maritbet girişmaritbet
Moment Beştepe, Ankaralıların ilgisini çekti

Moment Beştepe, Ankaralıların ilgisini çekti

Moment A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, satışların durağan zamanı kış aylarında bile piyasanın üzerinde satış yaptıklarını belirtti.

Moment Beştepe Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, Ankara'nın merkezi Beştepe'de inşa edilen Moment Beştepe Ofis projesine dair detayları paylaştı. Uyar “Yaptığımız kampanya ve pazarlama faaliyetlerimiz sayesinde satış ofisimizi çok sayıda potansiyel müşterinin ziyaret etmesini sağladık” dedi.

Her ay yürüttükleri kampanya, pazarlama gibi faaliyetlerle satış ofisine çok sayıda potansiyel müşteri ziyareti gerçekleştiğini aktaran Moment Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar “Özellikle, piyasanın durma noktasına geldiği bu dönemde bile satış oranlarımızı yükselterek yüz güldürücü sonuçlar aldık. Çok ciddi pazarlama bütçesi olan konut projelerinde bile ziyaretçi sayılarının yok denecek kadar azaldığı bu kriz döneminde; Moment Beştepe projemize ciddi bir ziyaretçi akışı sağladık. Bu ziyaretçi akışı ile doğru orantılı olarak da çok iyi bir satış grafiği yakaladık. Satın alan müşterilerimize verdiğimiz kar etme, kazançlı, sağlam yatırım olma sözünü ise; projemizin ciddi oranda değer kazanması ve uzun vadede de bu değerin aratarak devam edeceğini kanıtlayarak tuttuk” dedi.

“Yatırımcılarımızın yüzünü güldürdük”

Turgut Uyar, satışların durma noktasına geldiği kış aylarında dahi satış rakamlarının piyasanın üzerinde seyrettiğine vurgu yaparak “Moment Beştepe Ofis projesi ile yatırımcılarımızın yüzünü güldürdük. Bu durum hem bizi hem de projemizde yer alan ofis sahiplerini memnun ediyor. Bunların yanı sıra Ankara'da çok rastlanmayan bir uygulama ile örnek ofislerimizi ziyarete hazır hale getirdik. Bu da ofis sahibi olacakların hem kalite anlayışımızı yerinde görmelerini hemde satın alacağı ofisi hayal etmek yerine görerek, anlayarak, hissederek almasını sağlayacak önemli bir yenilik” diye konuştu. “Müşteri profilimizin başında, doktorlar, avukatlar, danışmanlar, mühendisler, müşavirler ve büyük firmalar geliyor” özellikle prestij ve merkez ofislerini Moment Beştepe ofise taşıyan müşterilerimiz, projemizin ayrıcalıklı konumu, sağladığı sosyal imkanlar ve kaliteli çalışma ortamı gibi sebeplerden dolayı projemizi tercih ettiğini söylüyorlar.

İş hayatı keyfe dönüşüyor

Modern mimarisi, kumandalı açılabilir camları, Atatürk Orman Çiftliği ve şehir manzaralı yeşil teraslı ofis alternatifleri, çalışma ortamını ferahlatan ve tüm ihtiyaçlarınızın karşılandığı toplantı odaları, çalışma aralarında dinlenebileceğiniz ve huzur bulabileceğiniz sosyal olanakları ile sizi sizden daha çok düşünen Moment Beştepe Ofis, iş hayatını keyfe dönüştürüyor. Çalışanların ve iş verenlerin, çalışma aralarında dinlenebilmeleri ve siesta yapabilmeleri için uyku odaları, çalışanların yemek ihtiyaçlarını lezzetli ve ekonomik bir biçimde karşılayabileceği tabldot restoranı, yoğun iş stresinden arınabilmeleri için yoga ve pilates salonu, çalışanların ve işverenlerin zihinlerini rahatlatabilmeleri için tasarlanmış zen bahçeleri, farklı bir atmosferde kahvelerini yudumlayıp eşsiz lezzetleri tadabilmeleri için ise mola sokağını ‘ofis' yaşamına dahil eden Moment Beştepe Ofis Projesi, hem hayatınızı hem de işinizi kolaylaştırıyor.

Moment Beştepe Ofis Cebinizi Düşünüyor

Sunduğu uygun faiz oranları ile yeni nesil ofis anlayışında fark yarattıklarını kaydeden Moment Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar "Anlaşmalı bankaların garantörlüğünde 24 aya kadar 0, 60 aya yüzde 0,53, 120 aya yüzde 0,74 çok uygun faiz oranları ile yatırımcıların cebini de düşünüyoruz. Mart ayı içerisinde örnek ofisleri de ziyarete açılacak olan Moment Beştepe'nin ayrıcalıklarını yakından keşfedebilirsiniz” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Moment Beştepe görücüye çıktı
  • 26.11.2015 17:54

Moment Beştepe görücüye çıktı

80 milyon dolarlık yatırım değerine sahip olan Moment Beştepe, Ankara'da Cumhurb ...

Turgut Uyar, Moment Beştepe'yi anlattı
  • 26.11.2015 17:14

Turgut Uyar, Moment Beştepe'yi anlattı

Moment Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, Moment Beştepe ofis projesinin d ...

Projelere puanlama sistemi getirilmeli!
  • 27.03.2017 11:13

Projelere puanlama sistemi getirilmeli!

Moment Yapı'nın sahibi Turgut Uyar, gayrimenkul sektöründe projeler arasındaki f ...

Maliyetler yüzde 40 arttı ama fiyatlara yansımadı!
  • 21.03.2017 08:10

Maliyetler yüzde 40 arttı ama fiyatlara yansımadı!

Moment Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, maliyetlerinin % 40 oranından yü ...

Moment Beştepe, Ankaralıların ilgisini çekti
  • 16.03.2017 12:10

Moment Beştepe, Ankaralıların ilgisini çekti

Moment A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, satışların durağan zamanı kış ay ...

'İkinci çeyrekte yüzde 30'lara varan bir artış bekliyoruz'
  • 22.02.2017 10:32

'İkinci çeyrekte yüzde 30'lara varan bir artış bekliyoruz'

Moment Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, 2017 yılına yönelik sektör ...