maritbet girişmaritbet
Gaggenau Side-by-Side soğutucu büyük hacmi ve konforuyla dikkat çekiyor!

Gaggenau Side-by-Side soğutucu büyük hacmi ve konforuyla dikkat çekiyor!

Yeni Gaggenau Side-by-Side RS 295 solo soğutucu, büyük hacmi ve maksimum seviyede sunduğu konforla öne çıkıyor

Yeni Gaggenau Side-by-Side RS 295 solo soğutucu, büyük hacmi ve maksimum seviyede sunduğu konforla öne çıkıyor. Fonksiyonelliği, üretiminde kullanılan kaliteli malzemeler ve adeta bir heykeli andıran tasarımı, soğutucunun karakteristik özellikleri arasında başta geliyor. Tamamen paslanmaz çelik veya alüminyum yüzeyli Side-by-Side RS 295, beklentisi yüksek her mutfak atmosferine mükemmel bir uyum sağlıyor.         

Gaggenau tarafından tasarlanan ve soğutma, derin dondurma ve saklama noktasında her beklentiyi yerine getirebilme özelliklerine sahip olan Vario 200 soğutucu serisinin yeni ürünü Side-by-Side RS 295 solo soğutucu, küçük hacimlerde dahi, yenilikçi kullanma imkanlarını olanaklı kılıyor.

 Büyük kullanım hacmi, uzun süreli tazelik

Solo tip cihaz, toplam 517 litre hacmi, 178 cm yüksekliği ve 91,4 cm genişliği ile yeni serinin içinde en büyük kullanım hacmini sunuyor. Büyük boyutlara sahip Side-by-Side, taze gıdaların uzun süre saklanabilmesini sağlayan 19 litre kapasiteli entegre 0 °C taze saklama bölgesi dahil, üç farklı iklim bölgesiyle donatılmış durumda. 178 Litre kapasiteli 4 yıldızlı soğutucu, No-Frost sistemi ve hızlı dondurma otomatiğine de sahip. Tek tek çıkarılabilen çekmeceleri ve bölmeleri sayesinde cihazın içinde, büyük boyutlu donmuş ürünler saklanırken dahi, büyük bir esneklik mevcut.

Daha konforlu donanım

Şeffaf malzemeler ve çerçevesiz bir LED aydınlatma konsepti, cihazın içinde her şeyin en mükemmel şekilde görünebilmesini garanti ediyor. Çekip çıkarılabilen rafları ve çekmeceleri sayesinde cihazın içine her zaman çok rahat bir erişim mümkün oluyor. Özel menteşe sistemi ile yumuşak ve kontrollü bir kapı kapanışı sunan cihazın kapılarını kapatmak için asgari düzeyde bir güç kullanılması yeterli oluyor.

Kullanım kolaylığı ve yenilikçi teknolojiler bu dolabın içinde saklı

200 serisinin diğer ürünlerinde de olduğu gibi cihazın soğutma bölümü, gastronom kaplarının ve soğutulacak ürünlerin yerden tasarruf edilerek saklanabilmesi için gerekli entegre düzenekleri olan, çeşitli yüksekliklere sahip kademeli raflar sunuyor. Çeşitli standart formatlara sahip paslanmaz çelik mamul hijyenik gastronom kapları, profesyonel mutfaklarda, pişirme gereçlerinin temelini oluşturuyor. Bu kapların buzdolabına yenilikçi entegrasyonu sayesinde artık yemeklerin saklanmasından hazırlanması, taze tutulması, pişirilmesi ve masaya servis edilmesine kadar geçen sürecin, verimli bir akış içinde gerçekleştirilebilmesi mümkün oluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gaggenau, İzmir İstinye Park AVM'de mağaza açtı!
  • 22.03.2022 08:39

Gaggenau, İzmir İstinye Park AVM'de mağaza açtı!

Gaggenau, İstinye Park İzmir AVM'de mağaza açtı. ...

Gaggenau, Bodrum Mutfak'ın tasarımlarıyla buluşuyor
  • 01.01.2022 11:05

Gaggenau, Bodrum Mutfak'ın tasarımlarıyla buluşuyor

Gaggenau’nun Bodrum’daki ilk yetkili acentası olan Bodrum Mutfak Mobilya, seçkin ...

Gaggenau'dan hafızalı espresso kahve makinesi!
  • 05.03.2021 17:20

Gaggenau'dan hafızalı espresso kahve makinesi!

Gaggenau tarafından tasarlanan ve sekiz kahve tercihini hafızaya kaydeden 400 se ...

Gaggenau, Vario 400 serisi tezgâh aspiratörünü tanıttı
  • 01.03.2021 17:19

Gaggenau, Vario 400 serisi tezgâh aspiratörünü tanıttı

1683’ten bu yana titiz bir el işçiliği ile lüks mutfak aletleri markası Gaggenau ...

Gaggenau çamaşır makineleriyle farkı hissedin!
  • 29.11.2020 07:15

Gaggenau çamaşır makineleriyle farkı hissedin!

Mükemmel çamaşır yıkama sistemleri söz konusu olduğunda Gaggenau çamaşır makines ...