maritbet girişmaritbet
Guardian Glass, Mimari Tasarım Zirvesi'ne konuk oluyor

Guardian Glass, Mimari Tasarım Zirvesi'ne konuk oluyor

Dünyanın en büyük cam üreticilerinden biri olan Guardian Glass, “Mimari Tasarım Zirvesi”nde sektör profesyonelleriyle buluşacak.

Ticari, konut ve otomotiv sektörleri için dünyanın en büyük düz cam üreticilerinden biri olan Guardian Glass, 14-15 Nisan 2017 tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan “Mimari Tasarım Zirvesi”nde, farklı yapı tiplerine ve ihtiyaçlara cevap verir nitelikte, hem görsel, hem teknik, hem de ekonomik anlamda zengin çeşitlilik sunan ürün yelpazesini sektör profesyonelleriyle buluşturacak. 

Mimari Tasarım Zirvesi guardian glass

5 farklı kıtada üretim yapan ve Türkiye ile birlikte 25'ten fazla ülkede faaliyetlerini sürdüren Guardian Glass, “Mimari tasarım sürecinde disiplinler arası etkileşim” teması ile 14-15 Nisan 2017 tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan “Mimari Tasarım Zirvesi” etkinliğinde stantıyla yer alacak. Guardian, mimarlar, tasarımcılar ve diğerı endüstri profesyonellerini buluşturacak olan zirvede, “Guardian Clarity” ve “Guardian Dielectric Mirror” ürünleri ile “Performance Calculator” yazılım aracını Guardian Türkiye ve Azerbaycan Genel Müdürü Mustafa Akça önderliğindeki Türkiye ekibi ile tanıtacak. Guardian ailesinin 28 numaralı stantta katılım sağlayacağı zirveye, ulusal ve uluslararası düzeyde 15 bin ziyaretçinin katılması hedefleniyor.

Mimari Tasarım Zirvesi guardian glass

Guardian'ın “Mimari Tasarım Zirvesi”nde tanıtacağı ürünler arasında yer alan anti-reflekte cam “Guardian Clarity”, mimari uygulamalarda mükemmel netlik ve sınırların ötesinde bir performans ile çok yüksek ışık geçirgenliği sunarak, düşük yansıma elde edilmesine olanak tanıyor ve aşırı yansımanın görüntüyü bozduğu her yerde en ideal çözüm olarak kullanılıyor. 

Gelişmiş cam kaplama teknolojileriyle üretilen “Guardian Dielectric Mirror” ise alışılagelmiş aşırı yansımalı camlarda yüksek emilimin sebep olduğu dikkat dağınıklığını azaltarak, tasarım ve uygulama çalışmalarında tasarımcıların ufkunu genişletiyor ve  modern iç mekan tasarımlara yeni bir boyut kazandırıyor. 

Mimari Tasarım Zirvesi guardian glassGuardian “Mimari Tasarım Zirvesi”nde ayrıca, ayrıntılı hesaplama yapma imkanı sunan yazılım aracı “Performans Calculator”ı da tanıtacak. Guardian tarafından hayata geçirilen yazılım, sektör profesyonellerinin, tek cam ya da farklı cam birleşimlerinin ışık ve enerji performanslarını ve ikili ve üçlü yalıtımlı cam kombinasyonlarının kalınlıklarını hesaplayabilmelerini sağlıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Barbaros Reserve by Kempinski'de Guardian Glass imzası!
  • 09.09.2021 17:36

Barbaros Reserve by Kempinski'de Guardian Glass imzası!

Barbaros Reserve by Kempinski projesinin cephe tasarımında Guardian Glass ürünle ...

Regnum Sky Tower’ın özgün cephe tasarımında Guardian Glass imzası
  • 05.05.2021 17:18

Regnum Sky Tower’ın özgün cephe tasarımında Guardian Glass imzası

Guardian Glass ürünleri Regnum Sky Tower'da yenilikçi bir mimari yaklaşım ile bu ...

Metropol İstanbul'un cephesine Guardian Glass imzası!
  • 08.01.2019 16:23

Metropol İstanbul'un cephesine Guardian Glass imzası!

Metropol İstanbul, eşsiz tasarımı ile Ataşehir’de yeni kurulacak Finans Merkezi’ ...

Guardian Glass'tan Çöl Evi projesi!
  • 14.03.2018 17:20

Guardian Glass'tan Çöl Evi projesi!

Guardian Glass tarafından bir ilke imza atıldı. Çöl evi ismi verilen verimli pro ...

Vadistanbul'da Guardian Glass ürünleri kullanılıyor!
  • 11.11.2017 11:18

Vadistanbul'da Guardian Glass ürünleri kullanılıyor!

Artaş İnşaat ve İnvest İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Vadistanbul'da Guard ...

Guardian  Glass, 'Mimari Tasarım Zirvesi'nde büyük ilgi gördü!
  • 17.04.2017 11:40

Guardian Glass, 'Mimari Tasarım Zirvesi'nde büyük ilgi gördü!

Guardian Glass, 'Mimari Tasarım Zirvesi'nde, Guardian Clarity ve Guardian Diele ...