maritbet girişmaritbet
Torunlar'ın Mall of İstanbul'u, 'Geleceğin Projesi Ödülleri'ne aday

Torunlar'ın Mall of İstanbul'u, 'Geleceğin Projesi Ödülleri'ne aday

Torunlar GYO, Fransa’daki gayrimenkul fuarı MIPIM’de Mall of İstanbul ile ‘geleceğin projesi’ olmaya aday oldu

Torunlar, Türkiye'nin en büyük karma (mixed use) kullanım projelerinden "Mall of İstanbul" ile Mipim 2011'de düzenlenecek "MIPIM Awards 2011 Geleceğin Projesi Ödülleri" kategorisinde ödüle aday seçildi.
 
Torunlar GYO, 491 milyon TL yatırımla hayata geçireceği karma projesi "Mall of İstanbul" ile Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen Mipim 2011 Fuarı'na katılıyor. Fuar kapsamında 6 ayrı kategoride düzenlenecek MIPIM Awards 2011 Geleceğin Projesi Ödülleri kategorisinde Mall of İstanbul "geleceğin projesi" dalında yarışacak. Bu yıl dokuzuncu kez düzenlenecek MIPIM Awards 2011 Geleceğin Projesi Ödülleri'ne dünya çapında yenilikçi düşünce ve yaklaşımlar içeren projeler katılıyor.
 
24 Ocak 2011 tarihinde jüri üyelerinin yapacağı değerlendirme sonrası yarışmada finale kalan projeler, MIPIM 2011 Fuarı'nda sergilenecek ve dereceye giren projeler katılımcıların oyları ile belirlenecek. Kazanan projeler 10 Mart 2011 akşamı Cannes'daki Palais des Festivals'de gerçekleşecek olan ödül töreninde açıklanacak. Altı ayrı kategoride düzenlenen yarışma sonucu, Büyük Ödül'ün de sahibi ödül töreni sırasında belirlenecek.
 
MIPIM Awards 2011 Geleceğin Projesi Ödülleri'nde projeler Ofis, Konut, Turizm Yapıları, Sürdürülebilir Binalar, Yenilenmiş Ofis Yapıları ve Geleceğin Projesi alanlarında yarışacak.
  • Etiketler:

Yorum Yaz