maritbet girişmaritbet
İttifak Holding'e MÜSİAD EXPO’da yoğun ilgi!

İttifak Holding'e MÜSİAD EXPO’da yoğun ilgi!

İttifak Holding iştirakleri, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin 9-12 Kasım tarihleri arasında düzenlediği MÜSİAD EXPO’da yoğun ilgi gördü.

İştirakleri Seha Yapı, Selva Gıda ve İmaş Makine ile bu yıl 16'ıncısı düzenlenen MÜSİAD EXPO'da yerini alan İttifak Holding, yoğun ilgi ile karşılaştı. Orta Doğu, Afrika ve İslam ülkeleri ile olan ticaretlerinin güçlendirilmesinde katkısı olan MÜSİAD Fuarını grup olarak önemsediklerini dile getiren İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO'su Tahir Atila, uluslararası işbirlikleri ve ortaklıklara imkan sunan 16. MÜSİAD Expo Fuarı'nın kendileri için verimli geçtiğini söyledi. 

Fuar süresince Seha Yapı, Selva Gıda ve İmaş Makine standlarına gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını belirten Tahir Atila: “Bugün itibari ile yaklaşık 1 Milyar TL konsolide ciro elde eden ve yaklaşık 4 bin kişiyi istihdam eden İttifak Holding olarak 120 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Özellikle üretim odaklı sektörlerde başladığımız kapasite artırımlarını büyük oranda tamamladık. Önümüzdeki süreçte hedeflediğimiz sıçramayı gerçekleştireceğimizin sinyallerini MÜSİAD EXPO'da da gördük. Markalarımıza gösterilen ilgiden memnuniyet duyuyoruz. İmaş Makine; Cezayir, Lübnan, Tunus, Ürdün, Moritanya, Afganistan, Sudan başta olmak üzere dünyanın birçok noktasından iş adamları ile çok değerli temaslar kurdu. Aynı şekilde Seha Yapı'nın hayata geçirdiği 3. İstanbul ve Zermeram projeleri de yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Diğer yandan hububat orijinli "gerçek gıda" üzerinde yoğunlaşan şirketimiz Selva'nın yenilikçi ürünleri de ziyaretçilerin beğenisini kazandı.” dedi. 

İttifak Holding

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3.İstanbul standını ziyaret etti

Fabrikadan alışveriş merkezine, hastaneden okula, yol ve köprülerden konuta kadar farklı alanlarda bugüne kadar 122 proje, 3,5 milyon metrekarenin üzerinde inşaat gerçekleştiren ve 13 binden fazla aileyi daire sahibi yapan Seha Yapı'nın projeleri fuarda yoğun ilgi gördü. 

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından da ziyaret edilen 3. İstanbul standı yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı. İlk defa Müsiad EXPO'da görücüye çıkan projenin ulusal lansman kampanyasının çok yakın bir zamanda başlayacağını ifade eden Tahir Atila, 3. Havalimanı, 3. Boğaz Köprüsü gibi bölgenin kaderini değiştirecek dev yatırımların olduğu bölgede yer alan projenin bölgenin en büyük konut projesi olduğunu vurguladı.  

Zermeram'a yabancı ilgisi

Yerli ziyaretçiler kadar yabancı yatırımcıların da dikkatini çeken Zermeram'ın dev proje maketi fuar boyunca çok sayıda ziyaretçi ağırladı ve proje için birçok yatırımcıdan talep toplandı. Özellikle yabancı yatırımcıların radarına giren Zermeram, fuarın en dikkat çekici ve ilgi gören projesi oldu. İstanbulluların Zermeram'a hayran kaldığını ifade eden Atila, İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin farklı şehirlerinden ve yurtdışından yatırım teklifleri aldıklarını dile getirdi. 

Selva'dan eşsiz lezzetler…

Türkiye'nin markalı makarna ihracat lideri olan Selva Gıda'nın standı fuarın gıda salonunda ziyaretçilerini ağırladı. Oldukça hareketli ve renkli geçen fuar süresince makarna, sos ve ruşeym ikram edildi.

Hububat orijinli "gerçek gıda" üzerinde yoğunlaşan Selva, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi için insan sağlığı ile özdeşleşen gıdalar üretiyor. Besleyici, insana faydalı, lezzetli, çevreye ve doğaya zarar vermeden üretimi yapılan "Gerçek Gıda" ürünleri ile sağlıklı yaşamın arkasında duruyor. Selva'nın yeni ürün grubu olan akıllı makarnalar kapsamında; Ruşeymli, Yulaflı, Tam Buğday ve Sebzeli makarnalar ile yine yeni ürünlerden Napoletana, Basilico ve Arrabbiata sosları ziyaretçilerden tam not aldı. Ayrıca son yıllarda sağlıklı yaşam trendinin yükselmesiyle hak ettiği ilgiyi görmeye başlayan ‘Buğday Ruşeymi' ziyaretçilerden yüksek beğeni topladı.

İmaş Makine'nin ürünleri Ortadoğu ve Afrika pazarının ilgi odağı

Anadolu'dan çıkarak bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen İmaş Makine, son dönemde sektöre kazandırdığı yenilikçi çözümlerle dikkat çekerken fuarda, Milleral, Viteral, Cuteral markalarına ait ürünlerini potansiyel müşterilerine tanıttı.

Cezayir, Lübnan, Tunus, Ürdün, Moritanya, Afganistan ve Sudan başta olmak üzere birçok ülkeden iş adamları ile görüşmeler yapılırken,” markanın özellikle testere grubu ürünlerindeki yüksek hızlı kesim yapan makineleri fuar süresince yoğun ilgi gördü.

Milleral markası ile ülkemizin değirmen makineleri ihracatında lider pozisyonda olan şirket, öğütme sektörünün yanında şeritli testere tezgahları sektöründe de faaliyet gösteriyor. İmaş, bu alandaki markası Cuteral ile ülkemizin ikinci büyük markası konumunda bulunuyor. İmaş Makine'nin uzun AR-GE çalışmaları sonucunda 2016 yılı içerisinde ortaya çıkardığı yem makinesi Viteral de ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Kurum, MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı'nda konuştu!
  • 21.01.2023 02:13

Bakan Kurum, MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı'nda konuştu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yeşil dönüşümde lide ...

MÜSİAD EXPO için geri sayım başladı!
  • 10.09.2022 09:58

MÜSİAD EXPO için geri sayım başladı!

MÜSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, MÜSİAD tarafından 2 yılda bir düzenlenen MÜS ...

MÜSİAD, Karabağ'ın imarı için 500 Türk yatırımcıyla Azerbaycan'a çıkarma yaptı
  • 16.11.2021 13:19

MÜSİAD, Karabağ'ın imarı için 500 Türk yatırımcıyla Azerbaycan'a çıkarma yaptı

Türkiye'den 500 olmak üzere dünya genelinden bini aşkın iş insanı ve yatırımcı, ...

Dorçe Prefabrik ve İnşaat, Azerbaycan'daki Uluslararası İş Forumu'nda!
  • 13.11.2021 11:42

Dorçe Prefabrik ve İnşaat, Azerbaycan'daki Uluslararası İş Forumu'nda!

Dorçe Prefabrik ve İnşaat, Azerbaycan'ın ev sahipliğinde Müstakil Sanayici ve İş ...

Zermeram ev alanlara su gibi bir yaşam sunacak!
  • 22.04.2016 17:45

Zermeram ev alanlara su gibi bir yaşam sunacak!

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tahir Atila, Konya'nın en değerli a ...

"Faizsiz Konut Finansman Sistemi yeni alternatif olacak"
  • 24.11.2018 14:52

"Faizsiz Konut Finansman Sistemi yeni alternatif olacak"

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17. MÜSİAD EXPO Kapanış ve Uluslarar ...