maritbet girişmaritbet
Denizbank'tan Simit Sarayı ile ortak fastPay kampanyası

Denizbank'tan Simit Sarayı ile ortak fastPay kampanyası

Denizbank, fastPay uygulaması için Simit Sarayı ile ortak kampanya düzenledi

Denizbank açıklamasına göre, yapılan iş birliği kapsamında Denizbank müşterisi olsun olmasın, tüm fastPay kullanıcıları, Simit Sarayı mağazalarında fastPay ile gerçekleştirdikleri ilk 7 lira ve üzeri ödemede, çay ve simit tutarı kadar para iade hakkı kazandı. Kullanıcılar ayrıca fastPay ile 3 kez 10 lira ve üzeri ödeme gerçekleştirmeleri halinde ödedikleri tutarın 10 lirasını geri alıyor. Her hafta sonunda, hak edilen 10 lira iade, direkt olarak kullanıcıların fastPay bakiyelerine aktarılıyor. Denizbank ve Simit Sarayı'nın kampanyası Mart 2014 sonuna kadar devam edecek. Açıklamada görüşlerine yer verilen Denizbank Dijital Kuşak Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Türkiye'de mobil cihaz kullanımının yaygınlaşmasına paralel olarak, mobil bankacılık uygulamalarına ilginin her geçen gün arttığını ifade etti. Çelik, banka olarak, müşterilerin hayatını kolaylaştırmak, "Hayat Deniz'de güzel" mottosunun altını doldurmak üzere dijital dünyada birçok öncü uygulama hayata geçirdiklerini dile getirerek, fastPay'i benzerlerinden farklı kılan en önemli özellikleri, "para transferinde gönderici ve alıcının Denizbank müşterisi olmasına gerek kalmadan işlem yapabilmesi, sesle para gönderme ve kullanıcıların restoranda kasaya gitmeden direkt ödeme yapabilmesi" şeklinde tanımladı.

Uygulamada Denizbank ATM'lerinden kartsız para çekebilme özelliğinin varlığına da dikkati çeken Çelik, şunları kaydetti:

"Simit Sarayı'yla yaptığımız iş birliği ile simit severlerimizin hayatını fastPay ile kolaylaştırmaktan mutluluk duyuyoruz. Denizbank müşterisi olsun olmasın herkesi bu kampanyadan yararlanmaya davet ediyoruz. Bugün itibarıyla 250 bin kullanıcısı bulunan fastPay IOS, Android ve Windows işletim sistemli tüm akıllı telefon kullanıcılarının, banka müşterisi olsun olmasın kullanabileceği bir mobil bir cüzdan. Ödeme noktasında NFC ya da QR Kod uygulamaları gibi ekstra bir teknolojiye ihtiyaç duymaması, fastPay'i rakiplerinden ayrıştıran en önemli nokta olarak dikkati çekiyor. fastPay ile kullanıcıların başka bir şehirdeki yakınlarına yemek ısmarlamaları, Denizbank mevduat hesabı veya kredi kartlarını fastPay cüzdanına bağlamaları mümkün. İnternetten alışverişlerde kart bilgileri girilmesine gerek kalmadan daha hızlı ve güvenli ödeme gerçekleştirme imkanı da fastPay'ın avantajları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz yıl İngiltere menşeli ödül platformu Banking Technology Awards tarafından 'En İyi Ödeme Sistemi' ve The Banker Innovation and Transection Banking Awards 2013'de Mobil Bankacılıkta İnovasyon dalında ödüller kazanan fastPay; AppStore, WindowsPhone Store ve Google play'den ücretsiz olarak indirilebiliyor."

Bugün itibarıyla 250 bin kullanıcısı bulunan fastPay'in IOS, Android ve Windows işletim sistemli tüm akıllı telefon kullanıcılarının, banka müşterisi olsun olmasın kullanabileceği bir mobil bir cüzdan olduğunu belirten Çelik, ödeme nokasında NFC ya da QR Kod uygulamaları gibi ekstra bir teknolojiye ihtiyaç duymamasının, fastPay'i rakiplerinden ayrıştıran en önemli nokta olarak dikkati çektiğini kaydetti.

Çelik, fastPay ile kullanıcıların başka bir şehirdeki yakınlarına yemek ısmarlamaları, Denizbank mevduat hesabı veya kredi kartlarını fastPay cüzdanına bağlamalarının mümkün olduğunu anlatarak, internetten alışverişlerde kart bilgileri girilmesine gerek kalmadan daha hızlı ve güvenli ödeme gerçekleştirme imkanının da fastPay'ın avantajları arasında yer aldığını ifade etti. Murat Çelik, Denizbank müşterisi olmayanların fastPay'e para yükleme işlemini Denizbank ATM'lerine kartsız işlemlerden para yatırarak, diğer bankalardan EFT ile para göndererek veya bir başka fastPay kullanıcısı tarafından fastPay cüzdanlarına cep telefon numarası ile para transfer edilmesi suretiyle gerçekleştirebileceklerini bildirdi. 
AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Denizbank'tan Simit Sarayı ile ortak fastPay kampanyası
  • 28.01.2014 11:52

Denizbank'tan Simit Sarayı ile ortak fastPay kampanyası

Denizbank, fastPay uygulaması için Simit Sarayı ile ortak kampanya düzenledi ...