maritbet girişmaritbet
Uludağ Ekonomi Zirvesi yarın başlıyor

Uludağ Ekonomi Zirvesi yarın başlıyor

Uludağ Ekonomi Zirvesi, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in konuşmasıyla yarın Uludağ Grand Yazıcı Otel'de gerçekleştirilecek.

Uludağ Ekonomi Zirvesi, Türke ve dünyadan iş, ekonomi ve siyaset alanından önemli isimlere ev sahipliği yapacak. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in konuşmasıyla başlayacak olan Uludağ Ekonomi Zirvesi,  yarın başlayacak ve 2 gün sürecek.

Programa göre, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından Uludağ Grand Yazıcı Otel'de bu yıl 6'ncısı düzenlenecek zirvede, iki gün boyunca bin 200'e yakın üst düzey iş, ekonomi ve siyaset dünyasının isimleri görüşlerini aktaracak.

Zirvenin açılış konuşmalarını Başbakan Yardımcısı Şimşek, Capital ve Ekonomist Yayın Direktörü Mehmet Rauf Ateş, Çelik Motor Genel Müdürü Özgür Maraş ve Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen yapacak.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın ikinci gün konuşma yapmasının beklendiği zirveye, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün Turan, Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya, OECD Nezdinde Türkiye Temsilcisi ve Büyükelçi Erdem Başçı, Zorlu Holding CEO'su Ömer Yüngül, Türk Telekom CEO'su Paul Doany ve TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ile eski Estonya Eğitim Bakanı Aaviksoo, eski Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff, İran Ticaret Odası Eğitim ve Araştırma Enstitüsü Danışmanı Mahmood Khaghani ve Iphone Yaratıcılarından ve Siberia Kurucusu Andy Grignon gibi Türkiye ve dünyadan iş ve siyaset alanındaki isimler, iş dünyasındaki yenilikleri ve beklentileri anlatacak.

Zirvenin ilk oturumu, "Sosyal Yatırım: Gençlerin Geleceğe Hazırlanması" başlığında yapılacak. "Enerjinin Yarını", "Yeni Dijital Dalga: Yükselen Teknolojiler", "Yarının Liderleri", "Yeni Türkiye, Yeni Büyüme Hikayesi", "İyi Şirket ve Y Kuşağında Liderlik", "Bankacılık: Gelecek Nasıl Olacak?" oturumlarıyla sürecek zirvenin ikinci gününde ise "Girişimcilik: Türkiye Ne Yapmalı?", "Yeni Global Düzen: Ekonomi ve Politika", "Yatırım 2023: Altyapı, Sağlık", "Yeni Nesil: İnovasyon", "Gayrimenkul: Büyümenin Yeni Yönü" ve "Eğitim: Kalkınma Motoru" başlıklı oturumları gerçekleştirilecek.

Zirve, Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya'nın konuşmasıyla son bulacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

“2021 turizm gelir hedefimizi 22 milyar dolar olarak güncelledik”
  • 25.11.2021 09:14

“2021 turizm gelir hedefimizi 22 milyar dolar olarak güncelledik”

T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy, Uludağ Ekonomi Zirvesi kap ...

Aydın-Denizli Otoyolu’nun temeli atıldı
  • 17.11.2020 09:52

Aydın-Denizli Otoyolu’nun temeli atıldı

Bakan Karaismailoğlu, “Aydın-Denizli Otoyolu’nun tamamlanmasıyla güzergahtaki se ...

Gayrimenkul sektörü sat-yap modelinden çıkmalı!
  • 25.03.2018 11:09

Gayrimenkul sektörü sat-yap modelinden çıkmalı!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde gerçekleştirilen oturumda gayrimenkul sektörünün sat- ...

'Kanal İstanbul'u büyük bir konsorsiyumla geliştirebiliriz'
  • 24.03.2018 13:39

'Kanal İstanbul'u büyük bir konsorsiyumla geliştirebiliriz'

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Baş ...

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde 'Gayrimenkulün Geleceği' konuşuldu
  • 24.03.2018 11:43

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde 'Gayrimenkulün Geleceği' konuşuldu

Akkök Holding’in oturum sponsorluğunda gerçekleşen ‘Gayrimenkulün Geleceği’ konu ...

'Her yıl asgari 800 bin konuta ihtiyaç var'
  • 23.03.2018 15:59

'Her yıl asgari 800 bin konuta ihtiyaç var'

Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katılan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek önemli açıkl ...