maritbet girişmaritbet
Makrom Yapı’dan açıklama

Makrom Yapı’dan açıklama

Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı gerçek mağdurların haklarının ödendiğini iddia etti.

İstanbul'da projede olmayan konutları birden fazla kişiye satarak haksız kazanç sağladığı iddia edilen Makrom Yapı'dan açıklama geldi. Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı mağdur sayısının 800 kişi olmadığını ve gerçek mağdurların haklarını kısmen de olsa ödediğini belirtti.

İmar problemleri ve hakkında çıkan haberler nedeniyle şirketin zor bir dönemden geçtiğini ve bu süreçte gerçek mağduriyetlerin oluştuğunu vurgulayan Bakırcı, mağdurların hakkının ödediğini ve ödemeye devam ettiğini açıkladı. 

İşte Lütfü Bakırcı tarafından yapılan o açıklama

"Basın ve yayın kuruluşlarında çıkan birçok asılsız ve abartılı haber neticesinde üzerime atılan yanlış, gerçekleri yansıtmayan ve tek taraflı suçlayıcı haberler üzerine bu açıklama elzemiyet kazanmıştır. 
Basın ve yayın organlarında çıkan “800 kişiden toplam 200 milyonluk vurgun” diye kamuoyuna servis edilen haberler asılsız, gerçek dışı, onur kırıcı ve iftiradan öteye geçememektedir. 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Esenyurt Belediyesi arasında çıkan imar polemiği ve 2.5 yıl süren imar planlarındaki değişiklikler ve düzenlemeler neticesinde birçok firma iflas etmiş ve zorluklar yaşamıştır. Bu iflas eden firmalar da kamuoyuna yansımıştır. 
Ben ve firmam aynı zorluklar içinde ayakta kalma mücadelesi vermişizdir. Fakat imar problemleri ve çıkan asılsız bazı haberler zor olan süreci iyice zorlaştırmıştır ve istemeden de olsa gerçek mağduriyetler yaşanmıştır. Ama bu mağduriyetler ne 800 kişidir ne de 200 milyondur. Firmanın resmi kayıtlarında her şey ortada ve açıktır. Sayın Petek Dinçöz firmanın reklam yüzü olarak oynamış ve kendisi ile bir milyon TL' nin üzerinde bir rakamla   anlaşılarak bu anlaşılan tutar kendisine çek ve nakit olarak ödenmiştir. Fakat kendisi gerçek dışı beyanlarda bulunarak kendisini de mağdur sıfatına sokmuştur. Kendisi hakkında gerekli  hukuki işlemler yapılacaktır. 
800 mağdur ve 200 milyonluk vurgun haberleri şahsıma ve firmama oynanan oyundan başka bir şey değildir. Gerçek mağdurlarımın da kısmen haklarını ödemiş bulunmaktayım ve ödemeye devam etmekteyim."

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Petek Dinçöz'lü Makrom Yapı reklamı!
  • 29.08.2016 14:57

Petek Dinçöz'lü Makrom Yapı reklamı!

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'ün rol aldığı Makrom Yapı reklamı... ...

Lütfü Bakırcı'nın 2 bin 616 yıla kadar hapsi isteniyor!
  • 22.02.2017 12:54

Lütfü Bakırcı'nın 2 bin 616 yıla kadar hapsi isteniyor!

İnşaatçı Lütfü Bakırcı'nın kurmuş olduğu Makrom İnşaat için açılan davada 13 kiş ...

‘Makrom Yapı’nın içi boşaltıldı’
  • 15.12.2015 09:54

‘Makrom Yapı’nın içi boşaltıldı’

Esenyurt’ta yüzlerce kişiyi mağdur ettiği iddia edilen Makrom Yapı ile ilgili id ...

Makrom Yapı’dan açıklama
  • 01.10.2015 20:32

Makrom Yapı’dan açıklama

Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı gerçek mağdurların haklarının ö ...