maritbet girişmaritbet
Marshall Boya, sektörünün en beğenilen şirketi oldu

Marshall Boya, sektörünün en beğenilen şirketi oldu

“Bir dokunuşla bambaşka” sloganı ve insanların hayatına renk katma misyonuyla yenilikçi teknoloji ve ürünler geliştiren Marshall Boya, “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri 2009 Araştırması”nda kendi sektörünün en beğenilen şirketi olarak seçildi

 

 
Türkiye'nin ve sektörlerinin en beğenilen şirketlerinin ödüllendirildiği ADECCO ve Capital Dergisi işbirliğiyle yapılan araştırma sonucunda Marshall Boya da, yarım asrı aşkın süredir sektöre kazandırdığı ilkler ve yenilikler ile bu unvana layık görüldü.
En beğenilen şirket olarak seçilmekten son derece büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Marshall Boya Genel Müdürü Feridun Uzunyol, şunları söyledi:
 
“1954 yılında kurulan Marshall olarak, bu sene 56. yılımızı kutluyoruz. Ülkemizde ilk alkid boyayı üreten, ilk ISO 9000 kalite belgesi alan, ilk defa bir ‘üçlü sorumluluk' belgesine sahip olan boya kuruluşu olmak gibi Türkiye'yi pek çok ilkle tanıştıran marka olmanın gururunu taşıyoruz. 1998'den bu yana da dünya lideri Akzo Nobel'in gücünü de yanımıza alarak büyümeye devam ediyoruz. Sektöre ve ülkemiz ekonomisine katma değer yaratırken, insanların hayatına da renk ve estetik katma misyonuyla yenilikçi ürünler geliştiriyoruz. Tüm bu faaliyetlerimiz ile araştırmaya konu olan memnuniyet, itibar, yenilikçilik ve yatırım gibi kriterleri layıkıyla yerine getirip, sektörümüzün en beğenilen şirketi seçilmiş olmaktan mutluyuz.”


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz