maritbet girişmaritbet
Özyurtlar İnşaat, 2016'da bin 350 aileyi daha ev sahibi yaptı

Özyurtlar İnşaat, 2016'da bin 350 aileyi daha ev sahibi yaptı

Hayata geçirdiği binlerce konuta yenilerini ekleyerek yoluna devam eden Özyurtlar İnşaat, 2016 yılında 1,350 aileyi ev sahibi yaptı.

Özyurtlar İnşaat, 2016'nın ilk yarısında 2 projeyi teslim etti. Aralık ayı sonuna kadar ise 2 projeyi daha teslim etmeye hazırlanan Özyurtlar İnşaat, yeni yılda 2 yeni projeyi de satışa sunacak. 

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Yeni proje açmaktan ziyade, mevcut projeyi teslim etmekten büyük bir gurur duyuyoruz. Ev sahibi olmak isteyenlerin evlerini teslim aldıklarında yüzlerindeki mutluluğu görmek ise tarifi imkansız bir duygu” dedi. 

Türkiye gayrimenkul sektörünün en çok proje üreten firmalarından biri olan Özyurtlar İnşaat, 2016 yılında toplam bin 350 aileyi ev sahibi yaptı. Şu ana kadar iki projesini teslim eden Özyurtlar İnşaat, yıl sonuna kadar iki projesini daha sahiplerine teslim edecek. Yılın ilk yarısında N Şehir ikinci etap ve N5 Suites'i yatırımcısına teslim eden firma, Agora ve 1 Coastal City'i de yıl sonuna kadar bitirmeyi hedefliyor. 

2016 yılını yeni bir projeyle bitirecek olan Özyurtlar İnşaat, projesini satışa sunmak üzere gün sayıyor. 204 konut ve sekiz işyerinden oluşan NCadde Hayat Residence projesiyle yeni bir heyecan yaşayan Özyurtlar İnşaat, ilerleyen zamanlarda ise Beylikdüzü ve Esenyurt'ta da iki yeni projeye daha başlayacak.

Proje açmanın heyecan verici olduğunu söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, proje tesliminin ise çok daha gurur verici olduğunu ifade etti. İnsanları ev sahibi yapabilmenin tarifi imkansız bir duygu olduğunu kaydeden Özyurt, “Ev sahibi olmak isteyenlerin evlerini teslim aldığında yüzündeki mutluluğu ve heyecanı görebilmek, büyük bir haz. Bu yıl bizim için rekor bir yıl oldu. Hem proje açıp hem teslimlere yoğunlaşarak yılı dolu dolu geçirdik. Böyle bir sektörün oyuncusu olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

“Sektör, istikrarı korumasını bildi”

2016 yılına çeşitli lansmanlarla giren gayrimenkul firmalarının, Türkiye genelinde pek çok projeye start verdiğini belirten Özyurt, tüm siyasi ve güncel problemlere rağmen sektörün istikrarını koruduğunu bildirdi. 15 Temmuz menfur darbe girişimiyle sektörün güç kaybetmesi beklenirken, güç birliğiyle ayakta kalabilmeyi başardığını anlatan Özyurt, “Zamanında alınan tedbirlerle hızla normalleşme sürecine giren ekonomi, halkımızda  güven duygusu yarattı. Son dönemde yapılan kampanyaların etkisiyle de konut satışlarında büyük hareketlilik yaşandı. Banka konut kredilerinde yaşanan faiz indirimi, KDV'nin yüzde 18'den 8'e indirilmesi, ayrıca banka konut kredisinin yüzde 75'ten yüzde 80'e çıkartılması kararı, konut alıcısının işini kolaylaştırdı. Tüm bu gelişmeler sonucunda konut satışlarında düşme olmadı” diye konuştu. 

Gayrimenkul sektörü açısından 2017 yılından umutlu olduklarını söyleyen Özyurt, 2016 yılında beklenen konut artışının yeni yılda kendini göstereceğini ifade etti. Ekonomik ve siyasi sıkıntıların etkisiyle temkinli davranan yatırımcının, 2017 yılında harekete geçmesini beklediklerini vurguladı. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özyurtlar&Bahaş, Meydan Ispartakule'nin lansmanına hazırlanıyor
  • 23.03.2022 11:26

Özyurtlar&Bahaş, Meydan Ispartakule'nin lansmanına hazırlanıyor

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi, yeni projeleri 'Meydan Ispartakule'nin lansmanı ...

Özyurtlar Holding inşaatta çelik dönemine başlıyor
  • 13.11.2021 11:00

Özyurtlar Holding inşaatta çelik dönemine başlıyor

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “İnşaat sektörü, artık be ...

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!
  • 17.01.2015 11:28

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, 3. İnşaat ve Konut Konfera ...

'Konutta balon yok ama arzda dengesizlik olabilir'
  • 14.01.2015 16:32

'Konutta balon yok ama arzda dengesizlik olabilir'

3. İnşaat ve Konut Konferansı'nda Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başka ...

Özyurtlar İnşaat Basın Lansmanı!
  • 14.09.2013 14:51

Özyurtlar İnşaat Basın Lansmanı!

Özyurtlar İnşaat, NCity, NCadde ve N5 suites projelerinin basın lansmanını gerçe ...

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!
  • 31.07.2012 12:56

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Ntowers projesinin tüm det ...