maritbet girişmaritbet
İnşaat projenizi metrekaresi 1 TL'den sigortlayın!

İnşaat projenizi metrekaresi 1 TL'den sigortlayın!

All Risk Sigortası'nın Genel Müdür Yardımcısı M. Selim Oral İsmet, inşaat projelerinde sigortalama konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

İnşaat sektöründe hayata geçirilen projeleri metrekaresine 1 TL maliyetle sigortalamak mümkün. All Risk Sigortası'nın Genel Müdür Yardımcısı M. Selim Oral İsmet, projelerin sigortalanması hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte M. Selim Oral İsmet'in konuyla ilgili açıklamaları:  

"Proje safhasında taahhüt ile satışa sunulan inşaat projelerinde, satışları etkileyen başlıca husus müteahhit firmanın itibarı, geçmiş proje referansları ve o projelerde gösterdikleri performans ile kalitesidir.

Yatırım olsun, bir ev hayali ile yıllarca para biriktirerek ev sahibi olmak isteyenler olsun, ev satınalma sürecinde bir çok kriteri baz alarak, nihai bir satınalma kararı verirler.

Karar sürecinde başlıca kriterlerden biri de: acaba bu proje taahhüt edilen sürede ve kalitede tamamlanabilecek mi? ve bu şirkete güvenebilir miyim?

İşte bu noktada, taahhütüne sadık olacağını ve güvenilir bir firma olduğunu en iyi hissettiren inşaat şirketi satışı neticelendirebiliyor.

İnşaat projelerinde bir çok risk faktörü mevut olup, bu risklere karşı projesinin aksamadan tamamlanabilmesini sağlamak üzere gerekli tedbirleri alanlar ve tüm tedbirlere rağmen yaşanacak hasarlara karşı risklerini belli şartlar ve bedeller ile sigorta şirketlerine devreden inşaat şirketleri, faaliyetlerini kesintisiz bir şekilde sürdürebilmekte ve itibarlarını güvence altına almaktadırlar.

İnşaat risklerine karşı projeleri teminat altına alacak olan sigorta şirketleri de bir çok kriteri baz alıp risk hesaplamaları yaptıktan ve ilgili inşaat şirketine güven duyduktan sonra sigortalamaktadırlar.

Bu nedenle projesinin İnşaat All Risk Sigortası'nı yaptıran inşaat şirketleri, hem iş kazaları dahil tüm risklerini teminat altına aldırmış olmakta, hem de satış esnasında müşteriye, sigorta şirketlerinin onlara duydukları güvene bağlı olarak güvence verdiklerini, arkalarında sigorta şirketinin olduğunu da dile getirebilmektedirler.
İnşaat All Risk Sigortaları, ciddi düzeyde uzmanlık gerektiren ve her bir projeye özgü, özel koşullar ihtiva edilerek, içerikleri hassas bir şekilde tasarlanarak yapılması gereken geniş kapsamlı poliçelerdir. Projenin durumu ve yapım süresine göre değişse de, inşaat alanı metrekaresine 1 TL maliyetle yapılabilmesi mümkün.
Yaşanacak bir hasarda, aslında hasarı sigorta şirketi değil, karşılıklı şartları yazılmış bir sözleşme olan poliçe öder.

Bu nedenle, her bir projeye göre özenle hazırlanmış bir İnşaat All Risk poliçesi, gerektiği zamanda fayda sağlaması için, olmazsa olmaz bir husustur."

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İnşaat projenizi metrekaresi 1 TL'den sigortlayın!
  • 16.03.2017 08:34

İnşaat projenizi metrekaresi 1 TL'den sigortlayın!

All Risk Sigortası'nın Genel Müdür Yardımcısı M. Selim Oral İsmet, inşaat projel ...