maritbet girişmaritbet
Artaş, Avrupa Office Ataşehir'i Dubai Cityscape'te tanıtacak!

Artaş, Avrupa Office Ataşehir'i Dubai Cityscape'te tanıtacak!

Artaş Holding, Dubai'de gerçekleştirilecek olan Cityscape Fuarı'nda Avrupa Office Ataşehir'in lansmanını yapacak.

artas-holding-dubai-cityscape-2016

Artaş Holding, Dubai Ctyscape 2016'ya katılımını sosyal medyadan böyle duyurdu...

Artaş Holding, 6-8 Eylül 2016 tarihlerinde Dubai'de gerçekleştirilecek olan Cityscape Fuarı'nda yeni projesi Avrupa Office Ataşehir'i tanıtacak. Vadistanbul ve Tema İstanbul'la birlikte Avrupa Residence&Office Ataköy, Avrupa Konutları Başakşehir ve Avrupa Konutları Atakent 4 projesini de fuara götürecek olan holding, 330 metrekarelik stant aldı. Dubai Cityscape Fuarı'yla ilgili olarak Süleyman Çetinsaya'nın açıklamaları şöyle;

"Türk inşaat sektörünün son 10 yılda geldiği nokta aşikar. Müteahhitlerimiz bugün birçok ülkede dev projelere imza atıyor. Ülke genelinde tüm dünyayla yarışacak ölçekte projeler geliştiriliyor. Gayrimenkul yatırımı anlamında da Türkiye en çok tercih edilen ülkeler arasında öne çıkıyor. Avrupa'nın, Afrika'nın, Asya'nın, Körfez bölgesinin ve Amerika'nın farklı noktalarından yatırımcıların konut yatırımında ülkemizi tercih ettiğini görüyoruz. Türkiye gayrimenkulleri bugün; döviz, altın, borsa gibi yatırım araçlarının çok daha üstünde bir yatırım potansiyeline sahip"

"Bizler de ülkemizin bu potansiyelini uluslararası arenada yabancı yatırımcılara tanıtmayı misyon olarak üstleniyoruz. İnşaat sektörünün dünyadaki en büyük buluşmalarından Dubai Cityscape Fuarı'nda da bu yaklaşımla Artaş Holding olarak yerimizi alıyoruz"

avrupa konutları ataşehir logo

Avrupa Office Ataşehir projesinin logosu...

"Avrupa Konutları markalı projelerimiz, ortak girişimlerle hayata geçirdiğimiz Vadistanbul ve Tema İstanbul'u Dubai'de yabancı yatırımcılara lanse edeceğiz"

"Körfez bölgesinden bugüne dek tüm projelerimize talep aldık. Bizleri İstanbul'da ziyaret eden ve projemizden konut – ofis alan gruplar oldu. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Dubai'de yer alarak, bölgedeki yatırımcı dostlarımızla bir araya geliyoruz. Dubai Cityscape fuarını Türkiye'nin ve yatırımlarımızın tanıtımı anlamında son derece önemli buluyoruz"

"Öyle ki; Avrupa Konutları markalı projelerimizin yeni halkası, Avrupa Office Ataşehir'i Dubai Cityscape Fuarı'nda lanse edeceğiz. Fuara katılım amacımız, Türkiye'nin yatırım potansiyelini tanıtmak ve Artaş Holding olarak geliştirdiğimiz projelerin uluslararası arenada sergilenerek, Türk inşaat sektörüne katkı sağlamaktır.Bu fuarı dünyanın en büyük firmaları ve yatırım fonları ziyaret ediyor. Bu gruplara ülkemizin potansiyelini tanıtarak bu fonların ülkemize yönelmesini sağlamak istiyoruz"

"Bu anlamda Dubai'de; Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Konutları Atakent 4, Avrupa Residence& Office Ataköy, fuarda lanse edeceğimiz Avrupa Office Ataşehir ile birlikte ortak girişim olarak geliştirdiğimiz, Türkiye'nin en büyük projeleri arasında yer alan Tema İstanbul ve Vadistanbul'u da tanıtacağız"

"Türkiye'nin ve inşaat sektörünün geleceğine güvenimiz tam. Bu doğrultuda son yıllarda sektördeki yatırımlarımıza daha da ağırlık vererek projeler geliştirdik ve yeni yatırımlarımız için de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Ülkemizin ve projelerimizin gücünü yansıtması için de fuara 330 metrekarelik bir stant ile katılım sağlıyoruz"

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrupa Office Ataşehir foto galerisi
  • 08.12.2016 10:34

Avrupa Office Ataşehir foto galerisi

Artaş İnşaat'ın hayata geçirdiği Sabri Paşayiğit Mimarlık-SPDO tarafından tasarl ...

Maktoum'un oğlundan Avrupa Office'e tam not!
  • 08.09.2016 12:36

Maktoum'un oğlundan Avrupa Office'e tam not!

Artaş İnşaat'ın Dubai Cityscape Fuarı’ndaki standını Dubai Emiri şeyh Maktoum’un ...

Artaş, 3.5 milyar dolarlık projeleriyle körfezin yıldızı oldu!
  • 06.09.2016 16:21

Artaş, 3.5 milyar dolarlık projeleriyle körfezin yıldızı oldu!

Artaş İnşaat, Dubai Cityscape fuarına 3 milyar 570 milyon dolar yatırım değerine ...

Artaş İnşaat, 6 projesiyle Dubai'ye çıkarma yapıyor
  • 30.08.2016 13:51

Artaş İnşaat, 6 projesiyle Dubai'ye çıkarma yapıyor

Türk inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Artaş İnşaat, Dubai Cityscape fu ...

Artaş, Avrupa Office Ataşehir'i Dubai Cityscape'te tanıtacak!
  • 27.08.2016 13:12

Artaş, Avrupa Office Ataşehir'i Dubai Cityscape'te tanıtacak!

Artaş Holding, Dubai'de gerçekleştirilecek olan Cityscape Fuarı'nda Avrupa Offic ...