maritbet girişmaritbet
Nef, TEİD'in üyeleri arasına katıldı

Nef, TEİD'in üyeleri arasına katıldı

Türk iş dünyasından büyük ilgi görerek üye sayısını 120'nin üzerine çıkaran Etik ve İtibar Derneği TEİD'in üyeleri arasına Nef’de katıldı.

TEİD üyelerinin bugün Türkiye GSMH'nın yüzde 14'ünü oluşturan ve 200.000'in üzerinde çalışanı istihdam eden önde gelen iş adamlarından oluştuğunu belirten TEİD Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öncer, faaliyet gösterdiği alanın saygın bir üyesi olan Nef'in TEİD Ortak Etik Beyanı'nı imzalayarak TEİD üyeleri arasına katılmasından mutluluk duyduğunu ifade etti. 

İş etiğinin, Türkiye'de faaliyet gösteren tüm şirketlerin yazılı kültürünün temel taşı haline gelmesi için çalışan TEİD'e üye olarak kabul edilmekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Nef Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Timur, kurumsal yönetim, şeffaflık ve etik değerlere bağlılığın her zaman Nef'in öncelikleri arasında yer aldığını belirtti. “Şirket yönetimi, ortakları, çalışanları ve müşteriler, kanun otoriteleri, tedarikçiler ve Nef'in bağlantıda olduğu her türlü kişi ve kurumlar arasındaki ilişkileri düzenleyen temel yönetim ilkelerimiz dürüstlük, iş etiği kuralları ve bu kuralları destekleyen tüm uygulama prensiplerine göre dizayn edilmiştir” diyen Erden Timur, Nef'in bu prensiplerden yola çıkarak TEİD'e kurumsal üye olarak kabul edildiğini de sözlerine ekledi. 

Etik ve İtibar Derneği TEİD'in yeni üyesi Nef, dünyanın en prestijli üç mimari grubu olan Foster & Partners, HOK ve SOM ile beraber projeler geliştiriyor. Nef, ev, ofis, suit, apartman, flat, dorm ve residanslar olmak üzere 7 farklı yaşam ve tarza uygun projeler hayata geçiriyor. Dünyada ilk kez uygulanan Foldhome konseptinin de sahibi olan Nef, tasarıma verdiği önemle kapı kollarından asansör tuşlarına kadar bütün detayları tasarlıyor, dünyaca ünlü endüstriyel tasarımcılarla beraber çalışarak fark sağlıyor. Türkiye'de ve yurtdışında inşaat projeleri geliştiren ve uygulayan Nef, gayrimenkul alımı, yapımı, geliştirilmesi ve satımında Türkiye'nin öncü firmalara arasında yer alıyor. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 Nef'ten 2022'nin ilk markalı arsa fırsatı! 2 bin TL taksitle arsa!
  • 30.12.2021 11:43

Nef'ten 2022'nin ilk markalı arsa fırsatı! 2 bin TL taksitle arsa!

Sektöre “markalı arsa’ ile yeni bir nefes getiren Nef, 2022’nin ilk fırsatı için ...

Nef, Sıtkı Kösemen ‘Dönüşümler’ sergisini 16. Contemporary İstanbul’da sunuyor
  • 30.09.2021 16:51

Nef, Sıtkı Kösemen ‘Dönüşümler’ sergisini 16. Contemporary İstanbul’da sunuyor

Nef, sanatın farkındalık gücünü, sanatçı Sıtkı Kösemen’in sergisinde bir kez dah ...

Nef Garantili Kira Desteği nedir?
  • 13.12.2017 16:40

Nef Garantili Kira Desteği nedir?

Nef tarafından açık artırmayla satılacak olan dükkanlar için Garantili Kira Dest ...

Murat Özyeğin, RE360'a katıldı!
  • 06.12.2017 11:58

Murat Özyeğin, RE360'a katıldı!

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, Gayrimenkulün Büyük Buluşması R ...

FC Barcelona’nın yeni sponsoru Nef!
  • 18.05.2017 10:26

FC Barcelona’nın yeni sponsoru Nef!

Türkiye’nin lider gayrimenkul firması Nef, FC Barcelona ile 3 yıllık sponsorluk ...