizmetler sunmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bolu'da 4,8 büyüklüğünde deprem
  • 16.03.2023 14:42

Bolu'da 4,8 büyüklüğünde deprem

Bolu'da saat 13.55'te 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum ...

Starcity Outlet'in varlık yönetimi ve kiralaması Esas Gayrimenkul'e emanet!
  • 26.07.2022 10:20

Starcity Outlet'in varlık yönetimi ve kiralaması Esas Gayrimenkul'e emanet!

Starcity Outlet’in yatırımcısı Gençoğlu Grup ile stratejik bir iş birliği yapan ...

Esas Gayrimenkul’ün GES projesi 39 Burda AVM’de faaliyete geçti
  • 05.07.2022 11:07

Esas Gayrimenkul’ün GES projesi 39 Burda AVM’de faaliyete geçti

Esas Gayrimenkul, 39 Burda AVM’nin çatısına kurduğu Güneş Enerjisi Santrali’ni ( ...

İsra Holding'den 'V' serisi
  • 24.03.2022 14:37

İsra Holding'den 'V' serisi

İsra Holding, 2022 Vizyonunu ve Yeni Projelerini düzenlediği basın toplantısıyla ...

01 Burda AVM, Portakal Çiçeği Karnavalı’nda yerini aldı
  • 18.03.2022 10:49

01 Burda AVM, Portakal Çiçeği Karnavalı’nda yerini aldı

Adana’nın eğlence, yaşam ve buluşma merkezi 01 Burda AVM, 23-27 Mart 2022 tarihl ...

“Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi” 23 Şubat’ta İstanbul'da gerçekleştirilecek
  • 15.02.2022 09:47

“Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi” 23 Şubat’ta İstanbul'da gerçekleştirilecek

GİSP tarafından düzenlenen Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi, Esas Gayrimenkul sp ...