maritbet girişmaritbet
Profesyonel yönetim hizmeti binaya değer katar!

Profesyonel yönetim hizmeti binaya değer katar!

Profesyonel bina yönetim hizmetleri sunan Koza Yönetim Genel Müdürü Levent Alatlı, "Binaya değer katan profesyonel yönetim hizmetidir" dedi.

Koza Yönetim Genel Müdürü Levent Alatlı: "Her bina özeldir ve iyi analiz edilmelidir. Aidatların minimum değil, optimum olmasına özen gösterilmelidir. Binaya değer katan, ömrünü uzatan kurumsal ve profesyonel yönetim hizmetidir." ifadelerini kullandı.

Koza Yönetim hakkında bilgi alabilir miyiz? 

Koza Yönetim, ülkemizin önemli inşaat firmalarından Garanti-Koza İnşaat tarafından kurulmuş, "profesyonel bina ve tesis yönetim" firmasıdır. Site, rezidans, plaza, AVM, iş merkezi gibi binalarda; yönetim, idari, mali, güvenlik, temizlik, teknik, bakım, müşteri ilişkileri, ilaçlama, peyzaj, bahçe, havuz, spa, fitness, vb. hizmetleri sağlar. Koza Yönetim, deneyimli merkez kadrosu ve danışmanları ile bütçe, mali denetim, hukuk, bilişim, teknik denetim, enerji yönetimi, eğitim, personel temini, iş sağlığı ve güvenliği vb. hizmetleri kurumsal olarak sağlar. Ayrıca güvenlik kamera, cctv, bariyer, turnike, kartlı geçiş, ogs/hgs/ plaka tanıma vb. sistemlerin kurulumu ve işletmesini yapar. Merkezi sistem ısınma, su, sıcak su sayaç kalorimetre okuma ve fatura paylaştırmalarını yapar. Koza Yönetim'in bazı referansları; Tekstilkent Koza Plaza, Bahçeşehir Koza Evleri, Ispartakule Koza Evleri, Akkoza Defne Blokları, Kartal Selective Evleri, Akkoza Açelya Blokları, Akkoza Begonya Blokları, Akkoza Çiğdem Blokları, Polat Plaza, Merit Kent Life, Akkoza Koru Blokları, Aura Residence ve Rings İstanbul'dur. Koza Yönetim, halen TEV Ankara Kız Yurdu, TEV İzmir Kız Yurdu, TEV Trabzon Kız Yurdu ve TEVİTÖL İnanç Türkeş Özel Lisesi'nde de hizmet vermektedir. Ayrıca Kocabaş İş Merkezi, Dr. Orhan Birman İş Merkezi, İzmir Sadullah Hamit Birsel İş Merkezi ve TEV'e ait çok sayıda binanın yönetim hizmetini vermektedir. Garanti Koza tarafından yapılan, Kozapark'ın ilk etabı Kınalı Blok'ta da hizmetlerine başlamıştır. Garanti Koza'nın Bulgaristan'da yapmakta olduğu, Sofya Grand Kanyon ve Sofya Square, ADN Atlas Yapı'nın Ankara'da yaptığı Northgate projesinin yönetim hizmetini de Koza Yönetim verecektir. 

Aidatlar hakkında bilgi verir misiniz, aidatlar düşürülebilir mi? 

Aidatlar ortak alan giderleri için işletme projesine göre avans olarak toplanır, dönem sonunda gerçekleşmeye göre kesinleşir. Her binanın giderleri, mimari tasarıma, mekanik ve elektrik sistem tercihlerine, seçilen marka ve malzemelere göre farklıdır. 2016'da; site aidatları yaklaşık 2-7 TL/m2 ve plaza aidatları ise 7-20 TL/m2 arasında değişmekteydi. Koza Yönetim olarak, hizmet verdiğimiz tüm binalarda aidatların mümkün mertebe ekonomik olmasını ama binaların sağlıklı, bakımlı ve uzun ömürlü olabilmesi için de optimum olmasını amaçlıyoruz. Koza Yönetim toplu satın alma avantajı ile enerji, sigorta, bakım, malzeme vb. giderlerde tasarruf sağlayabilmektedir. 

Yönetim hizmetleri için tavsiyeniz var mı? 

Site ve rezidanslarda yönetimin uzman ve deneyimi olmayan kişi veya firmalara bırakılması binaların değerini düşürür, aidatları yükseltir ve demirbaşların ömrünü de azaltır. Her bina özeldir ve bakım, işletme ihtiyaçları iyi analiz edilmelidir. Aidatların minimum değil, optimum olmasına özen gösterilmelidir. Binaya değer katan ve ömrünü uzatan, kurumsal ve profesyonel yönetim hizmetidir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Profesyonel yönetim hizmeti binaya değer katar!
  • 11.01.2017 10:36

Profesyonel yönetim hizmeti binaya değer katar!

Profesyonel bina yönetim hizmetleri sunan Koza Yönetim Genel Müdürü Levent Alatl ...