maritbet girişmaritbet
Mimari Tasarım Zirvesi, dünyaca ünlü tasarımcıları ağırlayacak

Mimari Tasarım Zirvesi, dünyaca ünlü tasarımcıları ağırlayacak

14 – 15 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek Mimari ve Tasarım Zirvesi, çığır açan dünyaca ünlü tasarımcıları bir araya getirecek.

14 – 15 Nisan'da İstanbul'da gerçekleştirilecek Mimari ve Tasarım Zirvesi'nde konuşmacılar belli olmaya başladı. Zirvede söz alacaklar arasında Fabio Novembre, Gomez Paz, Maurizio Favetta, Nicola Golfari ve Péter Pozsár gibi işleriyle çığır açan, dünyaca ünlü isimler bulunuyor. Türkiye'den de değerli mimar ve tasarımcılar zirve programında yerlerini alıyor. 

Mimari Etkinlik Merkezi tarafından düzenlenecek Mimari ve Tasarım Zirvesi, 14 – 15 Nisan 2017 tarihinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Dünyadan ve Türkiye'den önde gelen mimar ve tasarımcıları ağırlayacak zirvedeki konuşmacıların isimleri belli olmaya başladı. 

Zirve katılımcıları arasında,

•    And ve Adaptation gibi mobilya tasarımlarıyla tanınan, Casa Milan'ın iç mekan tasarımına imza atan Fabio Novembre,
•    Red Dot Best of the Best ödülü sahibi, Güneş Şişesi, Hope avizesi gibi tasarımların ardındaki isim Gomez Paz,
•    Kingsize Architects ve Crea International'ın kurucu üyelerinden olan, heyecan verici iç mekan tasarımlarıyla bilinen Maurizio Favetta,
•    Ses sisteminden ‘kendin yap' akımına her alanda yenilikçi işler çıkaran, Recession Design kurucularından Nicola Golfari,
•    Hello Wood'un kurucu ortağı ve küratörü, sosyal mimari alanındaki çalışmalarıyla bilinen Reflekt Studio kurucusı Péter Pozsár gibi isimler yer alıyor. 

Kesinleşen konuşmacılar arasında ayrıca, Alexis Şanal, Enrico Vianello, Holger Kehne'nin yanı sıra, Yard. Doç. Dr. Ayhan Enşici, Burak Özmenekşe, Büşra Al, Deniz Karaşahin, Erdem Şeker, Gökhan Avcıoğlu, Gökhan Aydoğdu, Hakan Demirel, Hayriye Sözen, Melike Altınışık, Nevzat Sayın, Saffet Kaya Bekiroğlu, Özlem Yalın, Şafak Çak, Şule Koç, Tamer Nakışçı da bulunuyor.

“Mimari tasarım sürecinde disiplinler arası etkileşim” temasıyla düzenlenen etkinliğin çerçevesi, “Malzeme” kavramı üzerinden belirlenecek. Zirve katılımcılara, mimarlık mesleğinin taşıdığı işlevsel ve estetik özellikler bağlamında, endüstri ürünleri, mühendislik, güzel sanatlar, felsefe ve sosyoloji olmak üzere pek çok disiplinle ilişkilerin güçlendirilmesine yönelik zengin bir program sunacak. 2 gün sürecek zirveye mimarlar, tasarımcılar ve diğer endüstri profesyonellerinden oluşan 15 bine yakın ziyaretçinin gelmesi öngörülüyor.

Etkinlik: Mimari ve Tasarım Zirvesi
Tarih: 14 – 15 Nisan 2017
Yer: Haliç Kongre Merkezi
Düzenleyen Kuruluş: Mimari Etkinlik Merkezi

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Guardian  Glass, 'Mimari Tasarım Zirvesi'nde büyük ilgi gördü!
  • 17.04.2017 11:40

Guardian Glass, 'Mimari Tasarım Zirvesi'nde büyük ilgi gördü!

Guardian Glass, 'Mimari Tasarım Zirvesi'nde, Guardian Clarity ve Guardian Diele ...

Guardian Glass, Mimari Tasarım Zirvesi'ne konuk oluyor
  • 11.04.2017 10:00

Guardian Glass, Mimari Tasarım Zirvesi'ne konuk oluyor

Dünyanın en büyük cam üreticilerinden biri olan Guardian Glass, “Mimari Tasarım ...

Mimari Tasarım Zirvesi, dünyaca ünlü tasarımcıları ağırlayacak
  • 06.03.2017 14:54

Mimari Tasarım Zirvesi, dünyaca ünlü tasarımcıları ağırlayacak

14 – 15 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek Mimari ve Tasarım Zirvesi, çığır ...