maritbet girişmaritbet
Corio Avrupa’da 3 dalda finalde

Corio Avrupa’da 3 dalda finalde

Solal Avrupa Pazarlama Ödülleri’nde Corio bünyesideki Teras Park Outlet ve Tekira AVM 3 dalda finale kaldı

 
Ekim 2009 yılında, Corio yönetimine geçen Denizli'de bulunan TERAS PARK OUTLET alışveriş merkezinden Outlet konseptine dönüşümünü özel pazarlama kampanyalarıyla tanıttı. Kampanyanın reklam çalışmaları; Avrupa Pazarlama Ödüllerinde “Tüketici ve Ticari Reklam” dalında finalist olurken, “Paso Kampanya Paso Eğlence” adıyla düzenlediği , üniversiteli gençlere yönelik özel indirim, avantaj ve etkinliklerden oluşan kampanyasıyla da Satış Promosyonu dalında da  finale kalmaya layık görüldü.

Nisan 2009 da Corio yönetimine dahil olan TEKİRA AVM de yürütülen “Kiracı Destek Programı” ise Alternatif Gelir dalında finalist oldu. Tekirdağ'daki alışveriş merkezinde yer alan öncü markalar ve AVM'nin çekim gücünü bir araya getirip sinerji oluşturma çalışmaları ödüle giden yolu açtı.
2010 Solal Ödülleri'ne toplam 152 başvurunun 11 tanesi Türkiye'den. Sosyal Sorumluluk Projeleri, Tüketici ve Ticari Reklam, Satış Promosyonu, Halkla İlişkiler, Büyük Açılışlar, İş Dünyası, Alternatif Gelir  ve Yeni Medya Kullanımı dallarında ödüller veriliyor.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Corio Avrupa’da 3 dalda finalde
  • 02.04.2010 16:58

Corio Avrupa’da 3 dalda finalde

Solal Avrupa Pazarlama Ödülleri’nde Corio bünyesideki Teras Park Outlet ve Tekir ...