maritbet girişmaritbet
Murat Kalsın MIPIM'de ESD canlı yayınına konuk oldu!

Murat Kalsın MIPIM'de ESD canlı yayınına konuk oldu!

İTO Başkan Yardımcısı ve APG İnşaat Yatırım İcra Kurulu Başkanı Murat Kalsın, MIPIM 2017'de Emlaktasondakika.com canlı yayınına katıldı.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkan Yardımcısı ve APG İnşaat Yatırım İcra Kurulu Başkanı Murat Kalsın, MIPIM 2017'de Emlaktasondakika.com canlı yayınına konuk oldu.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkan Yardımcısı Murat Kalsın, Emlaktasondakika.com Haber Müdür Yardımcısı Uğurcan Tokay'a MIPIM 2017 Fuarı'nda şu açıklamalarda bulundu;

Fuara katılırken 2 tane hususu hedefledik. Bir tanesi İstanbul'un marka değerini daha ileriye nasıl taşırız, buna kafa yorduk. İkincisi de hem Türkiye'den hem dünyanın çeşitli yerlerinde yaşayan bizim sektördeki iş adamlarımız, hem de dünyadaki bütün yatırımcıları burada buluşturabileceğimiz bir buluşma noktasıydı. Konum olarak da malumuz bir tarafımızda Londra, bir tarafımızda Paris, bu açıdan da çok stratejik bir yerde. MIPIM Fuarı da dünyanın en önemli stratejik fuarlarından birisi. Organizasyon süreci de tabi ki zor bir fuar, hem burada yer edinme açısından, hem de çok yüksek maliyetli bir fuar. Ama son 3 yıldır özellikle arzu ettiğimiz hedeflere ulaşmaya başladık. Geçtiğimiz sıkıntılı süreçte İstanbul olarak, Türkiye olarak burada olmanın bilincindeyiz. Çok güzel bir ilgi var yabancı yatırımcılardan, hem Türk iş adamlarıyla buluşma fırsatı oluşuyor ön yargısız bir şekilde. Buradayız varız, ayaktayız mesajını veriyoruz güzel bir ilgi var ilk gün olmasına rağmen. 

"Ekonomi siyasetin önünde gidiyor"

Türkiye'de inanılmaz projeler hem hükümetimizin öncülük ettiği mega projelerimiz var hem özel sektöründe çok ciddi gayrimenkul yatırımları, hem kentsel dönüşüm yatırımları bakanlığımızın öncülüğünde. Hakikaten Türkiye çok dinamik bir pazar dünyada tabi siyaset anlamında çok ciddi sıkıntılar olabilir. Şu hiç unutulmamalıdır ki özellikle batılı yatırımcılar, iş dünyası siyasetten sıcak savaşa kadar en az şekilde etkilenirler. Dolayısıyla bugün gördüğümüz ilgiye baktığımızda çok memnunuz. Bir kez daha gördük ki ekonomi siyasetin önünde gidiyor. Bu açıdan çok mutluyuz. 16 Nisan'daki referandum sürecini atlattıktan sonra hakikaten Türkiye şaha kalkacak, işler açılacak diye bekliyoruz. Bunun zaten tepkilerini almaya başladık iş dünyası olarak. Gerçeği kabul ediyor batı dünyası. Türkiye güçleniyor, gelişiyor bizler de bu gelişme sürecinden pay almak istiyoruz iş adamları olarak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Murat Kalsın, tapu harçlarındaki indirimi değerlendirdi
  • 15.03.2017 17:23

Murat Kalsın, tapu harçlarındaki indirimi değerlendirdi

İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Murat Kalsın, MIPIM Fuarı'nda tapu harç ...

Murat Kalsın: MIPIM'de çok güzel bir ilgi var!
  • 14.03.2017 12:11

Murat Kalsın: MIPIM'de çok güzel bir ilgi var!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkan Yardımcısı Murat Kalsın, MIPIM 2017'de Emlak ...

Murat Kalsın, Rotamavi Kartal'ı anlatıyor!
  • 26.09.2016 15:28

Murat Kalsın, Rotamavi Kartal'ı anlatıyor!

APG İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kalsın, Kartal'da hayata geçirilen Rotamav ...

Anadolu 5 yılda yüzde 40 büyüdü
  • 17.02.2018 11:19

Anadolu 5 yılda yüzde 40 büyüdü

İTO Başkan Yardımcısı Kalsın ve KONUTDER Başkanı Elmas, gayrimenkulde Anadolu il ...

Rotamavi projesi'nde fiyatlar 320 bin liradan başlıyor
  • 27.03.2017 15:27

Rotamavi projesi'nde fiyatlar 320 bin liradan başlıyor

APG İnşaat'ın imzasını taşıyan Rotamavi İstanbul projesinin teslim tarihi Eylül ...

Murat Kalsın'dan MIPIM'de tapu harçları yorumu!
  • 16.03.2017 07:41

Murat Kalsın'dan MIPIM'de tapu harçları yorumu!

İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Murat Kalsın, tapu harçlarındaki indiri ...