maritbet girişmaritbet
Ispartakule, İstanbul'daki konut projelerinin yeni başkenti oldu

Ispartakule, İstanbul'daki konut projelerinin yeni başkenti oldu

Avcılar'a bağlı olan Ispartakule bölgesi binlerce konuttan meydana gelen projelere ev sahipliği yapıyor

10 yıl öncesine kadar hiçbir yapının bulunmadığı Ispartakule, TOKİ'nin yeni yaşam alanı oluşturulması kapsamında bu alanda faaliyet göstermesiyle gelişti. Son yıllarda hızla gelişim gösteren Ispartakule, yeni yatırımlarla dikkat çekiyor. Konut projelerinin artmasıyla insanların ilgi göstermeye başladığı Ispartakule bölgesi özellikle İhlas Yapı ve Artaş İnşaat yatırımlarıyla güçlendi.

Metro bölgenin değerini katlayacak

Kaba bir hesap yaparsak son yıllarda Ispartakule'de 10'dan fazla büyük konut projesi hayata geçirildi. Ağaoğlu İnşaat, İhlas Yapı ve Artaş İnşaat'ın bu bölgeye gelmesiyle yoğunluk had safhaya ulaştı. TEM Otoyolu Ispartakule gişelerinin 2009'da hizmete alınmasından bu yana Bahçeşehir -Ispartakule viyadük ve bağlantı yolları inşaatı gerçekleştirildi. 10 Şubat'ta açılışı gerçekleştirilen yolun uzunluğu 2 kilometre. Yeni yatırım bölgesi olarak dikkat çeken Ispartakule'de konut inşaatlarının devam etmesi yanı sıra oldukça arsa yatırımları içinde birçok alan bulunmakta. 
Ispartakule'ye metro 2019'da gelecek

TEM'in hemen yanında yer alan Ispartakule bölgesine metro hattı bölgenin değerine değer katacak. "Her yere metro, her yer metro" sloganıyla açıklanan ve yapımına başlanan yada başlanacak olan metro hatları arasında 'Mahmutbey–Bahçeşehir Metro hattı' da bulunuyor. Hat uzunluğu 12,5 kilometre olan metronun hizmete alınma tarihi 2019 olarak belirlendi. Mahmutbey - Halkalı - Bahçeşehir Metro Hattı ile Mahmutbey- Bahçeşehir arası 19 dakikaya indiriliyor. Ayrıca Bakırköy - Avcılar - Esenyurt - Beylikdüzü - Tüyap - Büyükçekmece Metro Hattı 2017'de tamamlanacak. Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro projesi de Halkalı ve Ispartakule'ye kadar uzayacak.

Ünlü markalar, lüks projeler

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün yatırımcıları tarafından büyük ilgi gören Ispartakule bugüne kadar birçok konut projesine ev sahipliği yaptı. Bölgenin değerini artıran şirketlerin başında gelen İhlas Yapı, Bizim Evler markasıyla tam 6 konut projesi hayata geçirdi. 

Ispartakule'nin sembolü konut projeleri

İhlas Yapı'nın bölgede hayata geçirdiği Bizim Evler markalı 6 proje bölgenin kaderini değiştiriyor. Satışların tüm hızıyla devam ettiği son proje Bizim Evler 6; 1207 konut ve ticari birimlerden meydana geliyor. Geniş yeşil alanlara sahip proje konsepti ve mimarisiyle yatırımcıların gözdesi haline geldi. Projenin yüzde 80'i yeşil alana ayrıldı. Şirketin bir önceki projesi olan Bizim Ever 5'te de dairelerin satışların yoğun bir şekilde devam ediliyor.

Artaş İnşaat'ın bölgede hayata geçirdiği Avrupa Konutları markalı 3 dev proje toplam 1359 konuttan oluşmakta. Ispartakule'de 102 dönüm alan üzerinde inşaat yapan şirketin projeleri yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü ve satışları kısa sürede tamamlandı.

1stanbul Ispartakule

Devlet ve özel sektörün birleşiminde hayata geçirilen proje 1188 konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. 90 bin metrekarelik dev alana kurulan projenin büyük bir bölümü peyzaj alanı olarak ayrıldı. 

Stüdyo 24

Tasarımıyla konut alıcılarının gözdeleri arasına giren Stüdyo 24 projesi de Cathay ve Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Devlet desteğinin değdiği projeler arasında bulunan Stüdyo 24 sunduğu yaşam, ferah alanları, zengin sosyal donatılarıyla bölgeye değer katıyor.

Innovia Ispartakule

Metal Yapı Konut ve Yeşil İnşaat'ın ortak kurduğu Zincir Yapı'nın inşa ettiği projede daire satışları tamamlandı. 82 bin 832 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilmekte olan proje içerisinde konutlar hariç 163 adet ticari birim bulunuyor. Projede yaşamın 2014 sonunda başlaması planlanıyor.

3 tarafı deniz ile çevrili olan İstanbul'da yatırım yapmak isteyen yabancı yatırımcılar denize yakın bölgelere de ilgi gösteriyor. Deniz manzaralı projeler Türk yatırımcıların da gözdesi konumunda. Şehrin stratejik konumu da bölgeye olan ilginin artmasını sağlıyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bizim Evler 10'da çalışmalar son sürat devam ediyor!
  • 28.05.2022 20:08

Bizim Evler 10'da çalışmalar son sürat devam ediyor!

51 bin 320 metrekarelik alanda hayata geçirilecek Bizim Evler 10 projesinde 6 bl ...

İnanç Kabadayı, Modernyaka Ispartakule'yi anlattı!
  • 24.01.2022 16:52

İnanç Kabadayı, Modernyaka Ispartakule'yi anlattı!

EgeYapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Modernyaka Ispartakule projesinin ...

Bizim Evler 8 Projesinde Yaşam Başladı!
  • 27.08.2021 15:39

Bizim Evler 8 Projesinde Yaşam Başladı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin kalite ve güvencesiyle ha ...

TEM 34 Tahtakale projesi havadan görüntülendi!
  • 19.06.2021 15:22

TEM 34 Tahtakale projesi havadan görüntülendi!

Emlak Konut GYO tarafından Ispartakule'de geliştirilen TEM 34 Tahtakale projesi ...

Bizimevler 8 havadan görüntülendi
  • 18.05.2020 08:47

Bizimevler 8 havadan görüntülendi

İhlas Yapı tarafından Ispartakule'de inşa edilen Bizimevler 8 Projesinin inşaatı ...

Bizimevler 8 tanıtım filmi yayında!
  • 21.11.2018 14:19

Bizimevler 8 tanıtım filmi yayında!

Ispartakule'de inşa İhlas Yapı tarafından inşa edilen Bizimevler 8 projesinin ta ...