maritbet girişmaritbet
MIPIM Fuarı'nın açılışına NEF damgasını vurdu!

MIPIM Fuarı'nın açılışına NEF damgasını vurdu!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından MIPIM, 24 yıllık tarihinde ikinci kez bir Türk şirketi tarafından kapılarını açtı

 

80'den fazla ülkeden 20 bin ziyaretçinin katıldığı MIPIM fuarında etkinlikler, NEF'in açılış kokteyli ile start aldı. Türkiye'nin onur ülkesi olduğu MIPIM'de binlerce uluslararası ziyaretçiye ev sahipliği yapan NEF, böylece uluslararası arenaya adını yazdırdı.
 
Dünyada 80 ülkeden 20 bin ziyaretçinin biraraya geldiği gayrimenkulün dev buluşması MIPIM; Cannes'da kapılarını açtı. Nef düzenlediği açılış kokteyli ile dünyada 27 trilyon dolarlık gayrimenkul pazarının en önemli fuarlarından olan MIPIM'e damgasını vurdu.
 
Açılış kokteyli sponsoru Nef böylece, MIPIM'in 24 yıllık tarihinde ikinci kez bir Türk firmasının açılışa adını yazdırmasını sağladı.  Türkiye'nin onur ülkesi seçilmesi dolayısıyla bu yıl ayrı bir önem kazanan MIPIM Gayrimenkul Fuarı'nın açılış kokteyline katılan ziyaretçilere NEF Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur bizzat ev sahipliği yaptı. 
 
MIPIM Direktörü Rean Flippo'dan NEF'e büyük övgü...
MIPIM Direktörü Rean Flippo açılışta yaptığı konuşmasında MIPIM tarihinde daha önce bu kadar yoğun katılımla bir açılış yapılmadığını belirterek organizasyonu için NEF'e teşekkür etti. NEF Gayrimenkul, açılış kokteylinde sadece Türkiye'den gelen 28 firmanın temsilcisine değil, aynı zamanda dünya gayrimenkul pazarının çok büyük bir bölümünü oluşturan İtalya, Almanya, Fransa, Hollanda, Rusya, Kanada, İngiltere gibi ülkelerin yatırımcılarına da Türk misafirperverliğini gösterirken, Türkiye'nin uluslararası alandaki tanıtımına da katkıda bulundu.
 
NEF Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, dünyaca ünlü tasarımcılarla çalışan NEF'in uluslararası bir gayrimenkul ve tasarım markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi. Erden Timur,  sektördeki benzer şirketlerden farklı olarak yola çıkmadan önce ulusal ve uluslararası alanda araştırmalar yaparak sektördeki eksiklikleri belirlediklerini ifade etti. Timur “İnşaatta önemli projelere imza atan Türk gayrimenkul sektöründeki en önemli eksikliğin, bu alanda uluslararası bir marka yaratamamış olduğunu gördük. Bu noktadan hareketle 2004 yılından bu yana tüm ekibimizle birlikte bu eksikliği kapatmak için tüm NEF'esimizle çalışıyoruz” dedi.
 
Nef Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, uluslararası mimarların eserlerinin NEF'in kendi genç ve vizyoner ekibinin emeğiyle birleştiğinde ortaya çıkan tasarımların uluslararası arenada kabul görmeye başladığına dikkati çekerek “Dünyanın en prestijli fuarlarından 100 %Design London'a 17 yıllık tarihinde Türkiye'den gayrimenkul sektöründen davet edilen ilk Türk firması NEF oldu. Her yıl dünyanın dört bir yanından tasarımcı ve sanatçıları biraraya getiren 100 % Design London'a NEF Türk bayrağını gururla taşımıştır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özbek: "Galatasaray Adası eskisinden daha güzel hale getirilip Galatasaraylıların emrine verilecek"
  • 22.06.2022 10:56

Özbek: "Galatasaray Adası eskisinden daha güzel hale getirilip Galatasaraylıların emrine verilecek"

Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Metin Öztürk, yönetim kurulu sözcüsü Rıza ...

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi MIPIM'de En İyi Sağlık Kompleksi Ödülü’nü aldı
  • 22.03.2022 15:48

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi MIPIM'de En İyi Sağlık Kompleksi Ödülü’nü aldı

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Uluslararası Gayrimenkul Fuarı (MIPIM) ...

 Nef'ten 2022'nin ilk markalı arsa fırsatı! 2 bin TL taksitle arsa!
  • 30.12.2021 11:43

Nef'ten 2022'nin ilk markalı arsa fırsatı! 2 bin TL taksitle arsa!

Sektöre “markalı arsa’ ile yeni bir nefes getiren Nef, 2022’nin ilk fırsatı için ...

Galatasaray'da Erden Timur depremi!
  • 18.12.2021 11:32

Galatasaray'da Erden Timur depremi!

45 gün önce hem başkan danışmanlığını hem de Emlak AŞ’deki görevini bıraktı. Gal ...

Nef, Sıtkı Kösemen ‘Dönüşümler’ sergisini 16. Contemporary İstanbul’da sunuyor
  • 30.09.2021 16:51

Nef, Sıtkı Kösemen ‘Dönüşümler’ sergisini 16. Contemporary İstanbul’da sunuyor

Nef, sanatın farkındalık gücünü, sanatçı Sıtkı Kösemen’in sergisinde bir kez dah ...