maritbet girişmaritbet
Paro Sevgililer Günü alışverişlerinde kazandıracak

Paro Sevgililer Günü alışverişlerinde kazandıracak

Koç Topluluğu'na bağlı olarak web, mağaza ve mobil platformlarda müşteri odaklı entegre pazarlama çözümleri sunan Paro, Sevgililer Günü öncesi ve sonrasında yapılacak alışverişlerde avantajlar sunacak

Koç Topluluğu'na bağlı olarak web, mağaza ve mobil platformlarda müşteri odaklı entegre pazarlama çözümleri sunan Tanı'nın bir marka haline gelen sadakat programı Paro, Sevgililer Günü öncesi ve sonrasında yapılacak alışverişlerde avantajlar sunacak. Tanı'dan yapılan açıklamaya göre, Tanı'nın puan, hediye, kampanya ve indirim kazandıran sadakat kartı sistemi Paro, şubat ayında da Parolu kartı olanlara avantajlar sunmaya devam ediyor. Parolu kart sahipleri, Sevgililer Günü öncesi ve sonrasında Koçtaş, Setur, Yurtiçi Kargo ve 1tıkla2kazan.com'dan yapacakları alışverişlerinde hem farklı indirim avantajlarından yararlanacak hem de kat kat Paropuan kazanabilecek. Paro kartlılara özel düzenlenen şubat ayı kampanyaları kapsamında tüm Koçtaş mağazalarından 14 Şubat gününe kadar seçili orkide ve saksı çiçek alımlarında yüzde 20 indirim imkanı sunulacak. 

Uygun satın alma fırsatları sunan 1tıkla2kazan.com'dan 14 Şubat tarihine kadar herhangi bir iPhone ürünü alanlara ise 100 lira Paropuan ve 100 lira Worldpuan hediye edilecek. 15 Şubat'a kadar devam edecek olan Yurtiçi Kargo kampanyasında ise Türkiye genelinde şehir içi veya şehirler arası yapılacak standart ve VIP (Ekspres) gönderilerinde bireysel Parolu kart sahibi müşterilere taşıma hizmetlerinde yüzde 35 indirim uygulanacak. Bununla birlikte 28 Şubat tarihine kadar Setur ofisleri veya yetkili acentelerinden yapılacak bütün işlemlerde ise 2 kat Paropuan hediye edilecek.
AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Paro Sevgililer Günü alışverişlerinde kazandıracak
  • 12.02.2014 10:49

Paro Sevgililer Günü alışverişlerinde kazandıracak

Koç Topluluğu'na bağlı olarak web, mağaza ve mobil platformlarda müşteri odaklı ...