maritbet girişmaritbet
Özyurtlar İnşaat 1Coastal City ile emlak fuarlarında ilgi gördü

Özyurtlar İnşaat 1Coastal City ile emlak fuarlarında ilgi gördü

Özyurtlar İnşaat 1Coastal City’nin 54 dairelik satışına yönelik Dubaili farklı yatırımcılarla ön anlaşma yaptı

Özyurtlar İnşaat'ın “1” markasıyla üst gelir grubuna hitap eden ilk konut projesi olan 1Coastal City, Kuveyt, Dubai ve Abu Dabi'de düzenlenen uluslararası emlak fuarlarında büyük ilgi gördü. Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “Projede yer alan 54 dairenin satışına yönelik Dubaili farklı yatirimcilarla ön anlaşma yaptık” dedi.

Özyurtlar İnşaat tarafından Büyükçekmece Gürpınar'da inşa edilen ve üç blokta 208 daireden oluşan 1CoastalCity projesi uluslararası yatırımcılardan tam not aldı. Özyurtlar İnşaat'ın “1” markasıyla ürettiği ve üst gelir grubuna hitap eden ilk konut projesi olan 1Coastal City'nin ilk tanıtımı Dubai IPS Fuarı, Kuveyt Emlak Fuarı ve Abu Dabi Cityscape'de gerçekleşti. Fuarlarda projeye özellikle Arap yatırımcılar büyük ilgi gösterirken 54 dairenin satışı için ön anlaşmaya varıldı.
emlak fuarı

1CoastalCity için Cityscape Fuarı'nda özel bir tanıtım yaptıklarını belirten Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “Tanıtım sonrasında 1 Coastal City Proje Partnerimiz Eser Otelleri Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Alıcı ile birlikte Dubaili yatırımcılarla biraraya geldik. Görüşmeler sonrasında 1Coastal City projesinde yer alan 54 dairenin satışı icin Dubaili farklı yatırımcılarla ön anlaşma yaptık” dedi. Dubai IPS, Kuveyt Emlak ve Cityscape Fuarı'nda kendi projelerinin yanı sıra Türk inşaat sektörünün geldiği noktayı da tüm dünyaya bir kez daha gösterme fırsatı bulduklarını dile getiren Tamer Özyurt, bu fuarlarda Türkiye'nin ilgi odağı olduğunu anlattı. 

24 ayda teslim

Dubai' de 54 dairenin satışı yapılan 1Coastal City hakkında bilgi veren Özyurt şunları söyledi:
“Projemiz üç blokta 208 daireden oluşuyor. 47 bin metrekarelik toplam inşaat alanına sahip olan 1Coastal City'de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve Penthouse daireler bulunuyor. 1+1 dairelerin fiyatının 169 bin liradan başladığı 1Coastal City'de 27 adet de ticari birim yer alıyor.”

Tamer Özyurt'un verdiği bilgiye göre İstanbul'un Avrupa yakasında “country” yaşam tarzının modern mimariyle buluştuğu 1Coastal City'de standartlar en üst seviyede tutuldu. Projede mümkün olduğunca çok sayıda evin deniz manzarasına sahip olması planlandı. Özel teraslı daireleri ile deniz ve gökyüzünün maviliklerini evin içerisine kadar taşıyan 1Coastal City, İstanbul'da zevkin, mavinin ve yaşamın yeni adresi olmayı hedefliyor. 24 ayda teslim edilmesi planlanan 1Coastal City'de her detay en ince ayrıntısına kadar hesaplandı. Evlerin ankastre beyaz eşyalı ve klimalı olarak teslim edileceği projede her daireye 10 metrekarelik bir de depo verilecek. Sosyal donatılarıyla fark sunan 1Coastal City'de sauna, açık/kapalı yüzme havuzu, fitness center, sinema odası, çocuk oyun odaları, cafe-bar, tuz odası ve Türk hamamı yer alıyor. 

Havalimanı'na 15 dakika uzaklıkta 

Büyükçekmece Gürpınar'da hayata geçen 1Coastal City, sahile 2 dakika, alışveriş merkezine 3 dakika, hastaneye ve metrobüse 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Proje, Atatürk Havalimanı'na ise 15 dakika mesafede yer alıyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özyurtlar&Bahaş, Meydan Ispartakule'nin lansmanına hazırlanıyor
  • 23.03.2022 11:26

Özyurtlar&Bahaş, Meydan Ispartakule'nin lansmanına hazırlanıyor

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi, yeni projeleri 'Meydan Ispartakule'nin lansmanı ...

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!
  • 17.01.2015 11:28

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, 3. İnşaat ve Konut Konfera ...

Özyurtlar İnşaat Basın Lansmanı!
  • 14.09.2013 14:51

Özyurtlar İnşaat Basın Lansmanı!

Özyurtlar İnşaat, NCity, NCadde ve N5 suites projelerinin basın lansmanını gerçe ...

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!
  • 31.07.2012 12:56

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Ntowers projesinin tüm det ...

Fettah Can ailesiyle Arnavutköy'de!
  • 17.10.2020 10:36

Fettah Can ailesiyle Arnavutköy'de!

Fettah Can, eşi Cansu Kurtçu ve ikizleri Vera ile Oğul'la Arnavutköy’de bulunan ...