maritbet girişmaritbet
Hanımlar müjde! Arçelik ev eşyalarında yenileme harekatı başlattı

Hanımlar müjde! Arçelik ev eşyalarında yenileme harekatı başlattı

Arçelik, markası ne olursa olsun, eski beyaz eşya, televizyon ve bilgisayarları evinizden alarak yerine yenilerini veriyor

Tüm iş süreçlerinde ‘Sürdürülebilir Gelişim' odağı ile hareket eden, kaynakların verimliliği ve sürdürülebilirliği konusuna en üst seviyede hassasiyet gösteren Arçelik A.Ş., “Dünyaya Saygılı, Dünyada Saygın” vizyonu çerçevesinde Türkiye'nin en büyük yenileme hareketini başlatıyor. Markası ne olursa olsun, eski beyaz eşya, televizyon ve bilgisayarları kullanıcıların evinden alıyor ve yepyeni ürünlerle değiştiriyor. Değiştirme kampanyasında toplanan eski ürünler ise, Arçelik A.Ş. tarafından kurulmakta olan ve Türkiye'nin uluslararası standartlara uygun tam teşekküllü ilk geri dönüşüm tesislerinde yeniden doğaya kazandırılacak. Kullanıcılar, Arçelik A.Ş.'nin ‘Doğaya Dönüş Başlasın' sloganıyla hayata geçirdiği yenileme hareketinden 31 Ekim tarihine kadar faydalanabilecek.

Sektöründe Türkiye lideri ve Avrupa'nın 3. büyük şirketi olan Arçelik A.Ş., tüm iş süreçlerinde ‘Dünyaya Saygılı, Dünyada Saygın' vizyonuyla hareket ediyor. Uzun yıllardır, doğanın ve ekolojik sistemin korunmasına katkı sağlayan projeler yürüten Arçelik A.Ş. şimdi de başlattığı Türkiye'nin en büyük yenileme hareketiyle hem tüketicilerin ürünlerini yeniliyor hem de eski ürünleri geri dönüşüm tesislerinde yeniden doğaya kazandırıyor.

Arçelik A.Ş.'nin bu kampanyasından faydalanmak isteyen kullanıcılar, 31 Ekim tarihine kadar markası ne olursa olsun eski beyaz eşya, televizyon ve bilgisayarlarını, Arçelik ve Beko'nun yepyeni ürünleriyle değiştirebiliyor. Eski ürünleri evlerinden alınan tüketiciler 500 liraya varan indirimlerden de faydalanabiliyor.

Arçelik ve Beko bayilerinden gerekli bilgilere ulaşabilen tüketiciler, çapraz değişim olanağından yararlanarak eski ürünlerini ihtiyacı olan herhangi başka bir ürünle de değiştirebiliyor, eski çamaşır makinesinin yerine yepyeni, son teknolojiye sahip, enerji verimli bir buzdolabı alabiliyor.

Arçelik A.Ş.'nin yenileme hareketi kapsamında toplanan eski ürünler, Arçelik A.Ş.'nin birisi Bolu ‘da kurulmuş olan, diğeri de Eskişehir'de kurulmakta olan iki tesisinde işlem görecektir. Türkiye'nin uluslararası standartlara uygun (EN 50574) tam teşekküllü, eski buzdolaplarında var olan, ozon tabakasına zararlı CFC ‘li gazları da kapalı sistemle toplayabilen ilk geri dönüşüm tesisinde, bu ürünler yeniden doğaya kazandırılacak.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Arçelik, World Retail Awards’ta dünyanın en iyisi seçildi
  • 06.10.2021 16:17

Arçelik, World Retail Awards’ta dünyanın en iyisi seçildi

Arçelik, alanında en prestijli ödüllerden olan World Retail Awards’ta (Dünya Per ...

Arçelik, ev ve iş yerlerini güneş enerjisi ile tanıştırıyor
  • 16.09.2021 15:45

Arçelik, ev ve iş yerlerini güneş enerjisi ile tanıştırıyor

Arçelik “Gelecek için Güvenilir Yatırım” sloganı ile solar panellerde en son tek ...

Milli Takım finale kalırsa, Arçelik TV bedellerini iade edecek
  • 02.05.2021 08:15

Milli Takım finale kalırsa, Arçelik TV bedellerini iade edecek

Arçelik, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın finale kalması halinde mayıs ayında s ...

Beyaz eşya satışları pandemide yüzde 16 arttı
  • 22.01.2021 09:23

Beyaz eşya satışları pandemide yüzde 16 arttı

TÜRKBESD Yönetim Kurulu Başkanı ve Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, 2020 ...

Arçelik, Top 150 Impact Companies 2021 listesinde!
  • 13.01.2021 11:46

Arçelik, Top 150 Impact Companies 2021 listesinde!

Arçelik, çevre ve topluma en fazla katkı yapan şirketlerini sıraladığı Top 150 I ...