maritbet girişmaritbet
İlk destek Sur Yapı’dan geldi

İlk destek Sur Yapı’dan geldi

Devletin konut alımında peşinata vereceği yüzde 15'lik desteğe Sur Yapı İdilia ve Vitrin'de düzenlediği kampanya ile bu günden katıldı.

Sur Yapı'dan ev almak isteyenlere ek kolaylık. Konut edinme hesabında biriken peşinata devletin vereceği yüzde 15'lik desteğe Sur Yapı bu günden katılıyor. Firma Şubat ayı boyunca İdilia ve Vitrin'den ev alanlara da yüzde 15'lik destek sağlayan bir kampanyaya başladı. 

Sur Yapı müşterileri Şubat ayı boyunca İdilia ve Vitrin projelerinde ödediği peşinat tutarına göre % 15 indirim desteği kazanıyor. 1992 yılından bu yana yönetim ve iş merkezleri, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı, beklemeden ev sahibi olmak isteyenlere ekstra bir kolaylık uyguluyor. 

Peşinata yüzde 15'lik ilk destek Sur Yapı'dan 

Avantajlı fiyatların şubat ayı boyunca geçerli olacağına değinen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, amaçlarının beklemeden evlerine taşınmak isteyenlere kolaylık sağlama olduğunun altını çizdi. Peşinat tutarına göre kendilerinin de destek olacağını ifade eden Elmas, “Biz her zaman müşterilerimizi iş ortağımız olarak gördük ve böyle hareket ettik. Kampanyamız bunun bir göstergesi. Sur Yapı olarak tüketicilerimizin beklemeden, bir an önce evlerine taşınmalarını hedefliyoruz. Kira ödeyeceklerine kendi evlerinin taksitlerini ödesinler” dedi.

Bütçeye uygun ödeme seçenekleri

Herkesin ev sahibi olmak istediğini belirten Elmas, “Bütçeye uygun ara ödeme seçenekleri ile ev sahibi olma hayallerinin kapılarını aralıyoruz. Ev sahibi olmak isteyen herkese, düşük peşinatlarla ve kolay ödeme planlarıyla destek oluyoruz. Bu kampanyamız da tüketicilerimize, beklemeye gerek duymadan ev sahibi olma fırsatı sunan cazip seçeneklerden biri… Üstelik bu kampanyada müşteri ödediği peşinatı kendi belirleyecek. Ayrıca sunduğumuz konut desteği indirimi ile peşinat tutarını artırarak indirim tutarını da artırmış oluyor” dedi.

Kampanya nasıl işleyecek?

Suryapı'nın kampanya kapsamında örneğin; İdilia'dan 3+1 tipinde 560 bin liralık bir ev isteyen bir tüketici, satış bedelinin yüzde 40'ı olan 224 bin lira peşinat ödeyecek. Bu peşinatın üzerinden yüzde 15 indirim kapsamında 33 bin 600 lira Sur Yapı tarafından desteklenecek. Müşterilerin ödediği peşinatı miktarı arttıkça indirim tutarı da artacak.

Üç yıl sonra hem devlet destekleyecek hem de Sur Yapı

Böylece müşteri hem ödediği peşinatı artırarak indirim tutarını artırabiliyor, hem de ödeyeceği peşinatı kendisi belirliyor. Ayrıca 36 ay boyunca tüketici parasını konut edinme hesabında biriktirip 36. aydaki Sur Yapı'ya olan ara ödemesini yaparken, devletin sunduğu konut edinme desteğinden de faydalanabilecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirim kampanyası!
  • 12.01.2023 16:30

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirim kampanyası!

Hükümetin geçtiğimiz günlerde açıkladığı Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı ...

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi
  • 18.05.2022 17:18

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berek ...

''Taksim Camisi'ni yapmak Allah'a hamd olsun bize nasip oldu''
  • 30.05.2021 12:43

''Taksim Camisi'ni yapmak Allah'a hamd olsun bize nasip oldu''

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Taksim Camisi'nin açılışında önemli ...

Sur Yapı Yeni Bir Başlangıç Reklam Filmi
  • 25.04.2019 14:48

Sur Yapı Yeni Bir Başlangıç Reklam Filmi

Sur Yapı projelerinde ödemelere tam 1 yıl sonra başlama fırsatından yararlanın. ...

'Katarlı yatırımcı Türkiye'yi seviyor'
  • 20.04.2017 17:24

'Katarlı yatırımcı Türkiye'yi seviyor'

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Expo Turkey by Qatar'da, fuarı değe ...

Tempo City reklam filmi yayında!
  • 20.02.2017 16:04

Tempo City reklam filmi yayında!

Sur Yapı tarafından Kağıthane'de konumlandırılan Tempo City, 2 blokta 217 daired ...