maritbet girişmaritbet
Sign of the City'ye İş GYO damga vurdu!

Sign of the City'ye İş GYO damga vurdu!

Sektörün lokomotif firmalarından İş GYO, Hürriyet'in düzenlediği Sign of the City Awards'te birçok ödül aldı.

Gayrimenkul sektörünü teşvik etmek amacıyla düzenlenen ve henüz ikinci yılında olmasına karşın en prestijli ödüller arasında yer alan Sign of the City Awards töreninde Türkiye'deki en iyi projeler çeşitli dallarda ödüllere layık görüldü. İş GYO'nun Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projesi “En İyi Ofis”, İnistanbul projesi ise “En İyi Mimari Tasarım” kategorilerinde ödül aldı.

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Sign of the City Awards'a bu sene de Türkiye'nin önde gelen 101 farklı inşaat ve gayrimenkul projeleriyle 140'ın üzerinde başvuru yapıldı.

İş GYO, Sign of the City Awards'a Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projesi “En İyi Ofis”, Manzara Adalar projesi “En İyi Pazarlama Kampanyası”, İnistanbul projesi “En İyi Çok Katlı Konut”, “En İyi Pazarlama Kampanyası” ve “En İyi Mimari Tasarım” kategorilerinde katıldı ve bu kategorilerin tümünde finalist olmaya hak kazandı. Halihazırda ödüllü bir portföye sahip olan İş GYO, değerlendirmeler sonunda Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projesi ile “En İyi Ofis”, İnistanbul projesi ile “En İyi Mimari Tasarım” kategorilerinde ödül aldı.

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes konuyla ilgili şu yorumda bulundu: “Sign of the City Awards sektöre değer katan, rekabeti destekleyen, başarılı, kaliteli, sürdürülebilir projeleri motive eden ve uluslararası platformda da önemli bir yere sahip bir etkinliktir. İş GYO'nun güçlü, prestijli ve deneyimli markası ile şehre imzasını atan projeler arasına giren Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projemiz ve NEF ile işbirliği içinde gerçekleştirmekte olduğumuz İnistanbul projesinin ödüle layık görülmesi bizlere gurur vermiştir. 140'ın üzerinde başvuru arasından Kartal'daki Manzara Adalar projemizin finale yükselerek, ödüle aday gösterilmesi de bizlere haklı sevinç yaşatmıştır. İstanbul'un eşsiz noktalarından birinde huzurlu bir hayatın kapılarını açan Manzara Adalar birbirinden prestijli ödüllere sahip, dünyaca tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman tarafından tasarlandı ve Kristal Elma Reklam Ödülleri'nin Yapı ve Yapı Gereçleri kategorisinde de Bronz Ödüle layık görüldü.  İş GYO, her detayı incelikle planlanan, yüksek standartlı teknoloji ve modern mimari anlayışıyla hayata geçirdiği projelerle dinamik ve istikrarlı büyümesini sürdürmeyi hedeflemektedir.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Turgay Tanes, 2. Kartal Zirvesi'nde ESD'ye konuştu!
  • 10.05.2017 16:36

Turgay Tanes, 2. Kartal Zirvesi'nde ESD'ye konuştu!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, 2. Kartal Zirvesi'nde emlaktasondakika.com'a ö ...

Turgay Tanes 'İstanbul dışında da gayrimenkul konuşulmalı'
  • 13.05.2015 14:52

Turgay Tanes 'İstanbul dışında da gayrimenkul konuşulmalı'

GYODER'in düzenlediği Gelişen Kentler Zirvesi'nde konuşan Tanes 'Balıkesir, bu s ...

Turgay Tanes, sektörü değerlendiriyor!
  • 17.04.2015 10:21

Turgay Tanes, sektörü değerlendiriyor!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Manzara Adalar projesiyle birlikte sektörün so ...

İş GYO, yeni yatırımlar için düğmeye bastı!
  • 11.04.2015 16:44

İş GYO, yeni yatırımlar için düğmeye bastı!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Manzara Adalar Kartal hakkında bilgi verdi, se ...

 İş GYO Genel Müdürü Manzara Adalar'ı anlattı!
  • 22.12.2014 16:00

İş GYO Genel Müdürü Manzara Adalar'ı anlattı!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Manzara Adalar projesini emlaktasondakika.com' ...

Turgay Tanes'in gözünden Manzara Adalar!
  • 25.09.2014 15:35

Turgay Tanes'in gözünden Manzara Adalar!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Manzara Adalar projesinin detaylarını anlattı. ...