maritbet girişmaritbet
Konutlar artık 3 BOYUTLU PAZARLANIYOR!

Konutlar artık 3 BOYUTLU PAZARLANIYOR!

3DLocationEarth.com kurumsal kullanıcılarına da yeni nesil 3 boyutlu pazarlama fırsatları sunuyor

Binlerce binayı dünya üzerindeki gerçek yerinde göstererek, bireysel kullanıcılarına, kategorilere ve sektörlere göre ayrılmış mekanlar arasında 3 boyutlu arama yapma imkanı veren 3DLocationEarth.com kurumsal kullanıcılarına da yeni nesil 3 boyutlu pazarlama fırsatları sunuyor.
3DLocationEarth.com'da şu anda 2.000'i aşkın 3 boyutlu bina ve yaklaşık 6.000 mekan yer alıyor. Aylık ortalama 80.000 ziyaretçi sayısına sahip olan sitenin yüzde 20 yurt dışı ziyaretçi oranı bulunuyor.
Gayrimenkul sektörüne yönelik çözümler
Konut projelerini, tüm dünyaya 3 boyutlu tanıtma imkanı;
Konut projeleri, bulunduğu lokasyon dışındaki hedef kitlelerine bugünkü koşullarda video görüntüleri, fotoğraflar ya da maket üzerinde tanıtılabiliyor.
Projeyi müşterinin ayağına götürme fırsatı;
Örneğin Ankara'daki konut projesine ilgi duyan ve İstanbul'da yaşayan bir kişi oturduğu yerden, sadece internet sitesine girerek, projenin bulunduğu lokasyonu, havalimanı veya otogardan proje alanına gidiş güzergahlarını projenin etrafındaki yerleşimleri ve projenin şehrin cazibe merkezlerine olan konumunu rahatlıkla görebiliyor. Ardından, projenin içinde gezerek, daireleri dolaş ıp, seçtiği dairenin camından manzarının nasıl göründüğü hakkında fikir sahibi olabil iyor.
Emlak danışmanları portföylerini, artık 3 boyutlu sunabiliyor.
Emlak danışmanlık şirketleri bu sistem sayesinde portföylerindeki tüm satılık ve kiralık gayrimenkulleri harita üzerinde müşterilerine gösterebilme, dilediklerini 3 boyutlu olarak tanıtabilme ve tüm bunları fazla zaman, emek ve bütçe harcamadan yapabilme fırsatına sahip.

  • Etiketler:

Yorum Yaz