maritbet girişmaritbet
Forum İstanbul’dan İbrahim Dumankaya’ya ödül!

Forum İstanbul’dan İbrahim Dumankaya’ya ödül!

11’incisi düzenlenen konferansta Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Dumankaya eğitime yaptıkları katkılardan dolayı ödül aldı.

Ekonomi, siyaset ve bilim dünyasının önde gelen isimleri TİM desteğiyle düzenlenen Forum İstanbul Konferansı'nın açılış yemeği ve ödül töreninde bir araya geldi. Bu yıl 11'incisi düzenlenen konferansta Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Dumankaya eğitime yaptıkları katkılardan dolayı ödül aldı.

2023 Türkiye vizyonu hareketinin öncülüğünü yapan Forum İstanbul'un 11'inci buluşması 25 Nisan 2012 Çarşamba akşamı saat 19:30'da İstanbul Swissotel'de düzenlenen açılış yemeği ve ödül töreni ile başladı. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın da katıldığı gecede iş ve ekonomi dünyasından çok sayıda önemli isim yer aldı.

Forum İstanbul 2012 eğitim ödülü kategorisinde Dumankaya İnşaat ödül aldı

İş dünyasının zirvesini bir araya getiren Forum İstanbul Konferansı'nda düzenlenen ödül töreninde eğitime yaptıkları katkılardan dolayı Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Dumankaya ödül aldı.

Ödülünü eski Merkez Bankası Başkanı Gazi Erçel'in elinden alan Dumankaya, ödül töreninde yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Eğitime verdiğimiz destek sebebiyle bu ödülü almaktan çok mutluyum. Eğitimin önemine her zaman inandık. Bir okul açan bin hapishane kapatır demişler. Biz de geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz için eğitimin gerekliliğine olan inancımızla bu yolda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şu an 500 öğrenciye burs veriyoruz. Dumankaya Ailesi olarak her zaman eğitime destek vermenin önemine inandık ve bu konuda bundan sonrada her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Gecede ayrıca, halkla ilişkiler duayeni Betül Mardin ve tiyatro sanatçısı Haldun Dormen yaşam boyu başarı ödülü alırken, ‘Ulusal Onurumuzu Uluslararası Alana Taşıma Başarısı Ödülü'nü ise Türk Hava Yolları adına Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu aldı. Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Erdem, Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, ve Bilim Kahramanları Derneği Başkanı Hakan Habib ve de Eğitim kategorisinde ödüle layık görülen isimler oldu.

Dumankaya İnşaat

1963 yılında İbrahim ve Halit Dumankaya kardeşler tarafından kurulan ve ‘'Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak'' misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere yapı malzemeleri pazarlamasından otomotive, sigortacılıktan PVC kapı ve pencere sistemleri üretimine pek çok alanda hizmetler veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.

Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiye'nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğuyla kalitesinden asla ödün vermiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mahmut Başyazıcıoğlu, Başyapıt Dragos'u anlattı
  • 05.05.2017 11:33

Mahmut Başyazıcıoğlu, Başyapıt Dragos'u anlattı

Başyazıcı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Başyazıcıoğlu, Başyapıt ...

'Türkiye bundan sonra hak ettiği yere gelecek'
  • 05.05.2017 10:12

'Türkiye bundan sonra hak ettiği yere gelecek'

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Çetinsaya, Forum İstanbul 20 ...

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!
  • 29.08.2016 14:59

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!

Ünlü sunucu Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya reklam yüzü oldu. ...

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!
  • 14.01.2016 15:51

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!

2016'da 1.2 milyar liralık değere sahip Fikirtepe ve Çayırova projelerini satışa ...