maritbet girişmaritbet
Ferit Şahenk, Roma'da 5 yıldızlı otel aldı

Ferit Şahenk, Roma'da 5 yıldızlı otel aldı

Yurtdışındaki turizm yatırımlarına yenilerini ekleyen Doğuş Grubu, Roma'daki beş yıldızlı Aldrovandi Palace’ı da 50 milyon Euro’ya satın aldı.

Farklı iş kollarında yurtdışındaki faaliyetlerini büyüyen Doğuş Grubu yat-liman işletmeciliğinden sonra Avrupa'da otelcilikte de yeni yatırımlara imza atıyor. Yunanistan'da Astir Palace, Hırvatistan'da D-Resort Sibenik ve İtalya-Capri Adası'nda Capri Palace'ı alan Doğuş Grubu, Corriere Della Sera'nın haberine göre Roma'daki Aldrovandi Palace'ı 50 milyon Euro'ya aldı.

Roma'nın en lüks semtlerinden Paroli'deki 5 yıldızlı otel “Roma'nın ortasındaki cennet” olarak biliniyor. 

Muhteşem Borghese bahçelerinin arasında beyaz mermerden yapılmış olan Aldrovandi Palace, adını dünyanın ilk doğa tarihçisi ve jeolojinin babası olarak bilinen Ulisse Aldrovandi'den alıyor.

Bir dönem manastır olarak da kullanılan Aldrovandi Palace'nın yanında botanik ve hayvanat bahçesi de var. Otelin müdavimleri arasında çok sayıda ünlü ismin de olduğu biliniyor.

Aldrovandi Palace Roma'nın en ünlü golf kulübü Parco di Roma'ya da yakın mesafede yer alıyor. 102 odası 19 suiti olan otelde La-Mer'in spası ve Roma'nın en gözde restoranlarından biri olarak bilinen Ristorante del Giardino bulunuyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ferit Şahenk, Roma'da 5 yıldızlı otel aldı
  • 21.01.2016 09:33

Ferit Şahenk, Roma'da 5 yıldızlı otel aldı

Yurtdışındaki turizm yatırımlarına yenilerini ekleyen Doğuş Grubu, Roma'daki beş ...