maritbet girişmaritbet
Sinpaş GYO 3 yeni proje tanıtacak!

Sinpaş GYO 3 yeni proje tanıtacak!

İstanbul Bomonti'deki Queen Central Park ile birlikte Ankara'daki iki yeni proje 2016'da tanıtılacak.

Sinpaş GYO, halka arzdan bu yana 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaparak, 4,2 milyar TL ciroya ulaştı. 2015'te 650 milyon TL'den fazla ciro elde eden Sinpaş GYO, büyüme ivmesini 2016'da da artırarak sürdürmeye hazırlanıyor. İstanbul Bomonti, Ankara Çankaya ve GOP'ta yükselecek yeni projelerini lanse etmeye hazırlanan Sinpaş GYO, 2016 yılını 1 milyar TL satış cirosu ile kapatmayı hedefliyor. 

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, “Türkiye'de konut satışlarının geçen yıla oranla yüzde 10, yabancılara konut satışının ise yüzde 20 oranında artması, Türkiye'ye ve sektöre olan güvenin kanıtıdır. Yurt dışı kaynaklı ilginin ve Türkiye'deki nüfus artışı ve evlenme hızına paralel olarak oluşan konut ihtiyacının her geçen gün artması ile sektörün 2016 yılında, yüzde 5-6 aralığında büyüyeceğini tahmin ediyoruz ” dedi.    
Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Hilton Bomonti'de düzenlediği basın toplantısında, konut sektörünü ve Sinpaş GYO'nun 10 yıllık performansını değerlendirdi ve 2016'da görücüye çıkacak yeni projelerini açıkladı. 

Gacemer, “Türkiye'de hem markalı konut, hem de yurt dışından gelen talep artıyor. Yabancılara konut satışı 2015 yılında yüzde 20 oranında arttı. Aynı yıl, İstanbul'da sunulan markalı konut proje sayısı, yüzde 23 arttı. Bu dinamiklerin canlı tuttuğu sektör, 2016 yılında da yüzde 5-6 oranında büyüyecektir. Sektörün 42 yıllık uzman ve deneyimli şirketi Sinpaş GYO da bu büyümeye öncülük etmeyi sürdürecek. Sinpaş GYO olarak, 2015 yılında toplam 1200 adet konut satışı ile ciromuzu geçen yıla oranla yüzde 10 artırdık. Gayrimenkul sektörünün Superbrands'i seçildik. Brand Finance araştırmasında Türkiye'nin en değerli 100 markası arasında yerimizi aldık. Ürettiğimiz ve rafa koyduğumuz projeler sayesinde, son 2 yıldır istikrarlı grafiğimizi daha iyi hedeflere ulaştırmak için çalışıyoruz. Halka arzda bugün için planladığımız hedeflerimize ulaştık. Şimdi, 10. yılımıza daha büyük hedeflerle koşuyoruz” dedi.

“İstanbul ve Ankara'daki yeni projelerimizi lanse edeceğiz” 

“Sinpaş GYO olarak halka arzdan bu yana 10 binden fazla aileyi ev sahibi yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yine halka arzdan bu yana, 4,2 milyar TL ciromuz ile gayrimenkul sektöründe büyük bir başarı elde ettik. 
2015 yılında, yeni projelerimizle birlikte yakaladığımız büyüme ivmemizi bu yıla taşımanın heyecanını yaşıyoruz. Yine 10 yılda 150.000.000 TL temettü dağıtımı gerçekleştirdik, bunun sadece 40.000.000 TL'lik kısmı 2015 yılında dağıtıldı. Bugüne kadar 600.000.000 TL‘lik sermayemizin yüzde 25'i tutarında temettü verdik.

Yeni modeller bularak banka kredili, kredisiz farklı inovatif finansman teknikleri geliştirdik. Sektörümüzde fiyattan daha önemli olan bir konu, konuta erişimdir. Sinpaş GYO olarak burada erişime odaklanıyoruz. 1 yıldır uygulanan finansman modelimiz ile tüketiciye konut erişimi açısından büyük kolaylık sağlıyoruz.”

2016 yılı ciro hedefi 1 milyar TL

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer yeni projelerle birlikte 2016 yılının ciro hedefini de açıkladı. Gacemer şu bilgileri paylaştı: 

“365 gün yeni fırsatlar araştıran, yeni trendleri takip eden, tecrübeli ve kaliteli insan gücümüzle yeni projeler geliştirmeye odaklandık. Bu yıl için özgün konseptlerimizle yeni yaşam projeleri geliştirdik. Önümüzdeki süreçte, İstanbul ve Ankara'da 3 yeni projemizi lanse edeceğiz. Halihazırda satışta olan bu projelerimizle yılı 800 milyon TL satış cirosuyla kapatmayı hedefliyoruz.  Son çeyrekte satışa sunma için çalıştığımız 2 yeni projeyi de eklersek bu yılı 1 milyar TL ciro ile kapatabiliriz.”

İlk “HIGHLİFE” temalı konut projesi Queen Central Park, İstanbul'u taçlandıracak

Gacemer, Queen Central Park Bomonti projesinin ön satışlarına başladıklarını açıkladı: “Sinpaş GYO'nun imzasıyla yükselen ‘Queen Central Park Bomonti' projesi, Avrupa'nın en büyük kongre oteli Hilton Bomonti'ye komşu olmasının yanı sıra, kültür ve sanat alanlarının merkezinde yer almasıyla da dikkat çekiyor. Özel mimarisiyle İstanbul'u taçlandıracak Queen Central Park Bomonti projesinde, Türkiye'nin ilk HIGHLIFE temalı konutları, kendine ait 10 bin metrekarelik şehir parkı yer alıyor. Proje,  aileler için tasarlanan balkonlu ve ferah daireleri ile de rezidans kavramına yeni bir boyut katıyor.”

Ege Vadisi Ankara'da yükseliyor

Ankara'da ise Ege'nin eşsiz güzelliklerinden ilham alınarak tasarlanan Ege Vadisi ile GOP'ta yükselecek yeni projelerini 2016'da lanse edeceklerini belirten Gacemer şu bilgileri paylaştı: 
“Kurulduğumuz şehir bizim için özel bir öneme sahip. Bugüne kadar Ankara'da hayata geçirdiğimiz projelerimize olan yoğun talep, bizi başkentimizde yeni projeler geliştirmeye yöneltti. Bunlardan biri de Çankaya'da yükselen Ege Vadisi projesi. Ön satışlarına başladığımız projemizi, Ege'yi İstanbul'dan sonra seven ikinci büyük şehrimiz Ankara'ya armağan ediyoruz. Bu projemizin dışında, Ankara GOP'daki arazimizde çok yakında yeni bir projemiz daha yükselmeye başlayacak.” 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinpaş GYO 3 yeni proje tanıtacak!
  • 12.02.2016 15:14

Sinpaş GYO 3 yeni proje tanıtacak!

İstanbul Bomonti'deki Queen Central Park ile birlikte Ankara'daki iki yeni proje ...