maritbet girişmaritbet
Mall Of İstanbul'a büyük ödül!

Mall Of İstanbul'a büyük ödül!

Torunlar GYO'nun rezidans avm ve otelden oluşan dev projesi Mall Of İstanbul'a iki ödül birden verildi.

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklıklarından Torunlar GYO'nun rezidans, AVM, ofis ve otelden oluşan karma kullanım projesi "Mall of İstanbul", dünyanın en prestijli gayrimenkul yarışmalarından Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2011'de (European Property Awards) "En İyi Karma Kullanım Projesi" (Best Mixed Use Development) ve "En iyi Alışveriş Merkezi Geliştirme Projesi" (Best Retail Development) kategorilerinde büyük ödül almaya hak kazandı.

Londra Sheraton Park Lane Hotel'de gerçekleştirilen törende ödülleri Torunlar GYO Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Torun aldı.

Ödülle ilgili görüşlerini dile getiren Torunlar GYO Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Torun, "Torunlar GYO gayrimenkul sektöründe ilkleri gerçekleştiren ve sektöre yenilikçi bakış açısı getiren projelere imza atmaktadır. Mall of İstanbul projesi de Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük karma kullanım projesi olarak ulusal ve uluslararası arenada farklılık yaratan ve dikkat çeken bir proje olarak öne çıkmaktadır. Bunun sonucu olarak da bu özel projemizin dünyanın önemli gayrimenkul yarışmalarından "Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2011"de iki farklı kategoride birden büyük ödül almış olmasından dolayı çok büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Mall of İstanbul'un ödül başarısı sadece Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri ile sınırlı değil, proje ayrıca Haziran ayı içerisinde dünyanın önde gelen perakende ve eğlence sektörü dergisi Retail&Leisure tarafından düzenlenen The Global RLI Awards 2011'de Geleceğin Projeleri Üstün Başarı ödülünü de (Highly Commended Project) almıştı. Dolayısıyla, bu ödüller ile hem projemizin hem de şirketimizin başarısı taçlanıyor " dedi.

Avrupa'nın en büyük ve en eğlenceli alışveriş merkezini bünyesinde bulunduracak Mall of İstanbul'da; temalı eğlence parkı, snowpark, 18 salonlu sinema, temalı müze, dünya ve Türkiye'nin yöresel mutfaklarını bir araya getiren Gourmet Center, botanik park gibi farklı birçok özellik bir araya gelmeye hazırlanıyor. Projede ayrıca, restoran ve kafelerin yer alacağı açık caddede iç sirkülasyon için kullanılacak nostaljik 'hatlı tramvay' projenin öne çıkan özellikleri arasında dikkat çekiyor. Torunlar GYO tarafından İstanbul'un en önemli kavşak noktalarından biri olarak kabul edilen Mahmutbey'de yapımı süren Mall of İstanbul projesinin 2013 yılının ikinci yarısında tamamlanması hedefleniyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Torun Center maket görüntüleri - 2
  • 04.04.2014 09:56

Torun Center maket görüntüleri - 2

3 kule halinde yükselen Torun Center projesi zeminden 160 metre yüksekliğinde ol ...

Torun Center maket görüntüleri - 1
  • 04.04.2014 09:54

Torun Center maket görüntüleri - 1

Mecidiyeköy'de Ali Sami Yen Stad'ının yerine inşa edilen Torun Center, 353 birim ...

Torun Center basın toplantısı yayında
  • 03.04.2014 16:45

Torun Center basın toplantısı yayında

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emre Torun, Meci ...

Emre Torun Mall of İstanbul projesini anlattı!
  • 04.10.2013 18:29

Emre Torun Mall of İstanbul projesini anlattı!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Emre Torun Mall of İStanbul projesinni detayla ...

Mall of İstanbul'un en yeni reklam filmi yayında!
  • 16.05.2013 16:32

Mall of İstanbul'un en yeni reklam filmi yayında!

Torunlar GYO imzası taşıyan Mall of İstanbul projesinin en yeni reklam filmi eml ...

Mall of İstanbul Nisan 2013 hava görüntüsü!
  • 12.04.2013 16:43

Mall of İstanbul Nisan 2013 hava görüntüsü!

Torunlar GYO imzası taşıyan Mall of İstanbul projesinin Nisan 2013 helikopter vi ...