maritbet girişmaritbet
Ziraat Bankası Azerbaycan'da faaliyete başladı!

Ziraat Bankası Azerbaycan'da faaliyete başladı!

Ziraat Bankası’nın Azerbaycan’daki iştiraki Ziraat Bank Azerbaycan ASC faaliyete başladı.

50.000.000 AZN sermaye ile kurulan banka ilk etapta İçerişehir/Bakü Şubesi ile hizmet verecek. Ziraat Bankası'nın bölgedeki yeni gücü Ziraat Bank Azerbaycan ASC'nin iki dost ve kardeş ülke arasındaki ticaretin geliştirilmesine katkı sağlaması amaçlanıyor.

Yurtdışında varlığını iyileştirmeyi sürdüren Ziraat Bankası, küresel banka olma yolunda stratejik gördüğü coğrafyalarda varlığını daha etkin kılarken yeni ülkelerde var olma çalışmalarına devam ediyor. Azerbaycan ekonomisine değer katacak faaliyetlerin finansmanına yönelik olarak bankacılık ihtiyaçlarını en etkin şekilde karşılamayı amaçlayan Ziraat Bank Azerbaycan ASC'nin ülke ekonomisinin ve ülkeler arasındaki dış ticaretin gelişimi ile ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesinde önemli bir rol oynaması hedefleniyor.

Ziraat Bankası'nın yurtdışında Azerbaycan'ın yanı sıra Almanya, Bosna Hersek, Rusya, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan ve Karadağ'da da bankaları bulunuyor. Ziraat Bankası yurtdışı şube ve iştirakleri ile 18 ülkede 90'dan fazla noktada faaliyet gösteriyor.

HaberTürk

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ziraat Bankası Azerbaycan'da faaliyete başladı!
  • 28.07.2015 10:28

Ziraat Bankası Azerbaycan'da faaliyete başladı!

Ziraat Bankası’nın Azerbaycan’daki iştiraki Ziraat Bank Azerbaycan ASC faaliyete ...