maritbet girişmaritbet
Seramiksan, UNICERA'ya damga vuracak!

Seramiksan, UNICERA'ya damga vuracak!

TÜYAP'ta düzenlenecek UNICERA Fuarı'nda Seramiksan şov yapacak.

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, 23 Şubat - 27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanıyor.

“İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretim yapan Seramiksan, teknoloji ve tasarımla buluşturduğu 60x120, 120x120 büyük ebatlardaki yeni ürünlerini 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda sergiliyor.

SeramiksanUnicera 2016 ‘da dünyadaki en son trendler olan ahşap, cement, mermer ve metal efektli ürünler ile mat, parlak ve fulllappato ürünleri sektör profesyonelleri ve tüketicilerin beğenisine sunuyor. Türkiye'de ilk defa Seramiksan tarafından leke tutmayan, bakteri barındırmayan, nano teknoloji ile üretilenürünleri 60x60, 60x90, 60x120 ve 120x120 ebatlarında parlak, mat, fulllappato olarak tüketiciyle buluşturuyor.

Seramiksan, üretmiş olduğu ve kaliteli yaşam için gerekli tüm teknolojiyi şık bir tasarımla birleştiren vitrifiye serilerinde kanalsızRimles klozetler ve farklı modellerdeki lavabolar, 2,5 - 4 lt. su ile fonksiyon yapan yeni oval ve kare takımları ile 28. Unicera'da yer alıyor.  

Unicera Fuarı'nın Türk seramik sektörünün uluslararası rekabet gücünü sergilediği önemli platformlardan biri olduğuna dikkat çeken Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar: “Bu yıl 28.si düzenlenen Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, ülkemizin yakın coğrafyadaki ülkelerin katıldığı en önemli fuarlarından biri. Sadece Türkiye'den değil yurtdışından da katılımcı ve ziyaretçi olarak yabancıların da ilgi gösterdiği bu fuara her yıl olduğu gibi Seramiksan da birçok yenilikle katılıyor. Güçlü AR-GE çalışmalarımız ile birlikte Seramiksan olarak 2013 yılında devreye aldığımız SeramiksanVitrifiye Fabrikası ve 2015 yılı sonunda devreye aldığımız yeni granit fabrikasının üretmiş olduğu 60x120, 120x120 ebatındaki ürünleri ziyaretçilere, mimarlara ve yapı sektörünün tüm temsilcilerine sunacağız. 2016 Unicera Fuarı'nda inovatif ürün gamımızla Türk seramik sektörünü temsil etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Her yıl olduğu gibi Unicera Fuarı'na sektörün ilklerini ve yenilikleri sergilemek üzere katılımcıları ve ziyaretçileri bekliyoruz.” diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Seramiksan, UNICERA'ya damga vuracak!
  • 12.02.2016 16:10

Seramiksan, UNICERA'ya damga vuracak!

TÜYAP'ta düzenlenecek UNICERA Fuarı'nda Seramiksan şov yapacak. ...