maritbet girişmaritbet
TOKİ'den 18 bin liraya işyeri, 58 bin liraya konut!

TOKİ'den 18 bin liraya işyeri, 58 bin liraya konut!

TOKİ bazı büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 37 ilde bulunan 267 işyeri ile 45 konutu satışa sundu.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Gaziantep, Samsun, Malatya ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 37ilde bulunan 267 işyeri ile 45 konutu satışa sunuyor. Açık artırma yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek taşınmazlardan 18 bin liraya işyeri, 69 bin liraya da konut sahibi olmak mümkün.Taşınmazların ihalesi 28 Mayıs 2013'te yapılacak. 

Kuzey Ankara'da 77 işyeri 
TOKİ'nin, Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa ettiği 77 işyeri satışa sunulan taşınmazlar arasında yer alıyor. İşyerlerinin fiyatları 63 bin lira ile 281 bin lira arasında değişiyor. Kuzey Ankara'da bulunan 77 işyeri,yüzde 15 peşin 120 ay vade ile satılacak.

Sulukule'de otel alanı 
Kentsel dönüşümle modern bir görünüme bürünen İstanbul Sulukule'de otel alanı da alıcıya sunulacak. Büyüklüğü 5 bin metrekare olan arazinin muhammen bedeli ise 8 milyon 500 bin lira.

Bursa Doğanbey'de 35 konut
BursaDoğanbey'de yer alan 35 konut da yatırımcıya sunulacak taşınmazlar arasında yer alıyor. Doğanbey konutlarının fiyatları 252 bin liradan başlıyor. Alcılar yüzde 15 peşin verip kalanını 120 ay vade ödeme ile Doğanbey'de konut sahibi olabilecekler. 

İstanbul Bahçeşehir'de 7, Denizli Babadağ'da 25, Samsun Havza'da 12, Balıkesir Sındırgı'da 3, Trabzon'da 27 işyeri de satışa çıkarıldı. Ayrıca Iğdır Tuzluca'da18 bin liraya işyeri,Ankara Elmadağ'da 58 bin liraya konut sahibi olmak mümkün.

240 ay vade ile işyeri
Satışaçıkarılan taşınmazlardan; Trabzon Bahçecik 2. etap, Trabzon Merkez Zağnos Vadisi, Gaziantep Islahiye, Gaziantep Merkez Beylerbeyi, Malatya Beydağı, Edirne İpsala, Ordu Gölköy, Konya Beyşehir, Kayseri Yahyalı, Giresun Alucra, Balıkesir Ayşebacı 2. bölge, Bursa Nilüfer Kayapa, Osmaniye Yaveriye, Tokat Dedeli, Karaman Yeşilada, Kahramanmaraş Afşin, Kahramanmaraş Türkoğlu, Yozgat Boğazlıyan, Yozgat Eskipazar, Çorum Celilkırı ve Sakarya Adapazarı Korucuk projeleri kapsamındaki işyerleri yüzde 10 peşin 240 ay vadeli satılacak.  İstanbul Bahçeşehir'de yer alan işyerleri yüzde 10 peşin 120 ay vade, diğer işyerleri ile konutlar ise yüzde 15 peşin 120 ay vade ile alıcıya sunulacak.

Eskidji firmasının İstanbul'daki merkezinde gerçekleştirilecek müzayedede,  TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkez binasından müzayedeye canlı bağlantı yoluyla teklifler alınabilecek. Satışa çıkan işyeri ve konutlardan almak isteyenler ayrıca www.eskidji.com internet adresinden de teklif verebilecekler. 

37 ilde satışa sunuluyor
Satışa sunulan konutlar; Ankara, Adana, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Giresun, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Yozgat ve Zonguldak illerinde bulunuyor.

Arsa satış müzayedesine katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişilerin müzayededen önce banka hesabına veya toplantı günü salonlarda kurulacak veznelere katılım teminatı olarak talip oldukları arsaların her biri için ayrı ayrı ödeme yapacak. Muhammen bedeli 20 bin liraya kadar olan taşınmazlar için 2 bin lira, muhammen bedeli 100 bin liraya kadar olanlar için 5 bin lira, muhammen bedeli 200 bin liraya kadar olanlar için 10 bin lira, muhammen bedeli 200 bin liranın üstünde olan taşınmazlar için 50 bin lira katılım teminatı alınacak.

Taşınmazlar açık artırmaya vadeli muhammen bedellerle çıkacak, bankada yapılacak sözleşme imzalama aşamasında, dileyen katılımcılar peşin ödeme talebinde bulunabilecek. Bu durumda, taşınmazlar için peşin ödeme indirimi yapılmayacak.

Satışa sunulan taşınmazlar hakkında ayrıntılı bilgiye www.toki.gov.tr ve www.eskidji.com internet adreslerinden ulaşılabilecek.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ, Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa’da 185 konutu ihaleyle satıyor!
  • 19.07.2022 11:19

TOKİ, Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa’da 185 konutu ihaleyle satıyor!

TOKİ İstanbul'da 2022 yılı kapsamında Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Beyoğlu Sütlüce k ...

TOKİ yurt dışında yaşayan vatandaşları İstanbul'da ev sahibi yapacak
  • 23.02.2022 15:53

TOKİ yurt dışında yaşayan vatandaşları İstanbul'da ev sahibi yapacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik ...

TOKİ Kayaşehir projesi havadan görüntülendi!
  • 19.03.2018 10:55

TOKİ Kayaşehir projesi havadan görüntülendi!

TOKİ İstanbul Kayaşehir’de yatay mimari ve mahalle konsepti ile orta gelirli vat ...

TOKİ Kayaşehir projesinin tanıtım filmi yayında!
  • 24.08.2017 10:22

TOKİ Kayaşehir projesinin tanıtım filmi yayında!

TOKİ'nin İstanbul'da 2017 yılı kapsamında satışa açtığı Kayaşehir'deki 1.892 dai ...

Kuzey Ankara projesinin tanıtım filmi yayında
  • 13.04.2017 16:36

Kuzey Ankara projesinin tanıtım filmi yayında

Geleneksel mimari ve modern mimarinin harmanlandığı Kuzey Ankara projesinde 13 b ...