maritbet girişmaritbet
Ünal Aysal 'TT Arena'nın çatısıyla ilgili bize Spor Genel Müdürlüğü'nden yazı gelmedi'

Ünal Aysal 'TT Arena'nın çatısıyla ilgili bize Spor Genel Müdürlüğü'nden yazı gelmedi'

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, 'TT Arena'nın çatısının kapatılmasıyla ilgili bir hazırlık varsa oturur konuşuruz. Her şey mahkemede çözülür diye bir kural yok' dedi

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, futbol takımının hedefinin Avrupa'da her zaman en yukarısı olduğunu söyledi. Galatasaray Kulübü'nün, üye, sporcu ve çalışanlarının 14 yaşından küçük çocuklarına Türk Telekom Arena'da düzenlediği yılbaşı partisine katılan Aysal, gazetecilerin sorularını yanıtladı. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda İngiltere'nin Chelsea takımıyla eşleşmelerini değerlendiren Aysal, "Galatasaray'ın Avrupa'daki hedefleri her zaman en yukarıdır. Çıtayı her zaman en yukarıya koyuyoruz. Chelsea çok önemli bir rakip. Galatasaray için büyük küçük takım yok. Sonuna kadar gideceğiz" dedi.

Transferle çalışmaları

Aysal, medyada yer alan Brezilyalı futbolcu Alex Telles transferiyle ilgili soruya "Neden olmasın?" cevabını verdi. Transfer politikalarıyla ilgili bilgiler veren Aysal, Telles konusunda, "Neden olmasın? Sizin gönlünüzden geçen benim de kafamdan geçiyordur mutlaka" dedi. Ara transfer döneminde eksiklikleri kapatacaklarını vurgulayan Aysal, şöyle konuştu: "Beklenti yüksek olduğu için transfer döneminde eksiklerimizi kapatmak zorundayız. Geçtiğimiz dönem içinde eksikliklerimizin ne olduğunu gördük. Son bir senedir özellikle ekibimizin bazı noktalarda aksadığını hepimiz gördük. Bunu düzeltmek için önümüzde bir aylık süre var. Bunu en iyi şekilde değerlendireceğiz."

"Spor Genel Müdürlüğü'nden yazı gelmedi"
Spor Genel Müdürlüğü'nün, Türk Telekom Arena'nın çatısının kapatılmaması nedeniyle Galatasaray Kulübü'ne dava açılması için İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne talimat vermesiyle ilgili durumu değerlendiren Aysal, şunları kaydetti: "Bize Spor Genel Müdürlüğü'nden yazı gelmedi. Böyle bir hazırlık varsa da oturur konuşuruz. Her şey mahkemede çözülür diye bir kural yok. Benim yönetimim döneminde hiçbir şeyi hukuki yollardan değil, tamamen anlaşarak, uzlaşarak halletme taraftarı oldum. Bundan sonra da bu davranışım değişmeyecek." Stadın zeminini yarın Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile yapacakları maçta göreceklerini belirten Aysal, "Bu bizim için gösterge olacak. Çünkü UEFA yetkilileri stada gelip zemine baktılar ve tahminlerinden iyi çıktığını söylediler. Yarınki maçtan sonra bu konuda daha net konuşabilirim" ifadelerini kullandı. Trabzonspor maçında başarılı bir sonuç beklediğini de belirten Aysal, futbolcularına güvendiğini kaydetti.

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Les Ottomans'ı kaybeden Ahu Aysal kendine yalı dairesi satın aldı!
  • 22.04.2022 11:36

Les Ottomans'ı kaybeden Ahu Aysal kendine yalı dairesi satın aldı!

Ahu Aysal, Baltalimanı lokasyonundaki Oral Yalısı'ndan yalı dairesi satın aldı. ...

Türk Telekom Arena'nın GES'i için imzalar atıldı
  • 10.03.2021 09:15

Türk Telekom Arena'nın GES'i için imzalar atıldı

Galatasaray ile Türkiye elektrik enerjisi sektörünün öncü ve lider şirketi Enerj ...

Ünal Aysal, Hotel Les Ottomans'ın satışına itiraz etti
  • 04.09.2020 10:11

Ünal Aysal, Hotel Les Ottomans'ın satışına itiraz etti

Galatasaray Kulübü eski başkanı Ünal Aysal, sahibi olduğu Ortaköy’deki Hotel Les ...