maritbet girişmaritbet
Mon Reve Eyüp’te çarşıya çok yakınsınız

Mon Reve Eyüp’te çarşıya çok yakınsınız

Butik yaklaşımı ile Eyüp’teki standardı yükselten Mon Reve Eyüp’de yaşayanlar günlük ihtiyaçlarını cadde dükkanlardan karşılayacaklar.

Konut ve cadde mağazacılığının benimsendiği Mon Reve Eyüp, modern binalarda aile hayatını öne çıkaran bir proje olarak Bayrampaşa'da yükseliyor. Gereksinimlere uygun ve birbirlerinden farklı hizmet vermeleri planlanan yapıda 6 bin metrekarelik alan cadde mağazalarına ayrılıyor. Bu alanda yer almak isteyen girişimciler için ön talep toplama süreci başladı.

Sosyal alanlar tercih nedeni oluyor

Merkezi lokasyonda uygun fiyatlarıyla dikkat çeken proje, 1500 metrekarelik sosyal donatı alanlarıyla tercih sebebi oluyor. Aile hayatına önem veren, baylara ve bayanlara ayrı ayrı kapalı yüzme havuzlarının yer aldığı Mon Reve Eyüp'te fitness salonları, hamam, sauna, buhar ve giyim odası gibi donatılar da yer alıyor. Ağaçlar, yeşillikler, süs havuzları, kameriyeler, çocuk oyun alanlarının zenginleştirdiği peyzaj mimarisiyle Mon Reve Eyüp, konut satın almak isteyenler için kazançlı bir alternatif oluşturuyor. Projedeki kat bahçeleri ise 132 metrekareden 182 metrekareye kadar uzanıyor. 

Tanıtım filmi için tıklayın

bubenimruyam.com” web sitesi üzerinden 450'nin üzerinde ön talep alan Mon Reve Eyüp projesinde lansman öncesi fiyat avantajlarından faydalanmak isteyenler 28 Şubat'ta yapılan toplantıda konutların yarısını satın aldı. Farklı bir konseptten hareket ettiklerini belirten Mes Grup Yönetim Kurulu Üyesi Enhan Ünal, doğru bir iş yaptıklarının altını çizdi. Gördükleri yoğun ilginin bunun kanıtı olduğunu söyleyen Ünal, “Aile hayatını merkeze alan ve modern hayatın nimetlerinden vazgeçmeyenler için son derece şık bir proje geliştirdik. Güvenliği, rahatlığı ve refahı öne çıkardık. Oturum için proje geliştirdik. Toplam 116 konuttan oluştuğu için buradan alanlar kendileri kullanacak. Bu kitle daha özenli bir yaklaşım istiyor. Bizde detayla çok önem verdik” dedi.

Kat bahçeleri çok büyük

Arsa alanı 8 bin 200 metrekare olarak açıklanan Mon Reve Eyüp'te inşaat alanı 37 bin metrekare olarak belirlendi.  Peyzaj alanına 3 bin 700 metrekarenin ayrıldığı proje kat bahçeleri ile dikkat çekiyor. 116 dairenin yer alacağı butik proje, birbirine bağlı 3 yuvarlak blokta yükselecek. Sekiz katlı proje bittiğinde 450 kişiye yaşam alanı sağlayacak. Konut tipleri olarak 2+1, 3+1, 4+1 dublekslerin planlandığı Mon Reve Eyüp'te dairelerin metrekare aralığı 136 metrekare ile 536 metrekare arasında değişiyor. Projede kat bahçeleri 32 metrekareden 182 metrekareye kadar farklı seçenekleri içeriyor. 

Mon Reve Eyüp İletişim Bilgileri;

Web: http://www.bubenimruyam.com/
Telefon: 0212 501 76 76 -77

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Havalimanı metrosunun yüzde 90'ı tamamlandı
  • 06.09.2021 14:53

Havalimanı metrosunun yüzde 90'ı tamamlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gayrettepe-Kağıthane-Eyüp-İstan ...

Mon Reve Eyüp basın lansmanı yayında!
  • 07.03.2015 14:29

Mon Reve Eyüp basın lansmanı yayında!

Mes Şirketler Grubu - Birlik İnşaat ortaklığında inşa edilen Mon Reve Eyüp proje ...

İşte Mon Reve Eyüp tanıtım filmi!
  • 02.03.2015 16:16

İşte Mon Reve Eyüp tanıtım filmi!

Mes Şirketler Grubu - Birlik İnşaat ortaklığında inşa edilen Mon Reve Eyüp, 8 bi ...

Yeniköy Konakları şantiyesinden son görüntüler
  • 09.12.2020 14:02

Yeniköy Konakları şantiyesinden son görüntüler

Emlak Konut GYO tarafından geliştirilen Yeniköy Konakları inşaatından son karele ...

Yeniköy Konakları şantiyesi havadan görüntülendi!
  • 23.11.2020 10:23

Yeniköy Konakları şantiyesi havadan görüntülendi!

Eyüp'de hayata geçirilen Yeniköy Konakları inşaatından son kareler. ...

Mon Reve Eyüp foto galerisi yayında!
  • 02.03.2015 16:02

Mon Reve Eyüp foto galerisi yayında!

Eyüp'te hayata geçirilen Mon Reve projesi, 3 blokta 116 daireden meydana geliyor ...